فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 ویدیویی از گزارش مجری شبکه ۱۳ اسرائیل حین حملات امروز به اسرائیل
@fetneh1🔥
📌دکتر عراقچی در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه مصر:ایران به هرگونه ماجراجویی رژیم صهیونیستی پاسخ محکم خواهد داد.
@fetneh1🔥
8.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عصبانیت شدید محمد منظرپور از اپوزیسیون و سلطنتطلبان طرفدار حمله به ایران؛ تُف به این اپوزیسیون!
🔶 محمد منظرپور، روزنامهنگار:
🔺به نظرم ما در آغازِ پایان یا مرگ اپوزیسیون برونمرزی هستیم؛ همه اینها پیاده نظام اسرائیل شدهاند، تُف به این اپوزیسیون؛ چه ظرفیتی اینها ساختهاند؛ ما در خارج از کشور ملت بازندهای هستیم؛ همینها برای کشتار ایرانیان سوت و هورا خواهند کشید.
@fetneh1🔥
✅ صف بانوان برای تقدیم طلاهای خود به منظور کمک به مظلومان لبنان و فلسطین
✅قم، دفتر مقام معظم رهبری
سه شنبه، ۱۰ مهر ۱۴۰۳
#شهید_سید_حسن_نصرالله
@fetneh1🔥
🔹 اعلام ارادت و همسنگری نماینده تهران با محسن هاشمی رفسنجانی که حتی زبانش برای وصف سید مقاومت نمیچرخید!
حمید رسایی با انتشار فیلم سخنرانی هاشمی که در آن از لزوم خلع سلاح نیروهای نظامی در دور دوم دولت روحانی سخن میگوید، نوشت که استخر هم مثل شنها در طبس مأمور خدا بودند.(کنایه از عدم فرصت یافتن برای اجرای طرح ضد ملی و امنیتی مطابق فیلم)
مجتبی زارعی نماینده تهران در مجلس با انتشار متنی در اعلام برائت از این جمله حمید رسایی با ابراز ارادت به محسن هاشمی رفسنجانی نوشت:
"از این تفکر اعلام برائت و انزجار عمیق میکنم و به جناب محسن هاشمی میگویم ولو اینکه با هم اختلاف نظر داریم اما علیه باند جنایتکار تلاویو با شما در یک سنگر خواهم بود!"
اما خطاب به جناب زارعی که به نظر میرسد هر از گاهی با خطاب قرار دادن افراد شناخته شده، قصد بیشتر دیده شدن دارد باید گفت:
جناب زارعی چطور شما رسایی را در حد مامور حرفه ای موساد دانسته ولی با هاشمی رفسنجانی که چنین طرح خطرناکی شاید خائنانه را در برنامه های خود داشته و خوشبختانه موفق به اجرای آن نشده همسنگر میشوید!
آیا محسن هاشمی در این روزها علیه اسراییل موضع خاصی گرفته؟
درباره شهادت سید حسن نصرالله چطور؟
موضعی دیدید که ما خبر نداریم؟
بعد از حمله به اسراییل توسط سپاه چطور حرفی زده؟
جناب زارعی اگر نبود تدبیر رهبری قطعا با حمایت امثال شما از طرح خطرناک مرحوم هاشمی الان مجلسی وجود نمیداشت که شما به آن وارد شوید و بجای حل مشکلات مردم بنشینید و برای دیده شدن به این و آن بپردازید.
@fetneh1🔥
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥 لحظاتی پيش بمباران گسترده جنگنده های رژيم صهيونيستی در منطقه اللبونه جنوب لبنان
@fetneh1🔥