eitaa logo
" فیلتِر‌شِکَن‌ِفِطرَت🌱"
693 دنبال‌کننده
293 عکس
693 ویدیو
1 فایل
‹بِسم‌ِرَب‌الشُهَدا‌...♥› _فطرت = اصلی ترین فیلتر شکن🤌🏻✨ _ما فقط یاد آور میشیم🕊 _منبعی که حال یه شیعه ایرانی رو جا بیاره😎 _کپـﮱ ؟ آزاده ، ولی به شرط عضو بودن _شروعمون‌ : ¹² / ² / ¹⁴⁰⁵🪴 _پایان؟ انشاالله شهادت :) کنیز امیرالمومنین: @Najafi0550
مشاهده در ایتا
دانلود
- انقلاب کردیم برای ایران برای استقلال ایران✅ کشورمون زیر لگد انگلیسی ها و آمریکایی‌ها له شده بود. ۵۰ هزار مستشار امریکایی از ما کاپیتولاسیون و حق توحش می گرفتند و شاه مملکت بدون اجازه اونا آب نمی خورد!
- انقلاب کردیم برای تشکیل حکومتی که ثمره ۱۴۰۰ سال صبر و خون دل خوردن شیعه و مسلمانان راستین هست✅ تا به جرم مسلمان بودن و شیعه بودن کشته نشویم. انقلاب کردیم تا  نام خدا وپیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) رو بر ماذنه ها بشنویم. تا طعم حکومت عدل و مرحمت رو بچشیم. تا با ظالم در هر جای جهان بجنگیم و پناه مظلومان باشیم. تا کانون انسانیت و مهربانی و مبارزه با شیاطین بزرگ و کوچک باشیم.
خسته نشدید؟! 🧐 پس بریم برای ادامه محفلمون...
- انقلاب کردیم برای اینکه مردم باشیم، نه رعیت.✅ برای نجات از ۲۵۰۰ سال شاهنشاهی که مردم در آمد و شد این شاه و اونن شاه، هیچ کاره بودن ، تا حکومت در دست ما مردم باشه. برای اینکه شاهمون با کودتا و دستور اجنبی نیاد. برای اینکه از رئیس جمهور تا خبرگان از مجلس تا شورای شهر و شورای مدرسه کودکان مون رو خودمون انتخاب کنیم.
- انقلاب کردیم  برای آزادی✅ تا از شرچنگال آهنین ساواک نجات پیدا کبیم. یه سازمان تروریستی وحشی که به اذعان شخص شاه ۳۰۰۰ زندانی سیاسی داشت. از حکومت وحشت شاهنشاهی که فالاچی، خبرنگار آمریکایی متعجبانه به شاه میگه: «مردم ایران با شنیدن اسم شاه در خیابان‌ها وحشت می‌کنند. می‌ترسند کلمه ای بر زبان آورند.»
- انقلاب کردیم برای سلامتی و بهداشتمون✅ از عصری که مردم ما درگیر شپش بودن، حتی فرح همسر شاه را پشه سالک گزید، و برامون از هند و بنگلادش و پاکستان پزشک و پرستار می آوردند. از عصری که سن امید به زندگیمون فقط ۵۴ سال بود! تا برسیم به عصری که سن امید به زندگی مون به بالای ۷۵ سال رسیده. و جزء ۱۰ کشور دارای بهترین سیستم پزشکی هستیم.
- انقلاب کردیم برای رفاه✅ از عصری که نیمی از جمعیت ایران سوءتغذیه داشتن و به جای خونه در یه « اتاق » زندگی می‌کردن. (فیلم فارسی ها شاهده حرفمه) از عصری که نیازهای اولیه زندگی (آب و برق و گاز و یخچال و کولر) یه آرزو بود.
- انقلاب کردیم برای نجات از عقب موندگی علمی مون✅ از کشوری که ۵۷ سال تحت سلطنت پهلوی بود و ۶۸ درصد مردمش بی‌سواد نگه داشته بودن، در حالی‌که آمریکا ناسا داشت، هند ماهواره به فضا فرستاده بود، ترکیه متروی ۵۰ ساله داشت ولی ما هیچی نداشتیم. تا برسیم به کشوری که طی ۴۰ سال ۹۳ درصد مردمش باسواد بشن. و رتبه علمی ۱۶ ام جهان باشیم.
- انقلاب کردیم برای حفظ نجابت دختران و پسران مون✅ از چنگ حکومتی که دستاوردش برای زنان ایران «شهرنو» بود و ۵۰ هزار فاحشه رسمی. از شر حکومتی که از خود شاه تا برادران و خواهرش اشرف مافیای بین المللی مواد مخدر بودن و درخت نحس اعتیاد رو در ایران کاشتند.
- انقلاب کردیم برای نجات فرهنگ و فکرمون✅ در عصری که تعداد کاباره ها و قمارخونه ها و فاحشه خانه ها از تعداد کتابخانه ها و دانشگاه ها بیشتر بود، انقلاب کردیم تا فکر و فرهنگ ایرانی لگدمال نشه. شاه حقیری داشتیم که صریحا می گفت: «شما زنان هرگز میکل آنژ یا باخ نداشتید. شما حتی یک آشپز بزرگ نداشته اید. شما هیچ چیز بزرگ و فوق العاده عرضه نکرده اید. هیچ چیز.»
- انقلاب کردیم برای عزت و حیثیت مون✅ در عصری که بر سر در باشگاه های انگلیس در ایران در وطن خودمون می نوشتن: «ورود سگ و ایرانی ممنوع»