❇️ گزیده بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار امروز جمعی از معلمان با ایشان :
💠 در قبال معلم باید احساس مسئولیت بشود
🔸ما از معلّم توقّع داریم احساس مسئولیّت کند. این توقع، توقعِ بجایی است امّا در مقابل، در قبال معلّم هم باید احساس مسئولیّت بشود.
🔸 وقتی نظام از معلّمین، جامعهی معلّمی، توقّعی دارد، باید در قبال این جامعه احساس مسئولیّت هم بکند. حالا این احساس مسئولیّت در همهی ابعاد است، فقط مسئلهی معیشت نیست.
🔸 مسئلهی معیشت البتّه خیلی مهم است امّا فقط مسئلهی معیشت نیست. مسئلهی تجربهآموزی است، مهارتآموزی است، اینها، جزو وظایف است.
🔸 اینها کارهایی است که باید انجام بگیرد؛ یعنی اینها احساس مسئولیّت دستگاه در قبال معلّم است.
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🆔@kanounefetrat
❇️ گزیده بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار امروز جمعی از معلمان با ایشان :
💠 معلم، شاگرد را مثل فرزند خودش بداند
🔶معلم شاگرد را مثل فرزند خودش بداند. شما در مورد پسر و دختر خودتان چه آرزوهایی دارید؟ نمیخواهید خوشبخت، سربلند، عاقل و باسواد باشد؟ نمیخواهید رفتار او در جوامع و خانوادهها احترامبرانگیز باشد؟ انسان راجعبه بچهاش این چیزها را میخواهد. عین همینها را از این شاگردتان هم بخواهید.
🔶در خلال درس با رفتار، کردار و بیان، ایمان، صلاح و صلاحیتهای انسانی را در این شاگرد پرورش بدهید فرض کنید فرزند خودتان است.
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🆔@kanounefetrat
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ گزیده بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار امروز جمعی از معلمان با ایشان:
💠 باید هویت ایرانی و اسلامی و شخصیت ملی را در کودکان کشور زنده کنیم.
🔶مساله زبان، ملیت و پرچم از مسائل اساسی و مهم است.
🔶دانش آموز باید به ایرانی بودن خود افتخار کند که افتخار هم دارد.
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🆔@kanounefetrat
❇️ بمناسبت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری (ره) و روز معلم
💠 معلم اخلاق و مهذب نفوس حضرت آیت الله سعادت پرور (ره):
🔶 تواضع ظاهرى و باطنى در پيشگاه #معلم و #استاد سبب مىشود، ذهن شاگرد از آنچه خود مىداند خالى شود و علمى را كه براى دين و دنيايش مفيدتر و سزاوارتر است فراگيرد و دانش سودمند همين است وگرنه صرف علم آموزى، بدون تواضع و فروتنى، تنها فن و صنعت و ايجاد نقش و صورتى در ذهن است كه جز بر خودبينى، غرور و نادانى شاگرد نمىافزايد و در نهايت جز به دنيا دوستى و محبت مظاهر دنيا، به سرنوشت ديگرى نمىانجامد.
🔶نتيجه تعلم خالى از تواضع اين است كه چنين شاگردى به عرض اندام در برابر استاد، دوستان و هم درسانش تمايل پيدا نموده و مردم را به خود دعوت مىكند تا آنجا كه غرورى خيالى، او را فراگرفته و طالب رياستى دروغين مىشود و براى رسيدن به جاه و مقام و برترى بر همسنگانش تلاش مىكند.
📚برگرفته از کتاب سرالاسراء، ج1، ص 423🌱
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🆔@kanounefetrat
23.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ امروز ۱۲ شوال سالروز رحلت عارف فرزانه آیتالله سعادتپرور است.
📌به همین مناسبت:
💠 پنج دستور سیر و سلوک از ایشان:
🔶تصدقت شوم نظر به محبت دیرینه که با شما و با دوستان همطریق خود دارم لازم دانستم اموری که در سلوک الی الله به نفع سالک است را تذکر دهم ؛ در صورت مراعات رَهِ صدساله ، یک ساله طی شود انشاءالله
📚 گزیده نامه ها از کتاب| «رسائل عرفانی» - حضرت آیت الله حاج شیخ علی سعادتپرور(پهلوانی)
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🆔@kanounefetrat
Darse eshgh_03-03-1400_@ostadayoobi.MP3
زمان:
حجم:
10.3M
❇️ بمناسبت سالروز رحلت عارف فرزانه،آیت الله سعادت پرور (ره)
💠 بیانات استاد ایوبی حفظه الله در مورد شخصیت آیت الله سعادت پرور رحمهالله
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🆔@kanounefetrat
17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ بمناسبت سالروز رحلت عارف فرزانه ، آیتالله سعادتپرور( ره)
💠 فیلم کمتر دیده شده از شب اول رحلت فقیه عارف مرحوم آیت الله شیخ علی پهلوانی معروف به سعادت پرور که در مسجد اعظم قم در آبان ماه سال ۱۳۸۳ برگزار شد.
🔶 در این مراسم حضرات آیات علامه حسنزاده آملی (ره) علامه مصباح یزدی(ره) علامه جوادی آملی و عارف کبیر مرحوم سید عبدالله جعفری و آیه الله ممدوحی و آیه الله سبحانی و مرحوم آیه الله امینی و مرحوم آیه الله احمدی فقیه و حجه الاسلام حسن پهلوانی و انبوهی از شاگردان معظم له شرکت داشتند.
🔶 در این قطعهفیلم، حضرت آیتالله نظری منفرد، منبر رفتهاند.
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🆔@kanounefetrat
4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️بمناسبت ۱۲ شوال سالروز رحلت عالم ربانی آیت الله سعادت پرور تهرانی (ره)
💠خلاصه زندگینامه و منش اخلاقی آیتالله سعادتپرور (ره)
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🆔@kanounefetrat
موسسه فطرت
❇️بمناسبت ۱۲ شوال سالروز رحلت عالم ربانی آیت الله سعادت پرور تهرانی (ره) 💠خلاصه زندگینامه و منش اخ
❇️ بمناسبت ۱۲ شوال ،سالروز رحلت آیت الله علی پهلوانی تهرانی (#علی_سعادت_پرور) فقیه و عارف شیعه (۱۴۲۵ق)
💠 خلاصه ای از زندگینامه آن عالم ربانی
🔶على سعادتپرور (۱۳۰۵-۱۳۸۳)، معروف به پهلوانى تهرانى، نویسنده، از فقهای عارف معاصر و از شاگردان امام خمینى، آیتالله بروجردى و علامه طباطبایى است.
🔶 وی در سال ۱۳۰۶ش مصادف با سالروز میلاد مولى الموحدین، امیرالمؤمنین(ع) (۱۳ رجب ۱۳۴۶ق) مصادف با (۱۵ دی ۱۳۰۶ش) در تهران به دنیا آمد. به علت وضعیت نامطلوب مدارس جدید التأسیس آن زمان به مکتب خانه رفت و در آنجا مشغول به تحصیل شد و سپس در مسجد امین الدوله به آموزش علوم اسلامی پرداخت.
🔶ایشان پس از سفر به عتبات و تحول روحی به قم رفت و در دروس اساتید بزرگى همچون: حضرت امام خمینى، آیتالله بروجردى، آیتالله نجفى مرعشى، آیتالله شهید صدوقى و آیتالله سلطانى شرکت کرده و مراتب علمی خود ار تکمیل کرد.
🔶تحول عظیم روحی و تربیتی ایشان با آشنایی با علامه طباطبایی صورت گرفت و تا آخر عمر به آموزه های علامه پای بند بود و شاگردان بسیاری را با مشرب عرفانی علامه طباطبایی آشنا کرد.
🔶مرحوم آیتالله سعادت پرور در سحرگاه پنجشنبه ۱۲ شوال ۱۴۲۵ مطابق با ۵ آذر ۱۳۸۳، نداى حق تعالى را لبیک گفت و در حرم حضرت معصومه سلام الله علیها مدفون شد.
⚠️رهبر معظم انقلاب در پیام تسلیتی ایشان را اینگونه ستودند: « آن بزرگوار، عمر طيّب و طاهر و همراه با تلاش مبارکى را، در تعليم و ترويج معارف الهى و توحيدى گذراندند، و نمونهاى از صفا و اخلاص بودند. »
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🆔@kanounefetrat
❇️ بمناسبت ۱۲ شوال سالروز رحلت ِعارف فرزانه استاد آیت الله سعادت پرور :
💠 به همین مناسبت نکاتی از فرمایشات ایشان از کتاب پندنامه سعادت منتشر میگردد:
🔶اى عزيزان من! اخلاص در اعمال را بايد در پيشانى هر عملى قرار دهيد.
🔶اى عزيزان من! هر عمل عبادى كه انجام مىدهيد توجه داشته باشيد چه مىگوئيد [و] با كه سخن مىگوئيد.
🔶اى عزيزان من! اينجا سخن بسيار است ولى چه كنم كه با سخن حلّ حقيقت نمىشود، بايد زحمت كشيد، مجاهده كرد تا حاصل عمر دستگير شود.
🔶اى عزيزان من! محاسبه و مراقبه را در تمام اعمال و گفتار و كردارتان بايد داشته باشيد، نه سال و ماهى يك مرتبه؛ بلكه شبانه روزى يك مرتبه، اگر نگوئيم ساعتى يك مرتبه محاسبه و هر آنى مراقبه لازم است.
🔶اى عزيزان من! ادب مقابل پدر و مادر را بايد منظور بداريد به آن طورى كه بدانيد هيچ بودهايد، ايشان واسطه هستى شما و هر سعادتى كه نصيب شما شود، شده اند.
📌فاتحه و صلوات نثار روح آن عالم فرزانه
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🆔@kanounefetrat
16.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ بمناسبت فرا رسیدن ۱۲ شوال ،سالروز رحلت عارف فرزانه، آیتالله سعادتپرور( ره)
💠 عظمت آیتالله سعادتپرور در کلام رهبر معظم انقلاب
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🆔@kanounefetrat
❇️ فرارسیدن ایام شهادت حضرت حمزه علیه السلام و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام را محضر امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و تمام شیعیان و محبان آن حضرت تسلیت عرض می نماییم.
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🆔@kanounefetrat