✍️ پروژه های عمرانی عربستان؛ محل امن تبدیل درآمد نفت به ثروت شخصی شاهزادگان
👤 سید هاشم رضوی
✂️برش هایی از متن
🔹 جاری شدن سیل پس از بارندگی های اخیر در شهرهای مختلف عربستان موجی از انتقادات شدید شهروندان این کشور به عملکرد دولت سعودی را به دنبال داشت.
🔹 محمد بن سلمان پس از به دست گرفتن قدرت در عربستان در مصاحبه ای با ابراز گلایه شدید از فساد در اجرای پروژه های عمرانی در عربستان مبارزه با این نوع فساد را از اولویت های خود اعلام کرد و به تبع آن بسیاری از کارگزاران و پیمانکاران بزرگ پروژه های سعودی را به بند کشید.
🔹 طرحهایی همچون نئوم، لاین، تروجینا، برج های جده و ریاض و دیگر طرحهای چشم انداز که از نه از نظر حجم و نه از نظر هزینه به هیچ عنوان با پروژههای دولتهای پیشین سعودی قابل مقایسه نیستند. بر اساس آنچه اعلام شده نئوم به تنهایی به هزینهای بیش از 500 میلیارد دلار نیاز دارد و از نظر حجم نیز بسیار وسیعتر از طرح متروی ریاض است.
🔗متن کامل این یادداشت را در اینجا مطالعه کنید.
#عربستان #اقتصاد #فساد
@syaaq_ir
📣 همکاری کشورهای عربی و چین در سرکوب فراملی اویغورها
👤 نویسنده: حامد دهقانی
🔹در ۹ ژانویه ۲۰۲۳، ۳۰ عالم مسلمان از ۱۴ کشور با اکثریت مسلمان، از جمله روحانیون طرفدار دولت از امارات، عربستان، بحرین، مصر و تونس، به عنوان بخشی از هیئتی که توسط شورای جهانی جوامع مسلمان سازماندهی شده بود، از استان سینکیانگ چین بازدید کردند.
🔹این شورا در بیانیه مطبوعاتی خود ادعاهای چین را تکرار و تأکید کرد که سرکوب اویغورها بخشی از سیاست چین برای مبارزه با تروریسم در استان سینکیانگ است.
🔹کارزار سرکوب چین صرفاً محدود به سینکیانگ نیست، بلکه کاملاً بینالمللی است و به ویژه یک کشور به شکارگاه مطلوبی برای سرویسهای امنیتی چین تبدیل شده است: امارات متحده عربی.
🔹بر اساس دادههایی که «پروژه حقوق بشر اویغور» در گزارشی جامع در مارس ۲۰۲۲ ارائه داده است، از سال ۲۰۰۱ تاکنون ۲۹۲ اویغور به دستور چین از کشورهای عربی بازداشت یا اخراج شدهاند.
🔹دست کم دولتهای مصر، مراکش، قطر، عربستان، سوریه و امارات و سرویسهای امنیتی آنها در کمپین سرکوب فراملی چین همکاری کردهاند.
🔗 متن کامل این یادداشت را در اینجا مطالعه کنید.
@dolatedin
📣 رقیبان هم مسیر؛ موج جدید اختلافات عربستان و امارات در پرونده یمن
👤 نویسنده: احمد حاجی صادقیان
🔹 این پروژه به سرعت اختلافات بین دو کشور را نمایان کرد. اماراتیها از ابتدا دو ماموریت را در این پرونده برای خود تصویر کرده بودند. نخست سرکوب اسلامگرایان و دیگری تثبیت حضور بلند مدت در سواحل جنوب شبه جزیره عربی. البته هر دوی این اهداف با سیاستهای عربستان سعودی در یمن در تضاد بود.
🔹 در سال 2019 و زمانی که همپیمانان امارات کنترل شهر عدن را از دست حزب اصلاح خارج کردند عربستان سعودی می دانست که با امارات در مخالفت با قدرت گرفتن مجدد اخوان در یمن همراه است ولی به هیچ عنوان موافق تجزیه جنوب یمن نیست.
🔹 با حذف هادی در سال 2022 و از بین رفتن تهدید اسلامگرایان برای سعودی ها؛ ریاض به سمت از بین بردن تهدید بعدی یعنی تجزیه طلبان حرکت کرد و همین مسئله موجب افزایش تنش ها بین ریاض و ابوظبی شد. عربستان با ابزارهای مختلف سعی کرد توان میدانی اماراتی ها در جنوب یمن را به چالش بکشد و امارات نیز سعی کرد با توسل به ابزارهای مختلف این راهبرد سعودی را خنثی کند
🔗 متن کامل این یادداشت را در اینجا مطالعه کنید.
@dolatedin
📣 پس از 12 سال مخاصمه؛ ماراتون دیپلماتیک سعودی برای بازگشت اسد
👤 نویسنده: سید هاشم رضوی
✂️ برش هایی از متن
🔹 نکته قابل تامل ماراتون دیپلماتیک سعودی برای بازگرداندن سوریه به اتحادیه عرب بود که در پایان روز یکشنبه هفته جاری به ثمر رسید و وزرای خارجه این اتحادیه پس از نشستی فوقالعاده در مقر اتحادیه در قاهره، با بازگرداندن کرسی این عضو موسس اتحادیه پس از ۱۲ سال تعلیق، به دولت دمشق موافقت کرد...
🔹 شبه اجماعی که کشورهایی مانند سعودی، قطر و ترکیه و غرب علیه دمشق ایجاد کرده بوند، برقراری روابط با دولت اسد را پرهزینه کرده بود و مانعی جدی بر سر راه توسعه روابط با سوریه به حساب می آمد. اپیدمی کرونا در سال 2020 فرصت مناسبی را برای امارات بوجود آورد تا با ارائه کمک های بهداشتی به سوریه علاوه بر کمک به سوریه برای مبارزه با کرونا با این اجماع نیز مقابله کند.
🔹 جیمز جفری نماینده ویژه آمریکا در امور سوریه در ژوئن 2020 در واکنش به سفر یک هیئت اماراتی به دمشق برای بازگشایی رسمی سفارت ابوظبی در این شهر گفت که سفر هیئت اماراتی به سوریه کمکی به اجرای قطعنامه 2254 شورای امنیت و پایان درگیری های سوریه کمکی نخواهد کرد و امارات می داند ما به شدت مخالف عادی سازی روابط با سوریه هستیم و هرگونه فعالیت اقتصادی در سوریه را با تحریم "سزار" پاسخ خواهیم داد.
🔗 متن کامل این یادداشت را در اینجا بخوانید.
@dolatedin
📣 نگاهی متفاوت به کنشگری سیاسی جماعتهای دینی در انتخابات ترکیه
👤 نویسنده: مسعود صدرمحمدی
✂️ برش هایی از متن
🔹جماعتهای دینی یکی از واقعیتهای اجتماعی ترکیه است و نمیتوان نسبت به نقشی که آنها در مهندسی اجتماعی و سیاسی ترکیه معاصر داشتهاند بی توجه بود. از زمان جنگ سرد پس از آن که جماعتها و طریقتهای دینی در راستای مبارزه با موج کمونیسم امکان تنفس پیدا کردند تا به امروز یکی از عناصر شکل دهنده به کنشهای اجتماعی و سیاسی ترکیه بودهاند و سیاسیون نیز با توجه به همین واقعیت در برهههای مختلف تاریخی تلاش کردهاند از بدنه اجتماعی و کاریزمای مشروعیت بخش این جریانات به نفع خود بهره ببرند.
🔹 اگرچه جماعتهای دینی – همچنان که اشاره شد- در دهههای گذشته نقشی کلیدی و حیاتی در زیست اجتماعی ترکیه داشتند اما در سالهای اخیر، زمان علیه مرجعیت اجتماعی آنان در حال پیشرفت است. با گذشت زمان این تشکلها مرجعیت پیشین خود را از دست میدهند و اعتبار و مکانت اجتماعی سابقشان در رهبری گروههای اجتماعی و جهت دهی به فعالیتهای فکری و مدنی آنها رو به کاهش است.
🔹 اما از سوی دیگر نوع رفتار اردوغان در چند سال اخیر در قبال جریانات دینی مخالف خود نشانگر یک حقیقت دیگر نیز است و آن هم این که اردوغان در قبال کسانی که با صبغه دینی به مخالفت با او برخیزند رحمی نخواهد داشت. او از تحقیر و تنبیه آنها هم برای منفعل کردنشان و هم برای درس عبرت بودن برای دیگران چشمپوشی نمیکند و نشان داده است که در این مساله جدی است.
🔗 متن کامل این یادداشت را در اینجا بخوانید.
@dolatedin
📣 مبارزه با فرقههای استعماری در جهان اسلام؛ از بهائیت تا احمدیه
👤 احمد معصوم زاده
✂️برش هایی از متن
🔹 اظهارات مولوی عبدالحمید از آن جهت که بهائیان را محروم از حقوق شهروندی در ایران جلوه میدهد، خلاف واقع است، و از آن سو که به واقعیت تاریخی پیدایش بهائیت و دیدگاه علمای مسلمان نسبت به ایشان و حقوق بهائیان در کشورهای اسلامی نظری ندارد، با کاستی روبهرو است.
🔹 علمای الازهر تصمیم دادگاه اداری را رد کردند و تأکید کردند که این تصمیم یک عقبنشینی قضایی است که باید فوراً لغو شود، زیرا اسلام آیین بهائی را که دینی بر خلاف فطرت بشری است به رسمیت نمیشناسد.
🔹 محدودیتهای شهروندی برای پیروان فرقههای استعماری در جهان اسلام، تنها به بهائیت محدود نمیشود. نمونهای دیگر فرقه احمدیه است که در دوران استعمار هند در این کشور شکل گرفت و از آن زمان تاکنون از سوی انگلیسیها حمایت شدهاند، اما از سوی بسیاری از کشورهای اسلامی به ویژه در شبهقاره با محدودیتهایی شدید روبهرو هستند.
🔗 متن کامل این یادداشت را در اینجا مطالعه کنید.
@dolatedin
📣 عادیسازی عادی نمیشود؛ حمله به صهیونیستها در کنیسهای در تونس
👤 نویسنده: احمد معصوم زاده
✂️برش هایی از متن
🔹 کنیسه الغريبه در جزيره جربه واقع در جنوب شرقی پایتخت تونس، با قدمتی نزدیک به 2500 سال، قدیمیترین کنیسه در آفریقا است و یکی از قدیمیترین نسخههای تورات در جهان در آن نگهداری میشود. این کنیسه یکی از مقاصد اصلی سفرهای مذهبی یهودیان به ویژه یهودیهای ساکن تونس است که هرساله در ماه مه (۳۳ روز پس از عید فصح) به این مکان روی آورده و مناسکی مذهبی به جای میآورند.
🔹در تونس گرچه پروژه عادیسازی به دلایل گوناگون، از جمله نقش مهم اسلامگرایان در سیاست این کشور، نتوانسته چندان بروز و ظهور یابد، اما صهیونیستها توانستهاند با همان شعارهای تسامح و تعایش و از دریچه حرکتهای فرهنگی، ورزشی و اقتصادی گامهایی را برای پیشبرد این پروژه بردارند.
🔹عملیات اخیر ضد صهیونیستها در تونس، بیشک یکی از بلندترین صداها در اعتراض به عادیسازی با رژیم اشغالگر بوده است. به همین خاطر دولتمردان تونس و صهیونیستها در این چند روز تمام تلاش خود را کردند تا صدای این اعتراض سرمایهگذاریهای آنها برای عادیسازی در تونس را بر باد ندهد. آنها تمام سعی خود را در این چند روز کردند تا با ارائه روایتی «عادی» از این عملیات، از پوشش رسانهای آن در قالب یک حرکت اعتراضی علیه صهیونیستها جلوگیری کنند.
🔗 متن کامل این یادداشت را در اینجا مطالعه کنید.
@dolatedin
⭕️ ملی گوروش در سیاست روز ترکیه؛ یک سنت و چهار جریان
👤 نویسنده: مسعود صدرمحمدی
✂️ دوره نخست ریزشهای جریان ملی گوروش به سمت عدالت و توسعه زمانی بود که بزرگانی همچون اردوغان، گل، شنر، گوکچک و بلند آرینچ از ملی گوروش خارج شده و به سمت تاسیس حزب جدید حرکت کردند.
دوره دوم زمانی بود که برخی از فعالین ملی گوروش متوجه موفقیت مدل عدالت و توسعه شده و مقاومت در برابر آن را ناموجه دانستند. نماد این دوره را میتوان نعمان قورتولموش دانست که به جهت ساختار حزبی، پس از اردوغان نفر دوم حزب است.
اما نهایتا پس از کودتای 15 جولای 2016 و تبدیل شدن حزب عدالت و توسعه به ناجی ملت و مطرح شدن مساله «بقا»ی حاکمیت در کشور، نسل سوم انتقالها به عدالت و توسعه اتفاق افتاد. این موج را نیز میتوان با عثمان نوری کاباکتپه، رئیس تشکیلات استانبول حزب عدالت و توسعه بازشناخت.
اردوغان در طول دو دهه گذشته همواره نشان داده است که به رغم تنوع رنگ و سلیقه فراوانی که در داخل حزب ایجاد کرده است بیشترین اعتماد را به برادران قدیم خود از جریان ملی گوروش دارد و مناصب کلیدی و حساس را به آنها وامیگذارد.
🔗ادامه مطلب:
syaaq.com/19508
@dolatedin
📣 بیت شیرازی یا دفتر حافظ منافع اسرائیل در نجف اشرف؟!
👤 نویسنده: حامد دهقانی
🔹«مجلس جهانی امامان (Global Imams Council) حمله تروریستی فلسطینیها را که منجر به کشته شدن حداقل هفت یهودی در خارج از کنیسهای در اورشلیم شد، به شدیدترین وجه ممکن محکوم میکند. این حمله تروریستی شنیع اسلامگرایان، در شبات (شنبه) و در روز جهانی یادبود هولوکاست رخ داد و برادران بیگناه یهودی ما از جمله فرزندان آنها را هدف قرار داد. این شورا عامل این جنایت را تروریست میداند نه شهید. ما در همبستگی با برادران و خواهران یهودی خود میایستیم و همچنان برای قربانیان این حمله تروریستی و خانوادههای آنها دعا میکنیم.»
🔹شاید این نخستین بار باشد که چنین سخنانی را از یک نهاد مستقر در «نجف اشرف» میشنویم، آن هم نهادی علمایی و شیعی که عنوان مسئولانهی «المجلس الإسلامی العالمی لعلماء الدین» را یدک میکشد.
🔹چه کسانی چنین بیانیه بیسابقهای را در حمایت از صهیونیستها از نجف اشرف صادر کردهاند؟ این مجلس علمایی ناشناخته آیا نسبتی با خاندانهای عراقی و بیوت مراجع شیعی دارد؟
🔗 متن کامل این یادداشت را در اینجا مطالعه کنید.
@dolatedin
🔻منابع عراقی: اگر حملات ادامه داشته باشد، علمای عراق حکم جهاد خواهند داد و نیروهای اسلام به تمام پایگاههای آمریکا و اسرائیل در منطقه یورش می برند.
🛎 برای آگاهی درست از وضعیت منطقه و همچنین دریافت تحلیل های نقطه زن صدای حوزه را از دست ندهید 👇
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
13.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برشی از گفتگوی علمی اخیر در صدای حوزه / بخش اول؛
📽 استراتژی سیاسی انبیاء نفی مطلق حاکمیت شرک بوده اما در عرصه اجتماعی به روش پلکانی عمل می کردند
✍️ در این بخش از گفتگوی علمی بین حجج اسلام اکبرنژاد و رهدار، بحث بر سر ارزیابی استراتژیک شیوه مواجهه حضرت موسی با فرعون است؛ آقای اکبرنژاد استراتژی سیاسی حصرت موسی را پلکانی می داند و آقای رهدار با قبول رویکرد پلکانی انبیاء، آن را استراتژی اجتماعی می داند نه سیاسی!
▫️استاد رهدار در این بخش، استرتژی سیاسی موسی در برابر فرعون را کاملا تنش زا می دانند یعنی اعلام ربوبیت الهی در برابر ادعای ربوبیت فرعون!
🔹 اما در مقام عمل و در سطح تاکتیک، موسی با زبان نرم (تنش زایی حداقلی) سراغ فرعون می رود لذا از این ماجرا استراژی های سیاسی مثل عدم درگیری با طاغوت و حداقلی کردن برنامه ها مثل اینکه "همین که اجازه بدهی من با بنی اسرائیل از اینجا بروم کافیست" در نمی آید.
🔸در واقع برخورد نرم حضرت موسی با فرعون نوعی تاکتیک سیاسی و برخورد نرم با مردم نوعی استراتژی اجتماعی می باشد.
🆔 @feyzieh
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
@sedayehowzeh.mp3
81.21M
هدایت شده از حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
20.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👓 آچمز شدن مقابل استدلال استاد رهدار: امام حتی به داغهای طرفدارش اجازه اسلحه نداد و برای همین مجاهدین خلق از او جدا شدند!
برشی از گفتگوی علمی اخیر در صدای حوزه
استاد رهدار:
✍️ شما انقلاب امام را علی المبنای امام نفهمیدید؛ امام هدفش زدن شاه نبود و او را فقط یک مهره می دید!
▫️انقلاب اسلامی برآیند کل حرکت های اسلامی طی دو سه قرن اخیر است؛ پروژه امام بالا آوردن مستضعفین بوده است.
🔹امام در قبال ملت ها هیچ گاه تنش زایی نکرده است و حتی پرچم وحدت امت اسلامی را ایشان به دست گرفت!
▫️امام را باید از دهه چهل تحلیل کرد؛ ببینید امام چقدر شاه و حتی کارتر را نصیحت می کند...
🔹امام حتی به بچه مسجدی های داغ طرفدارش هم اجازه نداد دست به اسلحه ببرند و اصلا بخاطر همین (عدم خشونت ورزی) مجاهدین خلق از امام جدا شدند!
@HozeTwit
هدایت شده از شهدای ایران
21.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حجتالاسلام دکتر رهدار با ادبیات و منطق آقای اکبرنژاد، پاسخش را داد: مردم تفکرِ تکراری و غربزدۀ شما را نمیخواهند...
#غرب_گرا
#مناظره
💢کانال خبری #شهدای_ایران
✅@shohadayeiran57
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 تمسخر تکبر اسرائیلی توسط یک دختر آمریکایی
🆔 @feyzieh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چندی قبل در برنامه چاووش شبکه چهار مطرح شده بود:
📽 آیا حضور روحانیت در مدارس مساله را حل خواهد کرد؟!
▫️واکاوی نسبت مدارس غیرانتفاعی با عدالت اجتماعی با حضور محمدصادق عبداللهی مدیر گروه آموزش و پرورش مرکز پژوهشهای مجلس و محمدحسین میرلوحی معلم و مدیرآموزشی
تماشای نسخه کامل برنامه:
🌐 https://tv4.ir/episodeinfo/396032
🆔 @feyzieh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 رهبری چگونه سایه تنش را از سر ایران بر می دارد؟! چه کسی اجازه داد ایران وارد مذاکره با آمریکایی ها بشود؟! آمریکا اهل گفتگوست یا آیت الله خامنه ای؟!
🔺ایران بدون سلاح بلعیده خواهد شد!
🔹آلمانی ها و اروپایی که با آمریکا وارد مذاکره شده اند به کجا می روند؟!
🆔 @feyzieh
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 برای آشغال؛ پسر ایران / رکوردشکنی های جدید شروین حاجی پور
▫️دو روز قبل، شروین حاجیپور خواننده ویدئوی «برای»، ویدئویی با عنوان «آشغال» منتشر کرد که پس از گذشت ۲۴ ساعت از انتشار آن، فقط در صفحه خود او حدود ۳۰ میلیون بار دیده شد.
▫️این میزان بازدید، بیشترین بازدید یک ویدئوی فارسی در اینستاگرام در سال اخیر است و یک رکورد محسوب میشود. ویدئوی «برای» او نیز در جریان اعتراضات سال گذشته نزدیک ۴۰ میلیون بار دیده شد و او از این حیث رکوردار است. میزان بازدید ترانه «آشغال» از این حیث قابل توجه است که نه در فضای پرشور و حرارت اعتراضات، که در فضای نسبتا آرام این روزها ثبت شده است.
▫️برای مقایسه این بازدید، میتوان آن را با بازدید ویدوئوهای صفحه «صادق بوقی» قیاس کرد؛ پربازدیدترین ویدئوی صفحه صادق بوقی ۱۶.۸ میلیون بازدید داشته است و حالا ترانه «آشغال» شروین در عرض یک روز به مرز ۳۰ میلیون بازدید رسیده است.
➕ تولید و توزیع محتوا به روش شروین حاجی پور
🆔 @feyzieh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 شما رو هم زدن؟!! 😁
🆔 @feyzieh
🛎 شنیده ها حاکی از رد صلاحیت حسن روحانی هست...
▫️از بابت رد صلاحیت این آدم خوشحالیم اما بابت رد صلاحیت افرادی که میشد بمونن و فضای رقابت رو جدی تر کنن و مشارکت رو افزایش بدن ناراحتیم.
🔹طبق شنیده هایی که بعدها توسط یک روزنامه اصلاح طلب هم عمومی شد و تکذیب هم نشد، رهبر انقلاب هم سفارش به عدم سخت گیری کرده بودن و حتی از عنوان "عدم احراز صلاحیت" هم انتقاد کرده بودند که اساسا وقتی کسی مشکلی نداره صلاحیت بدید بره...
🆔 @feyzieh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 لیست اذکار هفته در دست شهید نوجوان فلسطینی...
🆔 @feyzieh
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برشی از دومین گفتگوی علمی در صدای حوزه؛
📽 آیت الله خمینی یا امام خمینی(ره)؟!
حجت الاسلام اکبرنژاد:
▫️عدم نقد رهبران انقلاب از کلمه امام شروع شد؛ من برای ایشان خیلی احترام قائلم اما از این جهت بنده تعمد دارم که تعبیر "امام" را در مورد ایشان بکار نبرم.
حجت الاسلام دکتر رهدار:
🔹نفری را که جهان اسلام حتی مخالفینش پذیرفتند که به او بگویند "امام"، شما زبانتان نمی چرخد که به او بگویید امام!
🔸شما متوجه هستید که قبل شما کلمه آقا یا آیت الله خمینی در چه فضای سیاسی تولید می شود؟ آیا شما زمان شناس هستید؟!
✍️ لازم به ذکر است از محورهای مباحث آقای اکبرنژاد لزوم زمان شناسی و توجه به شرایط زمانه قبل هر اقدامی می باشد و اساسا از همین زاویه برخی از عملکردهای جمهوری اسلامی را نقد می کند.
➕ قله هایی که باید دید!
➕ تنش زایی با تابلوی تنش زدایی؟!
🔺دسترسی به خروجی های مختلف از هر دو مناظره:
🌐 https://eitaa.com/sedayehowzeh/39757
✔️ پایگاه خبری، تحلیلی #صدای_حوزه؛ رسانه آزاد و مستقل طلاب و فضلای حوزه های علمیه
🌐 Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 بازگشت هزاران نفر از مناطق جنوبی به دیربلاح در مرکز غزه پس از عقبنشینی نیروهای رژیمصهیونیستی از این منطقه
🆔 @feyzieh
هدایت شده از خبر فوری سراسری
20.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♨️ اخیرا یکی از روحانیون قم به نام اکبرنژاد، انتقاداتی مطرح کرده و مورد استقبال رسانههای بیگانه و تجدیدنظرطلبان داخلی قرار گرفته. در این مناظره منطق سست اکبرنژاد و پاسخهای منطقی دکتر رهدار رو ببینید .
✍میدونید چیه؟
اگه همه به وظیفه خودشون عمل میکردن و حوزه علمیه و همه علما هم به رسالت خودشون خوب عمل میکردن و اینقدر ساکت نبودن و مثل دکتر رهدار که تا میبینه یک روحانی ایجاد شبهه کرده به عنوان یه هم لباس سریع رفت و پاسخش رو داد، عمل میکردن الان اوضاع این نبود...
📌 خبر فوری سراسری
https://eitaa.com/joinchat/3170697458Cfd44a7e938
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
🔺 چرا پاکستان خودش را عصبانی نشان می دهد؟!
سخنگوی وزارت خارجه هند:
▫️ما اقداماتی را که کشورها در دفاع از خود انجام می دهند، درک می کنیم.
✍ به نظر می رسد مخاطب خط و نشان های پاکستان (بر فرض تأیید نهایی خبرهای مربوطه) علیه ایران، بیشتر از اینکه ایران باشد، هند است!
🔹پاکستان می داند ایران هیچگاه برایش تهدید مرزی نبوده اما هند چرا، سالهاست که هند و پاکستان درگیری مرزی دارند؛ اگر پاکستان در این ماجرا نتواند بازدارندگی خود در تهدید مرزهایش را به نمایش بگذارد در واقع راه را برای هند باز کرده است... حمایت تلویحی هند از ایران را هم می توان در همین راستا فهمید!
🆔 @sedayehowzeh
29.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱۰ دقیقه با حجت الاسلام رئوفی در مناظره با حجت الاسلام اکبرنژاد؛
📽 بخاطر مخالفت با جمهوری اسلامی، تاریخ را تحریف نکنید!
اگر فرصت مشاهده کل این کلیپ را ندارید، روی دقایق بزنید تا همان قسمت را مشاهده کنید:
🔺چون انبیا اکثر اوقات در موضع ضعف بوده اند، ما هم باید در ضعف باشیم؟! (00:33)
▫️امام حسن (ع) مگر وضعیت داخلی را درست کرده بود که با معاویه وارد جنگ شد؟! (02:08)
🔹آیا آغاز دعوت علنی پیامبر(ص) در دورانی که قدرتی هم نداشت، بدون تنش بود؟! (02:44)
▫️پیامبر(ص) در مدینه که هنوز اوضاع داخلی خود را سامان نداده وارد یک جنگ پیش دستانه با کفار می شود! (03:41)
🔺آیا کفار صبر می کردند پیامبر(ص) وضع امتش را اصلاح کند، بعد حمله کنند؟! (05:45)
▫️چرا پیامبر(ص) در سال ششم هجرت به سران کشورها نامه می نویسد؟! آیا نامه های پیامبر صرفا برای دعوت و کاملا رحمانی بود؟ (06:15)
🔹منم به روش شما بخواهم حرف بزنم میتوانم بگویم پیامبر(ص) چکار کرد در این ۲۳ سال که بعد او، آنطور ولایت را تنها گذاشتند؟ (07:33)
▫️همانطور که پیامبر(ص) لات و عزی را رد کرد، جمهوری اسلامی هم از همان اول گفت نه شرقی، نه غربی (08:53)
➕آقای اکبرنژاد، یک هفته فرصت می دهم پای مناظره حاضر شوید!
➕ پاسخ حجت الاسلام رئوفی به اظهارات حجت الاسلام اکبرنژاد در صدای حوزه
🆔 @feyzieh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 خوب تو کیه که به خوب من میگه خوبه؟!
🆔 @feyzieh
🔺شبهه هزینه سازی که همه از آن باخبرند اما همچنان بی پاسخ رها شده است!
اینترنشنال:
▫️همزمان که با نزدیک شدن به انتخابات، مقامهای جمهوری اسلامی بر رای دادن حتی برای زنان بدون حجاب هم تاکید میکنند،برنامه «سلام صبح بخیر» صداوسیما که در فصل پیش با مجری زن چادری گردانده میشد، از سوی ژیلا صادقی و باپوششی متفاوت در حال اجراست. صادقی پیش از این در اظهاراتی ضمن حمایت از حجاب اجباری گفته بود «مگر با درآوردن روسری چیزی درست میشود.»
✍️ این تفسیر از تغییر تیپ یک مجری زن یا برگشتن گلزار به تلوزیون و تغییر ریل برخی شبکه های صداوسیما به سمت تولید مسابقات مفرح و ... همیشه با این مدل نقدها همراه بوده است که شما در هنگام راهپیمایی ها و رای دادن ها حضور افراد بدحجاب یا حتی بی حجاب را منعکس می کنید اما در عین حال با آنها در مراکز مختلف دولتی برخورد خوبی ندارید و این نوعی تناقض است؛ اینجا نظام رسانه ای با دوراهی مهمی روبروست که باید دید رفتار مدیران رسانه ای را راهبردهای آنها تعیین می کند یا فشارهای داخلی و خارجی؟!
➕ تیپ غیر متعارف ژیلا صادقی مجری برنامه "سلام صبح بخیر" شبکه سه
🆔 @feyzieh
🎙 صدای محبوب هر دین، کیست؟
▫️ رشد عجیب و غریب پادکستها در جهان، موجب شده که این چندساله، در "ترینها"ی سال، پادکستها نیز در لیستهایی نظیر Feedspot دسته بندی شوند.
🔹 طبق این دستهبندی، پادکستهای مسیحی بیش از دیگران شنونده داشتهاند با اینکه عمدتاً متکی بر یک مبلغ بودهاند؛ حال آنکه پادکستهای اسلامی گفتگومحور و با مهمانان متنوعتری بودهاند.
🔸در برخی لیستها، نام پادکستهای شیعی نیز به چشم میخورد. پادکست هایی نظیر میزان یا یاسین که جنبه آموزش معارف داشتهاند، در حالیکه در دیگر پادکستهای اسلامی پرداختن به حوزه خانواده، زنان، معرفی مسلمانان شاخص و... بیشتر به چشم میخورد.
▫️ یهودیان هم که امسال بیش از سالهای قبل در کانون توجه قرار گرفته اند، همچنان سعی در خلق پادکستهایی حول متون مقدس داشته اند.
🆔 @feyzieh