eitaa logo
کانال ثامن‌ ناحیه‌ قائمشهر
72 دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
2.3هزار ویدیو
329 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷 | عاقبت بخیری در کلام دو سپهبد ارتش و سپاه 💖 ۲۹ فروردین؛ روز بر دلاورمردان ولایتمدار و غیور ارتشی مبارک 💖 ➖➖➖➖➖
🔸پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی در پی درگذشت سردار پر افتخار سیدمحمد حجازی؛ 🔹عمری سراپا مجاهدت، فکری پویا، دلی سرشار از ایمان و یک‌سره در خدمت اسلام و انقلاب 🔹حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی درگذشت سردار پر افتخار سیدمحمد حجازی را تسلیت گفتند. متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است: بسم الله الرّحمن الرّحیم با تأسف فراوان خبر درگذشت سردار پر افتخار، سردار سیدمحمد حجازی رضوان‌الله‌علیه را دریافت کردم. عمری سراپا مجاهدت، فکری پویا، دلی سرشار از ایمان راستین و آکنده از انگیزه و عزم راسخ، و نیروئی یکسره در خدمت اسلام و انقلاب، خلاصه‌ئی از شخصیت این مجاهد فی سبیل الله است. او در مسئولیت‌های بزرگ و اثرگذار در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خدمت کرده و در همه‌ی آنها، سربلند و موفق بوده است. فقدان او حقاً مایه‌ی تأسف و اندوه است. لازم می‌دانم به همسر گرامی و فرزندان و دیگر افراد خاندان و به دوستان و همکاران ایشان صمیمانه تسلیت عرض کنم و صبر و تسلّا برای آنان از خداوند متعال مسألت نمایم. رحمت و مغفرت و رضوان الهی بر این برادر فقید باد. سیّدعلی خامنه‌ای ۳۰ فروردین ۱۴۰۰
🇮🇷🌸 🍀 ✅ 💢آسیب‌های هم‌کلام شدن ایران با غرب بدعهد ✍سعدالله زارعی 🍃🌻🍃 🔻کارشناس مسائل بین‌المللی طی یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت: «حرف ما روشن و موضع ما حق است به‌گونه‌ای که حتی بعضی از دیپلمات‌های غربی - البته سالوسانه - به آن اذعان می‌کنند. 🔹ایران مذاکرات را انجام داده و تعهداتش را نیز انجام داده است و طرف‌های غربی تقریباً به هیچ‌کدام از تعهداتشان عمل نکرده‌اند؛ بنابراین حضور دوباره ایران در میز مذاکره با آنان معنای درستی ندارد. 🔸درحالی‌که ایران با عدم مذاکره و دنبال کردن اقدامات عملی استیفای حقوق ازدست رفته خود، می‌تواند طرف غربی را وادار به انجام تعهداتش کند و این به‌طور واقعی به احیاء برجام هم که مورد تأکید فراوان دولت روحانی است، منجر می‌شود... 🔺حضور تیم ایرانی در مذاکرات جدید این معنا را منعکس می‌کند که مذاکره جامع را قبول دارد و برای پای میز آمدن فقط با مشکل داخلی مواجه است و آن منظر ملی ایرانیان مبنی بر بی‌فایده بودن برجام است که اروپا و آمریکا باید با درصدی عمل به برجام این منظر ملی را تغییر دهند. این یک استراتژی صددرصد غلط و زیان‌بار و درواقع خسارت محض است که متأسفانه وزارت خارجه ما به آن سرگرم می‌باشد».
⭕️حمایت علنی اپوزیسیون از حمله نظامی اسرائیل به خاک وطن؛ نترسید، ارتش اسرائیل یکی از با اخلاق ترین ارتش های دنیاست!! ♦️منشه امیر، سردبیر رادیو اسرائیل با حضور در برنامه های شهرام همایون ضمن حمایت رسمی از حمله نظامی اسرائیل به خاک ایران گفت: در یک مهمانی خصوصی که گفتگویی با جورج بوش داشتم به او گفتم "شما که عراق را فتح کردید و کربلایی شدید، به ایران هم بروید و مشهدی بشوید" ، او از حرف های من لذت برد!
انا لله و انا الیه راجعون 🚨عروج جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه 🔹سردار حجازی به لقاءالله پیوست  سردار سرتیپ پاسدار سید محمد حسین زاده حجازی جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پس از سال‌ها مجاهدت و تلاش خستگی ناپذیر در عرصه‌های مختلف پاسداری از انقلاب و نظام اسلامی، بر اثر عارضه قلبی درگذشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️عوامل ویدیو ساختگی هتاکی به روحانیت دستگیر شدند! 🔹مشخص نیست چه کسی یا کسانی پشت این نوع کلیپها هستند اما به نظر می رسد که هدف آنها فراتر از جلب توجه و جذب مخاطب است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
| نگران امپراتور‼️ 🔹مجری: کابوس چه کسانی را می بیند؟ سه تا را به ترتیب بگو! 🔸نتانیاهو:ایران، ایران، ایران. 🔹مجری: چرا ایران؟ 🔸نتانیاهو : چون ایران در حال تبدیل شدن به یک امپراتوری است. 🖌 | فتنه گری، ترور و خرابکاری صهیونیست ها ضد نشانه قدرت رژیم صهیونیستی نیست بلکه از سر ترس و استیصال است.
⭕️ حاج قاسم گفت کارگردان خداست، ما بازیگریم... 👤 سردار حجازی جانشین فرمانده نیروی قدس در گفتگو با Khamenei.ir: به ایشان گفتیم آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها خیلی تهدید می‌کنند، مراقب باشید. نقش شما در این جبهه منحصربه‌فرد است، اگر به شهادت برسید این جبهه ضربه می‌خورد. ایشان گفت همه این کارهایی که شده کار خداست. کارگردان اوست، ما بازیگریم. با آمدن و رفتن ما هم چیزی عوض نمی‌شود.
سردار سلامی: شهید حجازی هرگز لباس جهاد را از تن به در نکرد 🔹شهید حجازی پس از ۴۰ سال مجاهدت پیوسته و حرکت در صراط مستقیم الهی و پس از تجربه میدان‌های سخت از جبهه‌های دفاع مقدس تا جبهه‌‌های مقاومت در شرق مدیترانه، به آرزوی بزرگ خود که معراج به عرش اعلی بود، نائل آمد. 🔹او هرگز لباس جهاد را از تن به در نکرد و منطق او منطق امیر مومنان بود که می‌گفت هرکسی لباس جهاد را از تن به در کند، خداوند بر او لباس ذلت خواهد پوشاند. 🔹جلوه‌های زیبای شخصیت این انسان وارسته و پارسا که هیچ تعلقی نه به میز، نه به مقام و نه به موقعیت داشت، از او الگویی ماندگار ساخته بود. 🔹به صهیونیست‌ها می‌گوییم که شنیدیم شادمانند اما این را بدانید که شادیتان زودگذر است. ما راه را ادامه می‌دهیم.
📌صبح صادق 995 منتشر شد 🔸تحرکات تاکتیکی نمی‌تواند از نابودی‌ رژیم صهیونیستی جلوگیری کند 🔸حلقه مفقوده سیاست! 🔸دکترین رفتار سیاسی سپاه 🔸آخرین اخبار و تحلیل‌ها 🔸غنی‌سازی 60 درصدی گامی واقع‌بینانه در مواجهه با غرب 🔸ادعای بی اختیاری تلاش برای افزایش قدرت است ادامه مطلب در لینک زیر قابل مشاهده است👇👇👇 https://basirat.ir/fa/news/329681
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماینده پارلمان آلمان: کشور ما زیر سلطه آمریکاست اما کسی جرأت بیان این مساله را ندارد.
ارسال شده از سروش+: محمد محمدی: 🔴 دولت از واکسن داخلی حمایت نمیکند مسعود پزشکیان، سیاستمدار اصلاح‌طلب و نماینده مجلس: 🔹در بهداشت و درمان عدالت در استفاده، ارائه خدمت، مکانیزم پرداخت و دسترسی است. طرح تحول سلامت فعلی بجای پیشگیری فقط دستور خرج کردن می‌دهد 🔹در روند تعرفه گذاری طرح سلامت درآمد برخی به غلط بسیار بالا رفت 🔹در سه سالی که نماینده مجلس بودم از طریق جراحی به اندازه ۳۰سال پول به حساب من واریز شد. این پول مفتی است که حکومت از طریق کارانه از مردم می‌گیرد و به من پرداخت می‌کند 🔹(وی با اشاره به این که از مدیریت کرونایی دولت انتقاد کردیم و بعد دیگر جواب ما را ندادند. اضافه کرد) اگر یک ماه قرنطینه واقعی اجرا شود مشکل حل خواهد شد. تخمین زده شده تا اواخر پاییز واکسن داخلی دوزهای مورد نیاز را فراهم می‌کند 🔹دولت دلش می‌خواهد واکسن وارد کند و از واکسن تولید داخلی حمایت نمی‌کند 🔹اگر اراده برای جمع‌آوری اطلاعات افراد جامعه وجود داشته باشد، ۶ماه الی یکسال مشکلات نظام مالیاتی حل می‌شود. 🔹روحانی می‌توانست خیلی کارها بکند ولی نکرد 🔹امروز در جلسه‌ای با رییس‌جمهور‌ بودم و حتی نمی‌گذاشت برخی از وزیران حرف بزنند.