چیزی که باعث شد هشت سال جلوی شرق و غرب سر خم نکنیم روحیهٔ فرمانده هایی بود که به کسی دستور نمیدادن «برو»! خودشون اول حضور داشتن و بعد میگفتن «بیا»!
در جنگ اقتصادی نمیشه مسئولین غرق در امکانات و رانت و ثروت باشن و به مردم بگن تحمل کنین!
اول خودت «برو» بعد بگو «بیا»
#حواسمان_هست
#ثامن
🌷آب وجارو کنید شهدا ی مدافع حرم تو راه هستند....
⭕️ شناسایی پیکر ۷ تن از شهدای مدافع حرم در سوریه/پیکر شهیدان رجاییفر، عابدینی، حاجیزاده و بلباسی در راه مازندران
🔸سردار سرتیپ دوم پاسدار ابوالقاسم شریفی مسئول ایثارگران کل سپاه:
🔹پیکر هفت تن از شهدای مدافع حرم منطقه خان طومان سوریه در عملیات تفحص شناسایی و تایید هویت شدند.
🔹پس از تطبیق نمونه DNA در مرکز ژنتیک سپاه ، هویت پیکر هفت تن از شهدای مدافع حرم استان های مازندران، البرز، قزوین و خوزستان شناسایی و تایید شد و پیکرهای مطهر شهدا به میهن اسلامی بازگشت.
🔹پیکر مطهر این شهدای والامقام صبح فردا(دوشنبه) توسط خادمان آستان قدس رضوی، در حرم مطهر امام علی بن موسی الرضا(ع)زیارت و طواف داده خواهد شد.
🔹با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا، این مراسم در مشهد مقدس بدون حضور مردم قدرشناس و شهید پرور برگزار شده و به صورت زنده از شبکه های سیما پخش خواهد شد.
🔹شهیدان والامقام رضا حاجی زاده، علی عابدینی، محمد بلباسی و حسن رجایی فر از استان مازندران، شهید زکریا شیری از استان قزوین، شهید مجید سلمانیان از استان البرز و شهید مهدی نظری از استان خوزستان از شهدای تفحص شده منطقه خان طومان هستند.
#ثامن
#چشمان_بیدار 👀
#
🔴 #اینفوگرافیک/
💯 9 راهکار برای نجات اقتصاد از دیدگاه رهبرانقلاب
🦅🦅🦅 ثامن مازندران📡📡📡
✅سوالات وارده در کانال ثامن
🌀سوال نهم
💠 آیا مشکات اقتصادی امروز هزینه مبارزه با آمریکا است؟
🛑پاسخ کوتاه:
🔻 اگر منظورِ این سوال این باشد که اگر مبارزه با آمریکا را کنار بگذاریم مشکلات اقتصادی حل می شود، قطعاً این تصور اشتباهی است، اما اگر منظور این است که باعث و بانی بسیاری از مشکلات امروز جامعه، جنایت و تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران است، مطلب صحیحی است. آمریکا به تجربه نشان داده است جز به تسلیم محض مخالفان خود راضی نیست و با هر قدم عقبنشینی در برابر زیادهطلبیها و قلدریهای او، آمریکا چند قدم جلوتر خواهد آمد، تجربه مصر (قرارداد کمپ دیوید) لیبی (کشتن قذافی و جنگ داخلی) و کره شمالی، تنها چند نمونه از تعامل با آمریکاست که هزینه سازش آنها با آمریکا به مراتب بیشتر از هزینه ایستادگی آنها بوده است.
💢ملاحظات:
🔹1) این درست است که فشار حداکثری آمریکا به جنایت اقتصادی آنها علیه ملت ایران تبدیل شده است، اما این نظر که ما مقابل آمریکا کوتاه بیاییم تا مشکلات اقتصادی حل شود، درست نیست. عدم نظارت صحیح بر بازار، تصمیمات غلط اقتصادی، حجم نقدینگی بالا، خصوصی سازیهای بی ضابطه و مسئلهدار شرکتهای بزرگ دولتی مانند هفت تپه، کشت و صنعت دشت مغان و ... که ربطی به آمریکا ندارد. عدم توجه بایسته و شایسته به اقتصاد مقاومتی و کم توجهی دولت فعلی و دولتهای قبلی به رهایی از اقتصاد نفتی که تقصیر آمریکا نیست.
🔸2) آمریکا خواهان مذاکره و بدهبستان نیست، روش شناختهشده او نده و بستان است و به کمتر از کرنش دیگران مقابل خود راضی نیست، او حتی با متحدان اروپایی خود چنین رفتاری دارد، لذا کنار آمدن آمریکا به معنای پایان مشکلات اقتصادی نیست.
🔹3) ما و هر ملتی حق دارد براساس فرهنگ، هویت و منافع ملی خود عمل کند و برای امنیت ملی و گسترش عمق راهبردی خود برنامهریزی و اقدام کند، حالا اگر عنصر مزاحمی از آنسوی کره زمین آمد و منافع و امنیت ملی شما را تهدید کرد و شما دست به مقابله زدید، اسم این، مبارزه است یا دفاع از استقلال و منافع ملت است. کدام عقل سلیمی چنین ایستادگی را رد میکند.
🔺4) قطع به یقین امکانات و ظرفیتهای درونی ملت ایران پاسخگوی حل و رفع مشکلات فعلی هست، فقط شرط آن حضور مدیران جهادی در مصادر امور است که آن را هم ملت باید اراده کند و تصمیم بگیرد.
🦅🦅🦅ثامن مازندران📡📡📡
Sedayeenghelab 177 - صدای انقلاب - سرنوشت برجام و انتخابات آمریکا - دکتر سیامک باقری.mp3
6.61M
✅سوالات وارده در کانال ثامن
❇️سوال دهم
💠 انتخابات آمریکا و سرنوشت برجام
🎙 دکتر سیامک باقری
🦅🦅🦅ثامن مازندران📡📡📡
📹 برشی از سخنرانی چندین سال پیش امام خامنه ایی در جواب برخی مسئولین ...
♦️صلح امام حسن زمینه ساز ایجاد حادثه کربلا
@moje_roshangari👈