eitaa logo
نبرد نهایی
14.4هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
1.3هزار ویدیو
2 فایل
آیدی کانال جدید: @final_battle313_2
مشاهده در ایتا
دانلود
ما که خبر نداریم ولی میگن امارات و اربیل رو محکم دارن میزنن بچه ها. دعا کنید.
ترامپ: چند کشور هستند که گفته‌اند کمک می‌کنند(در موضوع تنگهٔ هرمز) اما نمیخواهند نامشان را بگویم تا ایران به آن‌ها حمله نکند!!
🚨فوری سپاه پاسداران: آشیانۀ جنگنده‌های تروریست‌های امریکایی با موشک‌های کروز نیروی دریایی منهدم شدند 🔹 نیروی دریایی سپاه ساعاتی پیش در یک عملیات ترکیبی موشکی و پهپادی تعدادی از آشیانه‌های جنگنده های تروریست های امریکایی در پایگاه هوایی"شیخ عیسی" و "الظفره" را با موشک های کروز شدید الانفجار منهدم کرد. 🔹نیروی دریایی سپاه اعلام کرد این حملات را تا تخلیه و نابودی کامل پایگاه های تروریست های امریکایی ادامه خواهد داد و از مردم مسلمان منطقه هم خواست از این پایگاه ها دور شوند. 🔹پایگاه هوایی الظفره مبدا تهاجم متجاوزان و تروریست های امریکایی به جزایر ایرانی طی روز های گذشته بوده است که پس از این تهاجم درصد عملیاتی این پایگاه به شدت کاهش یافته و این حملات به حول و قوه الهی ادامه خواهد داشت. 🔹مشاهدات میدانی، ستون های دود را از محل اصابت موشک به سوله های تعمیرات و لجستیک پایگاه شیخ عیسی، گزارش نمودند.
♦️ باند تأمینِ سلاح اقدامات خرابکارانه در کشور متلاشی شد 🔹 سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه موفق شدند ۷ نفر از اعضای یک باند سازمان‌یافتۀ قاچاق سلاح در مازندران را شناسایی و دستگیر کنند. 🔹 در این عملیات، تعداد قابل توجهی سلاح و مهمات جنگی از مدل‌های مختلف کشف و ضبط شد. 🔹 بر اساس اعترافات صورت‌گرفته، این تیم‌ها وظیفه تأمین سلاح برای اقدامات خرابکارانه در داخل کشور را برعهده داشتند.
🚨فورییییییی سخنگوی ستاد کل نیروهای مسلح: اگر آمریکا تعرضی به تأسیسات جزیرهٔ خارگ و پایانهٔ نفتی جزیره انجام دهد، بلافاصله همهٔ تأسیسات نفت و گاز کشور مبدأ تجاوز به تلی از خاکستر تبدیل خواهد شد.
ترکش موشک‌های امروز دشمن که به سمت مناطق مسکونی مردم پرتاب شد. پ ن کاش همینا رو بگیرن ببرن بکنن تو باسن همه کسانیکه میگفتن آمریکا و اسرائیل بزن.
بمب عمل نکرده دشمن در حیاط خانه مسکونی در میدان شهدا
1.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمله پهپادی به هتل الرشید در بغداد
نبرد نهایی
🚨فوری سپاه پاسداران: آشیانۀ جنگنده‌های تروریست‌های امریکایی با موشک‌های کروز نیروی دریایی منهدم شدن
2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ویژه تصاویری از عملیات ترکیبی موشکی و پهپادی نیروی دریایی سپاه علیه آشیانه‌های جنگنده های تروریست های امریکایی در پایگاه هواییشیخ عیسی و الظفره
آکسیوس به نقل از یک مقام آمریکایی: فعال‌سازی مجدد کانال ارتباط مستقیم بین ویتکوف و عراقچی در روزهای اخیر با توجه به خیانت های واضح و آشکار دشمن در دفعات قبلی و کشتار مردم ایران و رهبری... هرگونه مذاکرات با آمریکا قطعا خیانت هست. چون برای بار اول نیست که بگیم طرف خبر نداشته.