eitaa logo
نبرد نهایی
14.4هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
1.3هزار ویدیو
2 فایل
آیدی کانال جدید: @final_battle313_2
مشاهده در ایتا
دانلود
نبرد نهایی
❌فوری ادعای عراقی های مقاومت : هواپیمای سوخت‌رسان آمریکا بار دیگر در حریم هوایی عراق با حادثه مواج
کی سی 135 هدف قرار گرفت که با بدبختی خودش رو به تل آویو رسوند. بازهم توسط بچه های باغیرت عراقی
مثل اینکه امارات امروز و دیروز خیلی بَد خورده...
سردار کوثری نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: انسداد باب‌المندب گزینه‌ روی میز جبهه مقاومت یمن است. جبهه ‌های دیگر علیه آمریکا به زودی گشوده خواهد شد.
🔴قالیباف: ترامپ از سر استیصال روزی چند دروغ می‌گوید 🔹بنا داشتند در ۷۲ ساعت به پیروزی برسند اما امروز نتیجه این شده است که همه پایگاه‌های آمریکا مورد هدف ما قرار گرفته و ترامپ از سر استیصال روزی چند دروغ می‌گوید. 🔹ما همیشه به کشورهای همسایه می‌گفتیم که استقرار آمریکا برایشان امنیت نمی‌آورد و امروز آنها نتیجه آن را می‌بینند. 🔹چهره و نظم خاورمیانه عوض می‌شود اما چیزی نمی‌شود که آمریکا بخواهد. ما کشورهای اسلامی منطقه در بعد اقتصادی و امنیتی نظم و امنیت بومی برقرار می‌کنیم.
▣ بلومبرگ: ◈ یک نفتکش گاز مایع که تحت پرچم کویت بود، پس از برخورد با بقایای یک پهپاد در نزدیکی فجیره امارات آسیب دیده است.
اعضای کمیسیون انرژی در جزیره خارگ:صادرات نفت در جزیره خارگ بی‌وقفه در حال انجام است/زندگی ساکنین جزیره خارگ مطابق روال عادی برقرار است.
🔘فعالیت *پدافند هوایی تهران با اهداف متخاصم در مناطق غربی تهران*
🔴 بهادری جهرمی: حتما نظم و امنیت منطقه‌ای در پساجنگ متفاوت از گذشته خواهد بود 👈🏻 آمریکا دیگر نمی‌تواند طرف مذاکره ما باشد
دقایقی پیش موج جدیدی از حملات به کویت و امارات انجام شد.
♨️ان‌پی‌آر: 🔹 قیمت بنزین در آمریکا همچنان رو به افزایش است ✍ در همه جای دنیا، معیار اصلی تورم و موج افزایش قیمت ها معمولا از بنزین و سوخت شروع میشود. وقتی قیمت سوخت بالا میرود، هزینه حمل و نقل بالا میرود. وقتی حمل و نقل بالا رفت، قیمت مواد غذایی، کالاهای مصرفی، خدمات و حتی اجاره و تولید هم بالا میرود. یعنی یک زنجیره تورمی راه می افتد که کم کم خودش را در همه بازارها نشان میدهد. حالا این را بگذارید کنار تجربه ای که ما سالها در داخل درباره آن بحث کردیم. هر وقت گفتیم گران نکنید مردم در فشار قرار میگیرند سریع برچسب میزدند "رانتخوار بنزین" یا میگفتند این حرف ها پوپولیستی‌ست و... استدلالشان هم این بود که نگران نباشید، پول افزایش قیمت را به مردم میدهیم. اما وقتی بنزین گران میشود و به دنبال آن هزینه حمل و نقل و تولید بالا میرود، آیا فقط بنزین گران شده؟ یا قیمت همه کالاهایی که مردم هر روز مصرف میکنند هم بالا میرود؟ حالا در آمریکا هم اگر این روند ادامه پیدا کند، دولت ترامپ با فشار تورمی و نارضایتی اجتماعی بیشتری روبه رو خواهد شد. و این همان نکته ایست که سالها درباره آن هشدار داده میشد اما بعضی ها دوست داشتند آن را نبینند.