eitaa logo
نبرد نهایی
14.4هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
1.3هزار ویدیو
2 فایل
آیدی کانال جدید: @final_battle313_2
مشاهده در ایتا
دانلود
آلمان: دنبال توافق با ایران هستیم وزیر امور خارجه آلمان اعلام کرد که برلین به دنبال مذاکره و توافق با ایران است.
ترامپ سفر به چین را که بنا بود ۱۱ فروردین انجام شود یک ماه به تاخیر انداخت. این به معنای آن خواهد بود جنگ از دید وی حداکثر تا یک ماه دیگر می‌تواند ادامه پیدا کند.
ایران در واکنش به اصابت موشک در نزدیکی تاسیسات اتمی بوشهر، موشک‌هایی را به سمت رآکتور دیمونا در جنوب فلسطین اشغالی شلیک کرد.
صابون شدی ها؟؟؟
ناو جرالد فورداحتمالا هفته دیگر به یونان میرود و از منطقه عقب نشینی میکند
12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ موج ۶۰ عملیات وعده صادق ۴ در انتقام از خون سرلشکر پاسدار، شهید غلامرضا سلیمانی اجرا شد روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: 🔹«موج شصت» عملیات وعده صادق ۴ در انتقام از خون سرلشکر پاسدار، شهید غلامرضا سلیمانی، فرمانده دلاور سازمان بسیج مستضعفین با حمله به کانون‌های تهاجم به ایران در پایگاه‌های منطقه ای آمریکا و سرزمین‌های اشغالی در قالب عملیاتی ترکیبی و تاثیرمحور، با رمز یا قمر بنی هاشم اجرا شد. 🔹در این عملیات موشکی و پهپادی پایگاه‌های ارتش تروریستی آمریکا در الازرق، العدید، اَلظَفره، علی‌َالسّالم و اَلخَرْج با سامانه‌های برد بلند و میان برد و سوخت جامد و مایع «عماد»، «قیام»، «ذوالفقار»، «دزفول» و موشک‌های «کروز» و پهپادهای انهدامی به فضل الهی هدف قرار گرفتند. 🔹مرکز پشتیبانی و سوخت رسانی هوایی «اشدود» و مرکز پشتیبانی صنایع نظامی و تسلیحاتی «رافائل» با سامانه‌های «عماد» و «قدر» هدف قرار گرفتند. 🔹ترورهای ناجوانمردانه و حقیر تعدادی از بسیجیان مخلص ایران خللی در بسیج چند ده میلیونی بسیجیان غیور ایرانی وارد نمی کند. جنگ تا تسلیم متجاوزین ادامه دارد.
دکتر علی لاریجانی به همراه فرزندش و معاونش به همراه تعدادی از محافظینش به شهادت رسید خدا رحمتت کنه شیر مرد 😔
⭕️دقایقی پیش یک عضو گروهک تروریستی موسوم به گارد جاویدان در منطقه چیتگر تهران مورد هدف نیروهای امنیتی قرار گرفت و بعد از زخمی شدن، دستگیر شد وضعیت اکنون درحالت عادی می‌باشد مردم این منطقه نگران صدای تیراندازی نباشند
حملات موشکی حزب‌الله طی عملیات خیبر 1 پایگاه رصد و کنترل هوایی میرون پایگاه گیفع مرکز کنترل پهپادها در شرق شهر اشغالی صفد مقر فرماندهی منطقه شمالی ارتش دشمن اسرائیل (پایگاه دادو) پایگاه عین زیتیم در شمال شهر اشغالی صفد پایگاه عمیاد شمال دریاچه طبریا پایگاه شمشون غرب دریاچه طبریا
نبرد نهایی
دکتر علی لاریجانی به همراه فرزندش و معاونش به همراه تعدادی از محافظینش به شهادت رسید خدا رحمتت کنه ش
والله قسم به اندازه خبر شهادت رهبرمون این خبر شهادت دکتر لاریجانی قلبم رو به درد آورد😔😔😔