eitaa logo
نبرد نهایی
14.3هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
1.3هزار ویدیو
2 فایل
آیدی کانال جدید: @final_battle313_2
مشاهده در ایتا
دانلود
نبرد نهایی
دکترقالیباف: بلافاصله پس از هدف قرار گرفتن زیرساخت‌ها در کشورمان، زیرساخت‌های حیاتی و انرژی و نفت در
♦️قالیباف، در تهدید امریکا به چه داستانی اشاره کرد؟ 🔹محمد باقر قالیباف، در ویراستش در پاسخ به تهدید ترامپ، بعد از این که گفت در صورتی که زیرساخت های کشورمان را هدف قرار دهید، زیرساخت های حیاتی انرژی و نفت منطقه را هدف قرار خواهیم داد، به آیه ۶۹ سوره طه اشاره کرد و نوشت: وَأَلْقِ مَا فِي يَمِينِكَ تَلْقَفْ مَا صَنَعُوا، یعنی: «آنچه را در دست راست داری بیفکن تا همه ساخته هایشان را ببلعد» 🔹این آیه به ماجرای مقابله حضرت موسی با ساحران فرعون اشاره دارد. در آیه قبل خداوند به حضرت موسی می فرماید: نترس، تو از آنها برتری. پس می فرماید: «و آنچه را در دست راستت دارى بيفكن تا هر چه را آنان ساخته‌اند در كام خود فرو برد. آنچه آنان ساخته‌اند فقط حيله ساحر است و ساحر هر جا رود و هر چه كند، پيروز و رستگار نگردد.» 🔹رفتارهای فرعون مآبانه ترامپ پیش از این نیز توسط رهبر شهید انقلاب مورد اشاره قرآنی قرار گرفته بود: «آن بابایی که با نخوت و غرور نشسته آنجا راجع به همه‌ی دنیا قضاوت می‌کند، او هم بداند که معمولاً‌ مستبدّین و مستکبران عالم، از قبیل فرعون و نمرود و رضاخان و محمّدرضا و امثال اینها، وقتی که در اوج غرور بودند سرنگون شدند، این هم سرنگون خواهد شد».
موج ۷۴ عملیات وعده صادق ۴ اجرا شد 🔹«موج هفتاد و چهار» عملیات وعده صادق ۴ با رمز «یا امیرالمومنین علیه السلام» تقدیم به شهدای عملیلت فتح المبین در دوم فروردین سال ۶۱ در منطقه غرب رودخانه کرخه و شوش، علیه پایگاه‌های آمریکا در منطقه و مرکز و جنوب سرزمین‌های اشغالی فلسطین در ادامه سناریوهای از پیش طراحی شده بازی جنگ با تاکتیک های جدید و سامانه‌های ارتقا یافته اجرا شد. 🔹پایگاه‌ ملک سلطان آمریکا، ناوگان پنجم آمریکا و لانه تروریست های کومله در ادامه ضربات برق آسا روزهای گذشته زیر ضرب موشک‌های عماد، فاتح، قیام و پهپادهای تهاجمی قرار گرفتند. 🔹پایگاه های نظامی و مراکز امنیتی در تلآویو، پتاح تکفا، حولون و رامات گان نیز از صبح امروز در پی اصابت مستقیم موشک های سنگین قدر، خیبرشکن و خرمشهر ۴، قدرتمندانه منهدم شدند. 🔹سردرگمی راهبردی فرماندهی سنتکام، فروپاشی شبکه پدافند چندلایه آمریکایی و صهیونی در منطقه غرب آسیا و اختلال در سامانه پشتیبانی تسلیحات آمریکا درپی تدابیر و ضربات هوشمندانه و هنرمندانه سیستم نیروهای مسلح ج.ا ایران به دشمنان متخاصم، معادلات جنگ را به نفع ایران تغییر داده است. 🔹عصبانیت و استیصال جنگ افروزان آمریکایی و صهیونیستی قابل پیش بینی بود و پیشتر نسبت به باتلاق جنگ برای آمریکا و رژیم‌صهیونیستی و جنگ منطقه ای و فراگیر هشدار داده شده بود. 🔹باردیگر اعلام می‌شود در صورت تکرار جنایت دشمن پست در مراکز انسانی و انرژی ایران، پاسخ متقابل ج.ا.ایران فراتر از انتظار و متفاوت از روند جاری خواهد بود.
♨️چند انفجار امارات را لرزاند 🔹منابع عربی امروز از وقوع انفجارهایی در تأسیسات و منافع آمریکایی در امارات عربی متحده خبر دادند.
یمن رو فعال کنید این هزار بار تا امارات و عربستان رو با خاک یکسان کنه
مسکو: هیچ فردی نمی‌تواند تحولات خاورمیانه را پیشبینی کند «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه: 🔹ترور سران ایران عواقب عمیقی در پی خواهد داشت. 🔹هیچ فرد آگاه و هوشیاری نمی تواند تحولات خاورمیانه را پیش‌بینی کند، اما مسلم است که اتفاق خوبی در آنجا نمی‌افتد. 🔹اقدامات نظامی علیه ایران منجر به همبستگی بیشتر مردم این کشور حول رهبری آن شده است.
نبرد نهایی
یمن رو فعال کنید این هزار بار تا امارات و عربستان رو با خاک یکسان کنه
یمن سرمایه ایران برای زمانی هست که جنگ زمینی بخواد اتفاق بیفته یا کشورها متحد بشن برای باز کردن تنگه هرمز فعلا ایران خودش ماشالله با کمک حزب الله و مقاومت عراق حریف همه هست یمن آماده باش هست تا به وقت خودش یک خورده دیگه اسقاطیل را بکوبیم حزب الله وحماس و احتمالا نیروی مقاومت در سوریه بتونن زمینی وارد سرزمینهای اشغالی بشن انشالله
‌💠 نخست وزیر ایتالیا خطاب به ترامپ: تو باید بفهمی که فقط رئیس‌جمهور آمریکا هستی، نه ایتالیا، نه فرانسه و نه آلمان؛ و هیچ حقی برای تصمیم‌گیری درباره حاکمیت این کشورها نداری. 🔹این تو بودی که به‌دلیل جنگت با ایرانی‌ها، تنگه هرمز را ناامن کردی. ما وارد جنگ در کنار تو علیه آنها نخواهیم شد، و تو در برابر جهان مسئول هستی که امنیت این مسیر برای عبور نفتکش‌ها را مانند گذشته بازگردانی. 🔹اروپا مسئولیت تصمیمات تو را _چه درست و چه غلط_ بر عهده نخواهد گرفت، و ایتالیا این جنگ را که جز شرّ چیزی برای ما ندارد، رد می‌کند.
9.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حملهٔ حزب‌الله به پایگاه دریایی عتلیت در جنوب حیفا
🔥شهردار حیفا: دولت "اسرائیل" نباید ساکنان حیفا و منطقه را قربانی کند شهردار شهر حیفا در شمال فلسطین اشغالی در واکنش به جنگ‌افروزی رژیم صهیونیستی و حملات تلافی‌جویانه ایران و حزب الله به اراضی اشغالی اعلام کرد که دولت "اسرائیل" نباید تصمیماتی اتخاذ کند که به قیمت به خطر افتادن جان یا امنیت ساکنان این شهر و مناطق اطراف تمام شود.
مقاومت اسلامی نُجَباء عراق: به ترامپ اطلاع دهید که تمام نیروگاه‌های منطقه در تیررس موشک‌ها و پهپادهای مجاهدین ما قرار دارد
📸 هادی چوپان قهرمان مستر المپیای جهان در دومین روز از سال نو، با حضور در اداره کل زندانهای فارس زمینه آزادی ۲۸ زندانی غیرعمد را فراهم کرد
🔴 سخنگوی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا(ص): 🔹 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 🔹 يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا لَقِيتُمُ الَّذِينَ كَفَرُوا زَحْفًا فَلَا تُوَلُّوهُمُ الْأَدْبَارَ(انفال ۱۵) 🔹 رئیس جمهور تروریست آمریکا در ادامه رفتار تجاوزکارانه و ناامن سازی جهانی تهدید کرده است که اگر ایران تنگه هرمز را باز نکند نیروگاه های ایران را هدف قرار خواهد داد. 🔹 بارها گفته ایم که تنگه هرمز فقط روی دشمن و ترددهای با ضرر بسته است و هنوز به طور کامل بسته نشده است و تحت کنترل هوشمند ماست و عبور و مرور بی ضرر تحت ضوابط خاصی متضمن امنیت و منافع ما انجام می شود. 🔹 لیکن در صورت عملی شدن تهدیدات آمریکا در خصوص نیروگاه های ایران، بلافاصله اقدامات تنبیهی زیر انجام خواهد شد: 🔹 ۱. تنگه هرمز به طور کامل بسته می شود و تا نیروگاه های تخریب شده ما بازسازی نشوند این تنگه باز نخواهد شد. 🔹 ۲. همه نیروگاه های برق، زیرساخت های انرژی و فناوری اطلاعات (ICT) رژیم صهیونیستی به طور گسترده هدف قرار خواهند گرفت. 🔹 ۳. همه شرکت های مشابه در منطقه که سهامدار آمریکایی دارند به طور کامل تخریب خواهند شد. 🔹 ۴. نیروگاه های برق کشورهای منطقه که میزبان پایگاه آمریکا هستند هدف مشروع ما خواهند بود. 🔹 همه چیز برای جهاد بزرگ با هدف نابودی کامل کلیه ی منافع اقتصادی آمریکا در منطقه غرب آسیا آماده است. 🔹 ما شروع کننده جنگ نبودیم و اکنون هم شروع کننده نخواهیم بود اما اگر دشمن آسیبی به نیروگاه های ما برساند ما برای دفاع از کشور و منافع ملت خود دست به هر کاری خواهیم زد و روند بدون توقف نابودسازی اهدافی که بیان شد آغاز خواهد شد و هیچ چیز نمی تواند مانع استمرار عملیات ما برای نابودسازی زیرساخت های انرژی، نفت و صنعت آمریکا و هم پیمان های او در منطقه شود.