eitaa logo
نبرد نهایی
14.3هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
1.3هزار ویدیو
2 فایل
آیدی کانال جدید: @final_battle313_2
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴اموال ب - الف و تعدادی از نزدیکانش به دلیل همراهی و همکاری با تروریست‌ها، در ایران با دستور مقام قضایی توقیف شد 🔹در پی دستور قضایی صادر شده برای شناسایی و توقیف اموال عناصر حامی رژیم صهیونیستی در داخل و خارج از کشور، در نمونه‌ای از توقیف اموال این عناصر تمامی اموال ثبتی ب - الف و تعدادی از نزدیکانش در ایران توقیف شد. 🔹ب الف پس از خروج از ایران با نزدیک‌شدن به یکی از سرویس‌های جاسوسی به عنصر رسمی شبکه ساماندهی اقدامات تروریستی ضد ایرانی تبدیل شده و در جریان جنگ رمضان نقش محوری در توجیه کودک کشی و حملات دشمن آمریکایی-صهیونیستی به مناطق مسکونی و زیرساخت‌های حیاتی کشور ایفا کرده است. 🔸در همین رابطه بنابر اطلاعات کسب شده؛ طبق اطلاعات مردمی ارسال شده پرونده‌هایی برای عناصر خود فروخته، حامی و همکار رژیم صهیونیستی و دولت تروریست آمریکا تشکیل شده است و گزارش‌ها از سوی نهادهای ذیربط در حال صحت سنجی برای ارجاع به مقام قضایی است./میزان
958.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نمای هوایی از یک هواپیمای مسافربری تعداد بی‌شماری کشتی را که پس از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران پشت تنگه هرمز گرفتار شده‌اند، نشان می‌دهد.
دو ساعته دارم به پست های طنز سیاسی اینجا میخندم😂 https://eitaa.com/joinchat/3855680346C9786adc670 https://eitaa.com/joinchat/3855680346C9786adc670 لینکشو اینجا گذاشتم برید عشق کنید☝️
با وجود سکوت مقامات امارات، صادرات گاز این کشور متوقف شده است. در پاسخ به حمله به بخشی از تأسیسات پارس جنوبی، ایران میدان گازی حبشان امارات را هدف قرار داد، در حالی که اماراتی‌ها ادعا کردند پهپادهای ایرانی را رهگیری کرده‌اند.
سفارت ایران در تایلند: به لطف همکاری نزدیک بین دو کشور ایران و سلطنت عمان، یک کشتی تایلندی با آرامش از تنگه هرمز عبور کرد.ما برای دوستی خود ارزش قائلیم و دوستانمان را فراموش نخواهیم کرد.
🚨خبر فوری قطر انرژی در قراردادهای گاز طبیعی مایع با ایتالیا، بلژیک، کره جنوبی و چین اعلام وضعیت فورس ماژور کرد
منابع عبری: خانۀ مرو بن‌اری، نماینده کنست اسرائیل هدف موشک قرار گرفت.
ایران داره تمام زیرساخت های رژیم رو میزنه
نخست وزیر پاکستان: آماده میزبانی از مقامات ایران و آمریکا برای مذاکرات پایان تنش هستیم
🖼 *تهدید پناهگاه‌های رژیم صهیونی توسط سپاه * 🔹سازمان اطلاعات سپاه: حملات اسرائیل به مناطق مسکونی ایران مجوز مشروع برای حملهٔ‌ متقابل به پناهگاه‌های رژیم را ایجاد می‌کند. 🔹نقشهٔ مهندسی و مکان دقیق پناهگاه‌ها در اختیار اطلاعات سپاه است.
حملات پهپادی ارتش به صنایع تسلیحاتی رافائل و هواپیماهای سوخت‌رسان در فرودگاه بن‌گوریون 🔹اطلاعیه‌ شماره ۴۱ ارتش: ارتش جمهوری اسلامی ایران، از بامداد امروز صنایع تسلیحاتی رافائل در حیفا و هوافضای رژیم اشغالگر در مجاورت فرودگاه بن گوریون و همچنین هواپیماهای سوخت رسان در این فرودگاه را هدف حملات پهپادی قرار داده است. 🔹بر اساس این گزارش، صنایع هوافضای (IAI) یکی از بزرگ‌ترین تولیدکننده های تسلیحات در رژیم صهیونیستی به شمار می‌رود. 🔹صنایع «رافائل» به عنوان یکی از مهم‌ترین مراکز توسعه فناوری‌های دفاعی این رژیم، مسئول طراحی و تولید سامانه‌های پیشرفته‌ای همچون سامانه ضد موشکی «گنبد آهنین» و «فلاخن داوود» است.