eitaa logo
نبرد نهایی
14.3هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
1.3هزار ویدیو
2 فایل
آیدی کانال جدید: @final_battle313_2
مشاهده در ایتا
دانلود
نبرد نهایی
✍🏻«و ما رمیت اذ رمیت ولکن الله رمی» ➖شاید روزهای قبل از جنگ این را می‌گفتیم، برخی با لبخندی انکاری
🔸هواشناسی بین المللی درباره ورود یک سامانه طوفانی بسیار شدید و غیر معمول بر فراز خلیج فارس هشدار داد
تولید نفت ایران به بالاترین سطح خود در ۴۶ سال گذشته رسیده است.
184.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تصاویری از آتش‌سوزی در مخازن سوخت در فرودگاه بین‌المللی کویت
1.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این ویدئو با این عنوان در حال انتشار است : فرار هزاران کویتی به عربستان پس از فرار خانواده سلطنتی و امیران کویت...
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم عملیات جدید مقاومت عراق رو ببینید. الان آمریکایی ها همینم کتمان میکنن
بازهم کویت نامرد
این جماعت نامرد بیشرف شهادت ابر مرد ایران (رهبر)و کلی سردار و سربازان این نظام و شکوفه های پرپر شده مدرسه میناب و جوانان رشید ناو دنا را جنایت جنگی نمیدونن ولی زدن زیر ساخت را جنایت جنگی میدونن واز سوراخهای متعفنشون استوری میزارن که عمو ترامپشون زیر ساخت نزنه انشالله بعد از جنگ این تریبونها از صفحه های مجازی کشور کامل پاک بشه و اثری از این بیشرفها نمونه
📢 اموال علی شریفی زارچی توقیف شد ◀️ براساس اعلام دادسرای عمومی انقلاب استان یزد، اموال ع.ش.ز که پس از خروج از ایران در کشورهای خارجی اقامت داشته و با انجام اقداماتی که داشت به عنصری ضد ایرانی و حامی رژیم صهیونیستی تبدیل شده، توقیف شد. ◀️ همچنین اموال یک خانم دیگر اهل استان یزد که همین شرایط را داشته به نام م.م.الف که هم‌اکنون در خارج کشور اقامت دارد و اقدامات مشابه‌ای داشته توقیف شد.
📣📷 بازداشت ۵۰ عنصر مرتبط با شبکه معاند اینترنشنال و من و تو در مازندران 🔸 سربازان گمنام امام زمان در سازمان اطلاعات فراجا استان مازندران از ابتدای جنگ تحمیلی رمضان با کنترل و رصد اطلاعاتی و اقدامات فنی اطلاعاتی موفق به شناسایی و دستگیری تعداد ۵۰ نفر از افرادی گردیدند که اقدام به ارتباط با شبکه معاند اینترنشنال و من و تو به جهت ارسال اطلاعات و مشخصات مربوط به مکان های امنیتی و نظامی سطح استان می کردند. 🔸 دستگیری ها در سراسر کشور و حتی برخی روستاها و جاهای دور افتاده ،به روش‌های خاص رسیده و تماما در رصد نیروهای اطلاعاتی می‌باشد و به زودی تماما دستگیر و به اشد مجازات می‌رسند و پاکسازی کامل انجام‌می‌شود.
♨️پاپ واتیکان بار دیگر خواستار برقراری آتش بس در خاورمیانه شد
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا خطاب به آمریکا: سطح خوددرگیری‌هایتان به مرحلۀ مذاکره‌ خودتان با خودتان رسیده؟ 🔹 اسم شکستتان را توافق نگذارید. نه خبری از سرمایه‌گذاری‌هایتان در منطقه خواهد بود و نه قیمت سابق انرژی و نفت را خواهید دید. 🔹تا موعدی که اراده ما نباشد، هیچ وضعیتی به روال سابق بر نمی‌گردد، این اراده زمانی ایجاد می‌شود که به‌طور کامل فکر اقدام علیه ملت ایران از اذهان کثیف شما پاک شود. 🔸حرف اول و آخر ما از همان روز نخست این بوده، هست و خواهد بود: کسی همچو ما با کسی مثل شما، کنار نخواهد آمد. نه حالا، و نه هیچ‌وقت.
نبرد نهایی
♨️ سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا خطاب به آمریکا: سطح خوددرگیری‌هایتان به مرحلۀ مذاکره‌ خودتان با
کاش خداوند یک ذره از جرات ایشان و نیروهای مسلح ما که دم توپ هستن ولی استوار ومحکم ایستادن را عراقچی و دارو دسته به شدت عاشق مذاکره داشتن