eitaa logo
نبرد نهایی
14.3هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
1.3هزار ویدیو
2 فایل
آیدی کانال جدید: @final_battle313_2
مشاهده در ایتا
دانلود
منزل بارزانی هدف قرار گرفته شد
جزئیات موج ۸۵ عملیات وعده صادق ۴ روابط عمومی سپاه: فمن اعتدی علیکم فعتدو علیه به مثل معتدی علیکم 🔹مردم مومن شجاع حماسه ساز ایران روز گذشته دشمن آمریکایی صهیونی از مبارزه با فرزندان رزمنده شما در زمین و دریا عاجز است بار دیگر صنایع غیرنظامی ایران را هدف قرار داد در پاسداشت ایستادگی و اتحاد مقدس شما شریف ترین و وفادارترین ملت ها و دفاع از عزت و کرامت ایران اسلامی رزمندگان غیور نیروی دریایی و نیروی هوافضای سپاه در موج ممتد و ادامه دار ۸۵ عملیات وعده صادق ۴ با رمز مبارک یا رسول الله با سامانه های برد بلند و میان برد و سوخت جامد و مایع و پهپادهای انهدامی وبا هدیه به شهدای صنایع کشور و تمام صنعتگران و تولید کننده های کشور در عملیاتی ، چند صنعت سنگین متعلق به دشمن آمریکایی صهیونی متجاوز را در سرزمین های اشغالی و سایر نقاط ، مورد تهاجم موشکی و پهپادی قرار دادند و بخشی هایی از آن را منهدم نمودند. 🔹در حین این عملیات گسترده موشکی و پهپادی نیروی هوایی دشمن با اعزام جنگنده ها و پهپادهایی تلاش کرد سکوهای پرتاب ما را هدف قرار دهد که با آتش پدافند هوایی سپاه یک فروند هواپیمای راهبردیدبدون سرنشین MQ9 آمریکا در آسمان شیراز سرنگون شد و همچنین یک جنگنده F16 آمریکایی در جنوب استان فارس مورد اصابت قرار گرفت و قبل از فرود در یکی از فرودگاه های عربستان ، منهدم شد. فرماندهی مرکزی آمریکا به اصابت و خسارت کلی به این جنگنده اعتراف نمود. 🔹به حکمرانان بی تدبیر آمریکا هشدار داده بودیم که حمله به اهداف صنعتی را تلافی خواهیم کرد این حمله فقط یک اخطار بود اگر حمله به صنایع تکرار شود پاسخ بعدی ما فراتر از تصور شما خواهد بود.
رسانه دشمن: موشک ایرانی مستقیماً در کنیسه یهودیان در بیت شمش فرود آمد
♦️موضوع خروج از NPT در دستور کار ایران قرار گرفت 🔹برخی نهادهای ذی‌ربط در ایران از جمله مجلس شورای اسلامی با فوریت در حال بررسی موضوع خروج از NPT هستند و این جمع‌بندی در کشور در حال قطعی شدن است که هیچ دلیلی برای باقی ماندن در معاهده ان پی تی وجود ندارد. 🔹طبق ان پی تی، آژانس بین المللی انرژی اتمی باید شرایط حفاظت و حمایت از بهره‌مندی ایران از فناوری صلح آمیز هسته‌ای و لوازم آن را فراهم کند، اما وقتی رافائل گروسی رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به طور ضمنی دشمن را تشویق به بهره‌مندی از سلاح هسته‌ای علیه تاسیسات ایران می‌کند، و دشمن آمریکایی-اسرائیلی بدون هیچگونه ممانعت و محکومیت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تاسیسات ایران حمله می‌کند، توجیهی برای ماندن در ان پی تی باقی نمی‌ماند. 🔹خروج از ان پی تی به معنای رفتن به سمت سلاح هسته‌ای نیست، بلکه جلوگیری از ادامه جاسوسی‌های آمریکا و اسرائیل در پوشش بازرسان آژانس است.
1.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥لذت ببرید تصویر پربازدید از ایران ‌ 🔸اینجا ساحل خلیج همیشه فارس و تاب ‌بازی دختر بچه ایرانی و در پس پرده دود ناشی از سوختن کشتی‌هایی که قوانین جدید تنگه هرمز را رعایت نکردند. ‌
ضربه‌ای مستقیم در فرودگاه بن گوریون در حمله ایرانی‌ها در سپیده‌دم امروز .. 🔥 داده‌های ماهواره‌ای حریق بزرگی را در فرودگاه بن گوریون در ساعات اولیه صبح امروز ۲۸ مارس ۲۰۲۶ ثبت کرده‌اند.
یک بمب‌افکن B-2 همراه با یک هواپیمای سوخت‌رسان KC-135 بر فراز حومه تبریز، استان آذربایجان شرقی، شمال غرب ایران. تاریخ: ۲۶ مارس ۲۰۲۶.
حملات گسترده دشمن به مناطقی از تهران و بوشهر
بیش از صد خودرو در حمله امروز ایران بر بیت شمش نابود شدند
شرکت آلومینیوم جهانی امارات: سایت الطویله(چه اسمی) ما در حمله موشکی و پهپادی ایران آسیب دید.
نبرد نهایی
یک بمب‌افکن B-2 همراه با یک هواپیمای سوخت‌رسان KC-135 بر فراز حومه تبریز، استان آذربایجان شرقی، شمال
🚨بسیار مهم شفاف سازی این عکس در ایالت میسوری آمریکا و در حالی که او در حال انجام یک تمرین آموزشی به همراه یک هواپیمای سوخت‌رسان بود، گرفته شده است.