3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺جاده کوه سیاه دهدشت
پ ن تعجب میکنم بخدا، اونها نیروهای بسیار زبده ارتش امریکا با تجهیزات کامل هستند، با یه کلاش و بدون آموزش خاص نمیشه جلوشون رو گرفت.
عزیزان هم استانی لطفا تجمع نکنید
گزارشهای اولیه حاکی از درگیری بین نیروهای وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (تیپهای امام حسن مجتبی) و نیروهای امداد هوایی آمریکایی دشمن، در مناطقی از کوههای استان کهگیلویه و بویراحمد است.
ایران تمرکز حملات خود بر رژیم را در موجهای جدید حمله بر صنایع سنگین فلزی، دارویی و مجتمعهای تحقیقاتی در جنوب سرزمینهای اشغالی قرار داده است. برخی از این مجتمعها در بئرسبع و برخی دیگر در نقب قرار دارد. از جمله، ایران در منطقه Aerosol یک کارخانه تولید پهپاد را به طور کامل منهدم کرده است. کارخانه شرکت چند ملیتی ‘آدما’ در منطقه صنعتی ‘نئوت حوفاف’ در جنوب سرزمینهای اشغالی نیز هدف حمله مستقیم موشک قرار گرفت. هدف راهبردی ایران و مقاومت ‘اوراق کردن’ صنایع سنگین رژیم است که همگی در منطقه کوچکی عمدتا در جنوب سرزمینهای اشغالی متمرکز شده است.
واویلا
قراره تا ده سال از نجات( اگر واقعا نجات دادن) این خلبان در کوه های زاگرس فیلم بسازن...
خدا میدونه لر ها رو میخوان چجوری به تصویر بکشن
نبرد نهایی
واویلا قراره تا ده سال از نجات( اگر واقعا نجات دادن) این خلبان در کوه های زاگرس فیلم بسازن... خدا
با شرکت بن افلک و جنیفر لوپز😆😆