6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزارش جنجالی بیبیسی جهانی درباره مهاجرت صهیونیستها از اراضی اشغالی؛ از هر سه اسرائیلی یک نفر به فکر مهاجرت است!
💢بیبیسی: کارشناسان هشدار میدهند که اگر این اتفاق بیفتد، مهاجرت میتواند ویرانگر باشد؛ پزشکان بسیاری به فکر مهاجرت هستند.
✍یهودیان در جای که امنیت و اقتصاد نداشته باشد
چه اسرائیل باشد چه آمریکا
چه صهیونسیم باشند چه آنتی صهیونیسم
سرمایه دار باشند یا کارگر
سفید باشند یا اتیوپیایی
این خصلت ذاتی یهود است
جای هستند که #امنیت و #پول باشد .
هدایت شده از KHAMENEI.IR
17.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب: باید مراقب باشیم در شناخت دشمن اشتباه نکنیم / امام با آن چشم بصیرت فرمود هرچه فریاد دارید بر سر آمریکا بزنید
✏️ رهبر انقلاب اسلامی هماکنون در دیدار فرماندهان سپاه پاسداران:
یکی از گرفتاریهایی که گاهی ما به آن مبتلا شدیم و باید مراقب باشیم به آن مبتلا نشویم این است که در شناخت دشمن اشتباه نکنیم. گاهی اوقات انسان در شناخت دشمن اشتباه میکند. امام رضواناللهعلیه با آن «چشم بصیرت» - یعنی واقعا هیچ تعبیری بهتر از این در مقابل آن فرد نمیتوان گفت؛ بصیرت به معنای واقعی کلمه که نفوذ پیدا میکرد در لایههای پنهان و چیزهایی را میدید- گفت هرچه فریاد دارید بر سر آمریکا بزنید. ۱۴۰۲/۰۵/۲۶
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
بسم الله الرحمن الرحیم
سلسله نشست های نقد و بررسی فیلم و مستند مطالعات فلسطین
جلسه دوم نقد و تحلیل مستند: #متولد_اورشلیم
🔺مدت زمان مستند: ۴۵ دقیقه
🔸شنبه ۲۸ مرداد
⏱ساعت ۲۰:۰۰
🔺مشخصات مستند:
کارگردان: حسین شمقدری
تهیهکننده: محمدحسن مددی
مدیر تولید و ارتباطات: محسن اخوانفر
پژوهش: محمدحسن ناظمی اردکانی
تدوین: حسین شمقدری
موسیقی: محمدحسن بینا
طراحی: علیاکبر ظاعن
عوامل اجرایی: رضا بارانی
سال تولید: 1398
صاحب اثر: موسسه فرهنگی آرمان مدیا
🔹لینک اتاق جلسه: https://www.skyroom.online/ch/emami6599/maktab
🌐 کانال تخصصی مطالعات فلسطین
https://eitaa.com/flastiin
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰شما باید صلیب خود را بردارید❗️
🔹راهب آلمانی از پوشیدن صلیب خود در #اسرائیل منع شد.
✍🏻این ویدئو را در کنار مستند اورشلیم تحلیل کنید که میخواهد به مخاطب القا کند در فلسطین اشغالی همه ادیان به صورت مسالمت آمیز در کنار هم زندگی می کنند و به مراسم دینی خود مشغول هستند
9.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ویران کردن یک خانه فلسطینی توسط بولدوزرهای اسرائیلی در نقب
🌐 کانال تخصصی مطالعات فلسطین
https://eitaa.com/flastiin
کتاب «آمریکای کوچک» پیرامون روابط رژیم پهلوی و اسرائیل و اثرات آن در منطقه غرب آسیا، توسط انتشارات پژوهشکده تاریخ معاصر در 108 صفحه به قلم رضا زارع فاروقی منتشر شده است.
فصل اول به چگونگی پیدایش و اشغال سرزمین فلسطین پرداخته و به سه عنصر مهم برای شکلگیری اسرائیل نیز اشاره میشود و گزینههای پیش روی رژیم پهلوی را شرح کوتاهی میدهد. فصل دوم روابط سیاسی رژیم ایران و رژیم صهیونیستی مورد توجه بوده است
در فصل سوم، روابط اقتصادی ایران و اسرائیل و مواردی مانند تأمین نفت اسرائیل و اقلام و میزان واردات و صادرات ایران و اسرائیل بویژه در بخش کشاورزی که در راستای تقویت اقتصاد اسرائیل بوده، بررسی می شود.
فصل چهارم به روابط امنیتی ـ اطلاعاتی ایران و اسرائیل پرداخته است و در آن، روابط سازمان اطلاعات و امنیت کشور (ساواک) با موساد بررسی شده است.
موضوع فصل پنجم این کتاب روابط نظامی ایران و اسرائیل بوده و از انگیزههای اسرائیل برای فروش تسلیحات جنگی به ایران بحث میکند
فصل ششم، موضوع روابط فرهنگی ایران و اسرائیل را مورد توجه قرار داده و به روشهای اسرائیل برای ایجاد انس و پیوند بیشتر با ایران اشاره میکند و چگونگی بزرگنمایی تاریخ باستان ایران در آن دوره و اقداماتی همچون کانون کورش کبیر، خانه کورش، موضوع اسرائیل و یهود در جشن 2500 ساله را واکاوی میکند.
در فصل پایانی، دلایل نگاه شاه به اسرائیل بهعنوان آمریکای کوچک و نگاه انقلاب اسلامی به اسرائیل بهعنوان شیطان کوچک مورد توجه بوده است.
این کتاب خلاصه کتاب 450 صفحهای «ارتباط ناشناخته» با دو فصل اضافه است.
#معرفی_کتاب
🔰خیانت تشکیلات خودگردان به ملت فلسطین
⏪ هر روز خبری جدید شنیده میشود که نشان میدهد تلآویو و ریاض در آستانه سازش هستند اما از روز گذشته این مسئله ابعاد تازهای پیدا کرده و آن سهمخواهی محمود عباس و رفقایش از این توافق است.
1️⃣ رسانههای صهیونیستی: شرکت سرمایهگذاری جرد کوشنر داماد ترامپ که با پولهای عربستان اداره میشود، برای اولین بار در یک شرکت اسرائیلی سرمایهگذاری کرده است.
2️⃣ راديو lsrael Galey به نقل از الی کوهن وزیر خارجه اسرائیل: ما در نزدیکترین حد ممکن به برقراری روابط با عربستان قرار داریم و به نظر میرسد این توافق تا ۶ ماه آینده محقق خواهد شد.
3️⃣ رسانههای فلسطینی: تشکیلات خودگردان متعهد شده که هیچ انتقادی نسبت به سازش احتمالی ریاض و تلآویو نداشته باشد تا سعودیها از طریق افکار عمومی متحمل فشار نشوند.
4️⃣ مقام آمریکایی: دولت جو بایدن برای فراهم کردن بسته حمایت مالی و سیاسی برای تشکیلات خودگردان در حال رایزنی با عربستان است تا از واکنش آنها نسبت به این توافق و تکرار اظهارات آنها پس از امضای توافقنامه سال ٢٠٢٠ بین اسرائیل با امارات و بحرین، جلوگیری کند.
👈🏻 رسانههای عبری فاش کردند که تشکیلات خودگردان به منظور استفاده از شرایط به وجود آمده، لیستی از درخواستهای خود را تسلیم عربستان کرده است و امیدوار است که ریاض آن را در مذاکرات خود با آمریکا مطرح کند.
🌐 کانال تخصصی مطالعات فلسطین
https://eitaa.com/flastiin
#معرفی_شخصیت
#مارتین_بوبر
🔹زاده ۸ فوریه ۱۸۷۸ – درگذشته ۱۳ ژوئن ۱۹۶۵
🔹یک یهودی اتریشی الاصل
🔹از موسسان دانشگاه عبری اورشلیم
🔹اندیشمند و فیلسوف یهودی
🔹قائل به وجود دو حاکمیت در فلسطین
🌐 کانال تخصصی مطالعات فلسطین
https://eitaa.com/flastiin
🔰بوبر و پدیده صهیونیسم
بوبر با تئودور هرتزل در مورد جهتگیری سیاسی و فرهنگی صهیونیسم اختلاف نظر داشت. هرتزل صهیونیسم را حرکتی با اهداف مذهبی تصور نمیکرد. در مقابل، بوبر معتقد بود که صهیونیسم باید برای غنی سازی فرهنگی بکار رود. به عنوان مثال، بوبر استدلال کرد که پس از تشکیل دولت اسرائیل، نیاز به اصلاحات در یهودیات است: "ما به کسی نیاز داریم که همان کاری را که پاپ ژان بیست و سوم برای کلیسای کاتولیک انجام داده، برای یهودیت انجام دهد.
در سال ۱۹۰۲، بوبر سردبیر هفته نامه Die Welt، ارگان اصلی جنبش صهیونیستی شد. با این حال، یک سال بعد او با جنبش حسیدی یهودی نزدیک شد. بوبر تحسین میکرد که چگونه جوامع حسیدی دین را در زندگی روزمره و فرهنگ بکار میبندند. برخلاف سازمانهای شلوغ صهیونیستی، که همیشه به فکر نگرانیهای سیاسی بودند، حسدیدها بر ارزشهایی متمرکز بودند که بوبر مدتها برای رعایت آنها از صهیونیستها تقاضا میکرد. در سال ۱۹۰۴، او از بسیاری از کارهای تشکیلاتی صهیونیستی خود کناره گرفت و خود را وقف مطالعه و نوشتن کرد.
در اوایل دهه ۱۹۲۰، مارتین بوبر شروع به حمایت از یک کشور دو ملیتی یهودی-عربی کرد و اظهار داشت که مردم یهود باید "آرزوی خود را برای زندگی در صلح و برادری با مردم عرب، و توسعه میهن مشترک به جمهوری که در آن هر دو ملت امکان توسعه آزاد را خواهد داشت ".
بوبر ایده صهیونیسم بعنوان یک حرکت ملی را رد میکرد و درعوض میخواست ایجاد جامعه ای نمونه را ببیند. جامعه ای که به گفته وی، با سلطه یهودیان بر اعراب مشخص تعریف نشود. لازم بود جنبش صهیونیستی با اعراب حتی به قیمت اقلیت شدن یهودیان در این کشور به توافق برسد.
در سال ۱۹۲۵، او در ایجاد سازمان Brit Shalom (میثاق صلح) شرکت داشت، که طرفدار ایجاد یک کشور دو ملیتی بود، و در طول بقیه زندگی خود، امیدوار بود که یهودیان و عربها روزی در یک کشور مشترک زندگی کنند.
در سال ۱۹۴۲، او حزب ایهود را بنیان نهاد، که از یک برنامه دو ملیگرایی حمایت میکرد.
پس از تأسیس اسرائیل در سال ۱۹۴۸، بوبر معتقد بود اسرائیل باید جزوی از فدراسیون کشورهای «خاور نزدیک» باشد نه فقط فلسطین
🌐 کانال تخصصی مطالعات فلسطین
https://eitaa.com/flastiin
#معرفی_کتاب
🔰درباب یهودیت
🔹اثر مارتین بوبر
🔹کتاب مجموع 12 سخنرانی بوبر در سال های 1909-1918 می باشد
بوبر در این سخنرانی ها سعی کرده هجمه های سکولاریسم و ماتریالیستیکه علیه عقاید و هویت یهود مطرح شده را رد کند و با تقریری جدید از دین و دین داری هویت و شریعت یهود را تعریف می کند. در مقدمه کتاب بوبر بعضی از گفته های خود در این سخنرانی ها را اصلاح و بعضی را توضیح می دهد.لذا خواندن مقدمه کتاب برای علاقه مندان ضروری است .