24.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بمناسبت سالگرد شهادت #شیخ_احمد_یاسین
لحظاتی از دیدار شیخ احمد یاسین بنیانگذار جنبش اسلامی حماس با مقام معظم رهبری
┈┄┅═✾✧ااا❁ااا✧✾═┅┄┈
موسسه مطالعات راهبردی مسریٰ
هدایت شده از عقلنوشتههای انقلابی
💢چرا برای غزه کم تحرکــیم؟💢
🔹تصمیم گرفتم اولین و دومین یادداشت امسال رو برای غزّه بنویسم و نه حتی برای شعار سال!
🔹بعد از یادداشت «غزه؛ و البته هزاران مناسبت تقویمی و موسمی جور و واجور!!» که در آن به نقد رفتار فرهنگی دوستان حزباللهیمان پرداخته بودم، برخی از دوستان گفتند که مردم ایران حاضر به همراهی با مردم غزه نیستند و افکار عمومی ما کشش طرح مسئله کمک به غزه را ندارد!
🔹بگذارید همین ابتدا نظر خودم را عرض کنم. این تحلیل از مردم ایران از اساس یک تحلیل غلط، انحرافی و تقلیل گرایانه است. مردم ایران همواره در طول قرنها جزو عدالتطلبترین ملتها بودهاند و برای رسیدن به آن، هزینههای هنگفت دادهاند. چطور میشود که چنین ملتی که حتی مخالفین حکومتش هم برای همراه کردن مردم ناچارند که بر روی عدالتطلبی دست بگذارند و حجاب قانونی را مصداق ظلم نشان دهند تا بتوانند جوانان و نوجوانان را برای مقابله با حکومت به خیابانها بکشانند، به یکباره چنان تحولی پیدا میکند که نسبت به یکی از بزرگترین جنایتها و نسلکشیهای آشکار تاریخ معاصر کرخت و سرد شوند؟! این تحلیل غلط اندر غلط است ...
🔹ریشه عدم تحرک کنونی مردم ایران را باید در جایی دیگر دنبال کرد؛ اولین ریشهی این بی تحرکی در فراگیر شدن این تلقی است که «الان کمک به غزه یک کار تخصصی و نظامی است که مردم عادی نمیتوانند نقشی در آن داشته باشند»؛ دومین ریشه این بی عملی را باید در این تلقی دنبال کرد که «راهپیماییهای کلیشهای دردی از مردم غزه دوا نمیکند و اقتضائات بیرونی و میدانی به حدی قدرتمند است که این راهپیماییهای داخلی، تأثیری بر روی تصمیم گیری مسئولین سیاسی و نظامی کشور در مواجهه با مسئله غزه نمیگذارد.»
🔹حاصل جمع این دو تلقی این است که مردم ایران علیرغم تأسف و تأثری که از جنایتهای بی حد و مرز اسرائیل دارند و احیانا اشکی که شبها پای اخبار کودککشیها و زجرکشیدنهای مردم غزه میریزند، راهی را برای کمک در جلوی خود باز نمیبینند و ناگزیر برای فرار از فشار روحی آن، خود را به بیخیالی میزنند. خیلی فرق است که کسی بیخیال مسئلهای باشد و کسی از روی ناچاری و بن بست عملی و قاعدتاً برای فرار از فشار شکنندهی روحی مسئلهای، خود را به بیخیالی بزند؛ حال اکثر مردم ایران، حال دومی است.
🔹از اینرو، راه برافروخته نگه داشتن ابر مسئلهای به نام فلسطین در جان و فکر و رفتار مردم ایران، پخش عکسهای جنایتهای شنیع اسرائیل و نسلکشیها و کودککشیها و رنجها و زجرهای فلسطینیان نیست، بلکه راه اصلی «بازآفرینی فناوریهای اجتماعی استحصال اراده جمعی مردم ایران در راستای حضور واقعی در واقعه فلسطین» میباشد.
🔹خلاصه اینکه:
➖ امروز مشکل مردم ایران «نبود تحریک» نیست، بلکه مشکل، «فقدان بستر تحرک» است.
➖ امروز مشکل مردم ایران «ندانستن ظلم اسرائیلیان» نیست، بلکه مشکل، «نداشتن راهی برای حضور و تأثیر واقعی» است.
➖امروز مشکل مردم ایران «نخواستن کمک به غزه» نیست، بلکه مشکل، «تصور ناتوانی از کمک کردن» است.
🔹گسست زبانی با منطقه و جهان، بیرون بودن از مناسبات عربی و ترکی، بیگانگی با اقتضائات جامعه اهل تسنن، فشل بودن سامانه خبر در کشور و البته انسداد ذهنی خواص شتابدهنده، همه و همه دست به هم دادهاند تا فناوریهایی زندهی چند دههی گذشتهی جامعهی انقلابی ایران یعنی #راهپیمایی به امری صرفا داخلی و کلیشهای تنزل یابد و تخلیه معنایی شود ...
اگر راهی برای تحرک مردم ایران هست که حتما هست، آن را باید در بسترسازی کنش عمومی، از طریق احیاء فناوریهای اجتماعی با سابقه و یا خلق فناوریهای اجتماعی جدید جستجو کرد ...
🔹در یادداشت بعدی توضیح خواهم داد که در ماجرای کم نظیر غزه چه کارهایی میتوانیم انجام دهیم؛ ان شاء الله ....
#عقلانیت_انقلابی
#غزه
#عدالتطلبی
#راهپیمایی
#فناوریهای_اجتماعی
https://eitaa.com/alimohammadi1389/1671
🔰نقش رسانه در حمایت از فلسطین و تبیین جنایت های صهیونیست ها
هر کس به قدر توانایی خود در سرتاسر دنیای اسلام وظیفهای دارد و باید نقشی ایفا کند. امروز دنیا، دنیای رسانهها و تبلیغ و تبیین است. امروز در مقابل شما امپراتوری خبری دشمنان دنیای اسلام قرار دارد که غالباً در کنترل صهیونیستهاست. امروز یک اتوبان یکطرفه خبر و تحلیل از طرف رسانههای خبری به سمت افکار عمومی دنیا - از جمله افکار عمومی کشورهای عربی و اسلامی و خود مسلمانان - جاری است. صهیونیستها از آغاز شروع کار خود، به سمت رسانههای خبری و تبلیغی رفتند. یکی از سیاستهای آنها این بود که رسانههای تبلیغی دنیا را قبضه کنند. امروز اینگونه است. آنها از اوّلِ کار، یک شگرد تبلیغی را انتخاب کردند که بسیار مهمّ و تعیین کننده بود و تا امروز تأثیرگذار بوده است؛ آن شگرد تبلیغی عبارت است از مظلومنمایی. برای مظلومنمایی، داستانها و افسانههای فراوانی جعل شد؛ خبرهایی ساخته شد و تلاشهای بیوقفهای انجام گرفت. امروز هم در نهایت سفّاکی، باز همان تبلیغات ادامه دارد؛ یعنی باز هم مهمترین کار صهیونیستها در دنیای تبلیغات، مظلومنمایی است. اینها مسأله نگرانی روانی یهودیان را مطرح کردند و گفتند چون یهودیان در طول قرنهای متمادی زیر فشار بودند، از لحاظ روانی دچار نگرانیاند و به امنیّت روانی احتیاج دارند. صهیونیستها در مذاکرات با سران کشورهای غربی و بعدها در گفتگوهای خود با کشورهای اسلامی و عربی، مسأله امنیّت روانی را مطرح کردند و گفتند ما به امنیّت روانی احتیاج داریم و باید امنیّت روانی ما تأمین شود. این امنیّت روانی یعنی چه؟ هیچ معنای مشخّص و هیچ پایانی ندارد. هر اقدامی بخواهد انجام بگیرد، اگر به سودشان نباشد، به بهانه امنیّت روانی، میتوانند آن را خنثی کنند. بسیاری را در دنیا قانع کردند که به امنیّت روانی احتیاج دارند و باید امنیّت روانی آنها تأمین شود.
برآوردن نیاز اسرائیل در مورد امنیّت روانی، مشکلتر است از چشم پوشیدن از سرزمین. شما وقتی سرزمین را از دست میدهید، میدانید چه چیزی را از دست دادید؛ اما وقتی میخواهید خواسته اسرائیل را در مورد امنیّت روانی برآورده کنید، نمیدانید تا کجا باید تسلیم شوید و تا کجا باید امتیاز بدهید. این امتیاز دهی، پایانی ندارد؛ مرتّب باید امتیاز داد. تجربه اروپا در این مورد، عبرتآموز است. دولت آلمان صد و پنجاه میلیارد مارک به عنوان خسارت به یهودیان داد؛ اما خسارت یهودیان از آلمان هنوز تمام نشده است؛ باز هم خسارت طلبکارند و باید به آنها داده شود! آنچه یهودیان با آلمان کردند، کم و بیش با برخی کشورهای اروپایی دیگر - مثل اتریش، سوئیس، فرانسه، حتّی تا چند سال قبل با واتیکان - نیز انجام دادند. همه باید خسارت بدهند؛ این خسارت تمام شدنی نیست!
در بعد روانی، اسرائیلیها فعّالیتهای بسیار مهمّی دارند. همه سیاستمداران، خبرنگاران، روشنفکران، کارگزاران و نخبگان غرب باید در مقابل بنای یادبود کوره آدمسوزی سر تعظیم فرود بیاورند؛ یعنی همه، داستانی را که اصل صحّت آن معلوم نیست، مورد تأکید قرار دهند و خود را بدهکار آن داستان قلمداد کنند. اینها روشهایی است که در تبلیغ دارند و همه معطوف به «مظلومنمایی» است.
البته در بخش دیگری از دنیا، با تکیه بر داستانهای ذکر شده در تورات و این که اینجا سرزمینی است که به فرزندان اسرائیل بخشیده شده، بسیاری از مسیحیان را هم با خود همفکر و همدل کردند. آن طوری که من در آماری ملاحظه کردم، اینها توانستهاند در برخی کشورها - از جمله عمدتاً در امریکا - به عنوان پشتوانه افکار عمومی، با همین تبلیغات، میلیونها صهیونیست غیر یهودی درست کنند! اینها سالهاست که این کار تبلیغاتی را میکنند. امروز هم با شدّت هر چه تمامتر همین تبلیغات در دنیا ادامه دارد.
البته از حوادثی هم که پیش آمد - مثل حادثه بیستم شهریور (یازده سپتامبر) در نیویورک و واشنگتن - حداکثر سوء استفاده را کردند و توانستند مسأله فلسطین را از متن قضایای دنیای اسلام به حاشیه برانند. از این جهت هم صهیونیستها صددرصد مورد کمک امریکا قرار گرفتند. اما در مقابل، هیچ کس حق ندارد و نباید در کشورهایی که ادّعای آزادی میکنند، آتش زدن زندگی زنان و کودکان فلسطینی را مورد سؤال و اعتراض قرار دهد و قساوتهایی را که امروز علیه ملت فلسطین به کار میرود، ذکر کند.
با توجه به این روش تبلیغی و شناخت روانیای که انسان از دشمن پیدا میکند، مجموعه مسؤولان و کارگزاران رسانههای کشورهای اسلامی باید مسؤولیت خود را احساس و راه خود را تنظیم کنند. این یک کار حیاتی و مهمّ است. امروز نه فقط برای ملت فلسطین، بلکه برای دنیای اسلام، این یک کارِ حیاتی و یک وظیفه سنگین است.
به عنوان یک مثال، من تجربه جنوب لبنان را - که دوستان در جریان آن هستند - به عنوان یک الگو میتوانم مطرح کنم. مؤمنین و جوانان مبارز لبنان توانستند از اهرم و عامل تبلیغات به بهترین وجه و به صورت شایسته، در حرکت عظیمی که علیه صهیونیستها کردند، استفاده کنند؛ توانستند عنصر مقاومت و فداکاری را به دنیای اسلام درست منعکس کنند؛ به این ترتیب است که دشمن به ستوه میآید. همه دنیای اسلام فهمید که مقاومت در جنوب لبنان چه میکند و چه کار میخواهد بکند و هدفش چیست. در آنجا تبلیغات به شیوه خوب و درستی به کار رفت. خودی روحیه پیدا کرد، دشمن روحیّهاش ضعیف شد و به ستوه آمد. این کاری است که ما همیشه باید بکنیم. دنیای اسلام همیشه در حال مبارزه و مورد حمله است. این قطعهای از بدن دنیای اسلام است که امروز در چنگال صهیونیستهاست؛ شب و روز به آن حمله میکنند؛ لذا باید از رسانهها حداکثر بهرهبرداری به نفع این قضیه به عمل آید.
لازم است برای استراتژی تبلیغی علیه صهیونیستهای غاصب، یک طرّاحی بنیادین صورت گیرد. اینکه ما به صورت تاکتیکی در هر موقعیّتی بخشی از مظلومیتها را بیان کنیم، کافی نیست. باید یک راهبرد عمومی، تبلیغی در همه دنیای اسلام به صورت مشترک تعیین و به آن عمل شود.
ما رسانههای بزرگ دنیا را در اختیار نداریم؛ اما آنچه را هم که در اختیار داریم؛ چیز کمی نیست. ما باید از سرمایه و موجودی خود - که متعلّق به دنیای اسلام است - حداکثر استفاده را بکنیم. همه در این زمینه مسؤول و موظّفند. روشنفکران و سیاستمداران و شاعران و نویسندگان و هنرمندان و دانشگاهیان مسؤولند. اینها قشرهای اثرگذارند؛ اینها کسانیاند که میتوانند رسانهها را بهدرستی تغذیه کنند. شما که در اینجا جمع شدهاید، همین اجتماعتان یک حادثه بزرگ است. در این اجتماع، شما میتوانید این را پایهای برای یک حرکت هماهنگِ رسانهای در همه دنیای اسلام قرار دهید. این کارِ ممکنی است. چرا ما از ابزارهای خود استفاده نمیکنیم؟
بسیاری از نویسندگان و روشنفکران دنیای اسلام به سردمداران برخی از کشورهای اسلامی و دولتهایی که رفتار مناسبی در مقابل صهیونیستها ندارند، اعتراض میکنند و میگویند چرا از نفت و ثروت و از امکان سیاسی خود علیه صهیونیستها استفاده نمیکنید؟ البته این اعتراض وارد است و به نظر ما این اشکال، اشکال درستی است؛ اما عیناً میشود همین سؤال را در دنیای روشنفکری، نویسندگی و دنیای دانشگاهها مطرح کرد: چرا از سرمایه عظیم علمی و روشنفکری، چنان که باید و شاید، استفاده نمیشود؟ گاهی یک شعر و یک قصیده تأثیری میگذارد که بسیاری از پولها و ثروتها نمیتواند آن اثر را به وجود آورد. یک روز یک شاعر فلسطینی قصیدهای گفت و دلهای دنیای عرب را به شورش وادار کرد - این مربوط به سال ۶۷ یا ۶۸ است - گاهی یک شگرد خوب رسانهای یا یک حرکت هماهنگ تبلیغاتی، از بستن شیرهای نفت اثرش بیشتر میشود.
آنچه که ما امروز احتیاج داریم، این است که کسانی که مشغول مبارزه هستند، روحیه پیدا کنند و بدانند آینده آنها امیدبخش است. متأسفانه گاهی عکس این دیده میشود. دستگاههای تبلیغاتی غرب تلاش میکنند تا این امید را در هم بشکنند. در همین ماههای اخیر که انتفاضه حداکثر احتیاج را به حمایت و کمک داشت، دیده شد که در دنیای اسلام بعضی از قلمها به مطالبی کشانده شد که برای انتفاضه سم بود. از ناتوانی و ضعف انتفاضه حرف زدند؛ اینها سم است. معنای این مطالب این است که ملت فلسطین هیچ راهی جز تسلیم و به خاک افتادن در مقابل صهیونیستها ندارد.
البته امریکا و اسرائیل هم به چیزی کمتر از تسلیمِ مطلق فکر نمیکنند، اما آنها دشمنند و البته اشتباه میکنند. این چیزی است که پیش نخواهد آمد. آنها جز به تسلیم مطلق از طرف فلسطینیها قانع نیستند؛ رفتار آنها با طرف فلسطینی، یک بار دیگر این را ثابت کرد. آنها حاضر نیستند هیچ امتیازی به طرف فلسطینی بدهند. آنها میخواهند از طرف فلسطینی هم به عنوان یک ابزار برای نابود کردن انتفاضه فلسطین استفاده کنند. به کمتر از این قانع نیستند. ما نباید به تسلیم کردن و نومید کردن ملت فلسطین کمک کنیم؛ ما باید حقیقت را بیان کنیم. حقیقت، امید و افق تازه و به لرزه درآمدن زانوان صهیونیستها و محتاج شدن و مستأصل شدن قدرتهای حامی صهیونیستها در مقابل حرکت عمومی ملتی است که متّکی به ایمانش حرکت میکند. آن ملتی که یکپارچه حرکت میکند و به ایمان خود متّکی است، شکستپذیر نیست. ما باید این حقایق را برای ایجاد امید بیشتر در دلهای کسانی که وسط میدان و صحنهاند، روشن کنیم و زمینه روانی مقاومت را فراهم نماییم. وظیفه رسانهها این است که کاری کنند تا زمینه روانىِ مقاومت پیدا شود.
امروز در دنیا رسانههای صهیونیستی تجاوزهای مکرّر و همه روزه اسرائیل را به صورت گذرا مطرح میکنند. اگر میتوانستند همین را هم مطرح نکنند، نمیکردند؛ منتها مصالح رسانهای آنها ایجاب میکند که مطرح کنند؛ ولی خیلی گذرا، خیلی سطحی، خیلی ناقص و گزینشی؛ اما عملیات فلسطینیها را که دفاع از وجود و شرف و میهن و سرزمینشان است، طوری منعکس میکنند که گویا اسرائیل مظلوم است! مظلوم واقعی را که ملت فلسطین است، تروریست و جنایتکار جلوه میدهند؛ اما متجاوزِ سفّاکِ جنایتکار را مظلوم نشان میدهند. امروز رسانههای دنیا این کار را میکنند؛ سیاستمدارها هم در اظهارت خود، همین حرفها را تکرار میکنند.
سیستم رسانهای اسلام و سیستم رسانهای عرب باید طوری رفتار کند که معنایش این نباشد که از معرکه دور است. شما وسط میدانید؛ چه بخواهید و چه نخواهید. امروز، روزی است که هر اقدام ما، در آینده تاریخ اثر میگذارد و ثبت خواهد شد. ما امیدواریم که همه دنیای اسلام این قضیه را با همهی ابعادش بهروشنی درک کند و بر طبق آنچه وظیفه اوست، عمل کند.
۱۳۸۰/۱۱/۱۱
بیانات در دیدار شرکتکنندگان در همایش بینالمللی رسانههای جهان اسلام در حمایت از انتفاضه فلسطین
#اطلاعیه
بسم الله الرحمن الرحیم
به اطلاع می رساند بر اساس تماس های مکرر دبیرکل کنفرانس فلسطین آقای سید مجتبی ابطحی با منطقه، نه جنبش حماس و نه فرماندهی میدان وقوع جنایت تعرض به زنان پناهنده در بیمارستان شفای غزه تائید نشده است.
لذا از تمامی حامیان ملت و مقاومت فلسطین و اصحاب رسانه فعال در این حوزه خواهشمندیم جهت حفظ حرمت نوامیس اسلام و رزمندگان قهرمان فلسطین فعلا از ذکر کلمه تجاوز و تعرض به نوامیس خودداری شود.
بنابراین تاکید می گردد موضوع فراخوان تجمع امشب هم زمان با نماز مغرب و عشاء در محل نمازخانه نمایشگاه بین المللی قرآن کریم واقع در مصلی و یا تجمع های شب های دیگر فقط در حمایت از مردم غزه به ویژه زنان و کودکان و محکوم کردن جنایت و کشتار در بیمارستان شفای غزه باشد.
روابط عمومی دبیرخانه کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین
هدایت شده از موسسه مطالعات راهبردی مسریٰ
570.7K
توضیحاتی پیرامون واقعیت بیمارستان الشفاء در غزه
#الشفاء
┈┄┅═✾✧ااا❁ااا✧✾═┅┄┈
موسسه مطالعات راهبردی مسریٰ
طی بیانیهای تاکید شد؛
از مستندسازی تجاوزگری به بیمارستان شفاء برای تنویر افکار عمومی تا پرهیز از به حاشیه راندن حمایت از مردم فلسطین
دبیرخانه کنفرانس بین المللی حمایت از مردم فلسطین مجلس شورای اسلامی طی بیانیهای به موضوع تجاوزگری به بیمارستان شفاء و هتک حرمت بیماران خصوصا زنان فلسطینی پرداخت.
به گزارش روابط عمومی دبیرخانه کنفرانس بین المللی حمایت از مردم فلسطین مجلس شورای اسلامی، طی چند ماه اخیر شاهد تشدید جنایات رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی خصوصا باریکه غزه هستیم که حمله به مراکز درمانی و بیمارستانی یکی از ابعاد اقدامات ضدبشری و ضدانسانی این رژیم منحوس تلقی می شود.
سحرگاه دوازدهم رمضان ۱۴۴۵ خبری تاسف بار از سوی رسانه ها مبنی بر حمله به بیمارستان شفاء در غزه و هتک حرمت و تجاوز به زنان و دختران فلسطینی منتشر شد؛ موضوعی که در نگاه اول قلب هر انسان آزاده ای را به درد می آورد و نشان می دهد که سربازان اسرائیلی در مواجهه با مقاومت فلسطین شکست خورده اند و تلاش می کنند تا با تکیه بر جنگ رسانه ای و مولفه تجاوز و تعدی روحیه سربازان اسلام را درهم بشکنند.
این مهم در حالیست که باید توجه داشت در هر شرایطی حفظ حرمت نوامیس اسلام و رزمندگان مقاومت اولویت نخست هر انسان آزاده ای است بنابراین در راستای روشنگری رسانه ای تلاش شد تا موضوع هتک حرمت از طریق ارتباط مستقیم با فرماندهان مقاومت در منطقه بررسی و پیگیری شود.
قطعا مقاومت فلسطین در راستای بررسی ابعاد مختلف این فاجعه ننگین اقدام به مستندسازی و جمع آوری مدارک خواهد کرد تا کارنامه ننگین رژیم اشغالگر قدس برای افکار عمومی دنیا سیاه تر شود لذا دبیرخانه کنفرانس بین المللی حمایت از مردم فلسطین برای تنویر و ایجاد شفافیت در فضای رسانه ای حاکم بر فعالان فلسطین بیانیه داخلی و نه واکنشی رسمی برای رسانه ها، منتشر شد که به هیچ عنوان اصل و اساس موضوع یاد شده را تکذیب نکرده بلکه تایید نکرده و صرفا برای آگاهی بخشی بوده است.
در این میان برخی از رسانه ها اقدامی نادرست انجام داده و سوءبرداشت کرده و این بیانیه را به عنوان واکنش رسمی جریان مقاومت و در راستای تکذیب موضوع هتک حرمت و تجاوز به زنان و دختران فلسطینی منتشر کرده اند که جای تامل و تعجب دارد.
باید یادآور شد حدود ۳۵ بیمارستان در غزه وجود دارد اما به دلیل تجاوزهای نظامی رژیم غاصب صهیونیستی اکثر آنها از مدار امدادرسانی خارج شده و کمتر از ۱۰ بیمارستان تا حدی فعال هستند که آنها نیز همواره با یورش نظامیان اسرائیلی روبرو میشوند؛ حمله به بیمارستان شفاء در حالی رخ داده که فرماندهان رژیم منحوس صهیونیستی با حمایت ایالات متحده بر تشدید اجرای این دسیسه ضدبشری تاکید کرده اند.
بدون شک باید توجه داشت اخبار با اهمیت و حساسیت بالا مانند موضوع هتک حرمت فقط با تائید و صدور بیانیه از سوی جنبش حماس و یا مسئولین محلی غزه مثل مدیریت بیمارستان شفاء و یا رسانه های مقاومت همچون شبکه المنار حزب الله و شبکه های مقاومت فلسطینی جهاد اسلامی و حماس قابل استناد است لذا رسانههای داخلی کشورمان باید مراقبت کنند تا در دام رسانه ای صهیونسیت ها قرار نگیرند.
بر این اساس باید اذعان کرد حمایت از مردم مظلوم غزه خصوصا زنان و دختران فلسطینی و همچنین محکوم کردن جنایات و کشتار شب گذشته در بیمارستان شفاء موضوعی کاملا مردمی است و رسانه ها نیز باید در این مسیر همراه جامعه باشند و به نقش روشنگری و هدایت درست رسانه ای خود عمل کنند تا زمینه سوءاستفاده دشمنان برای به حاشیه راندن اصل مسئله حمایت از فلسطین، تنش آفرینی و اختلاف افکنی در میان اذهان عمومی فراهم نشود.
18.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
التماس ژنرال های ارتش رژیم صهیونیستی به خاخام حریدی ها : وضع ارتش بسیار بد است
خاخام زوی فریدمن، رهبر حریدی ها : ترجیح میدهیم به دست اعراب کشته شویم؛ ارتش مجرم و متخلف است
✍️ جماعت فوق ارتدکس که در فلسطین اشغالی به حریدی ها معروف هستند مذهبی ترین قشر عاصب سرزمین فلسطین هستند که عموما در بیت المقدس، بیت شمش و الخلیل زندگی می کنند با سبک زندگی خیلی سنتی و دوری از مدرنیتیه و مظاهر غرب
یکی از #چالش های امنیتی و اجتماعی دولت جعلی اسرائیل تعامل با این گروه هست
یکی از این درگیری ها برسر سربازی رفتن جوانان حریدی است
جوانان حریدی طبق قانون از رفتن به سربازی معاف هستند و این تبدیل به موضوعی برای دعواهای سیاسی بین مذهبی ها و سکولارهست که این نوع تبعیض نژادی را قبول نکردند
درسال 2014 قانونی در کنست برای سربازی رفتن حریدی ها پیشنهاد شد که با اعتراض شدید خاخام های خریدی و احزاب دینی کنست همراه شد و مانع از تصویب آن شد
اما امروز دولت رژیم صهیونیستی برای کسری نیروی انسانی دست به دامن حریدی ها شده
حریدی های که اگر مصلح شوند می توانند در آینده چالش های دیگری را برای دولت سکولار اسرائیل ایجاد کنند
اما وضعیت امروز به حدی حساس شده که آنها ریسک این خطر را به جان خریده اند و از خاخام ها برای سربازی رفتن حریدی ها دنبال اجازه هستند
که در این ویدئو یک نمونه از آن را مشاهده می کنید
حریدی ها حفظ ایمان خود را از حفظ این سرزمین غصبیبا ارزش تر میدانند واین یعنی زمان مناسب برای خط عملیات روانی علیه دولت و نهاد خاخامی
محمدحسین خانی
┈┄┅═✾✧ااا❁ااا✧✾═┅┄┈ موسسه مطالعات راهبردی مسریٰ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: انسان باوجدان وقتی ظلم صهیونیستها را میبیند ساکت و آرام نمینشیند و به فکر مقاومت میافتد؛ تشکیل مقاومت برای این است
🔸مقاومت در مسئله فلسطین برای مردم ایران چیست؟
🔻تجمع و اجتماعات مردمی
🔻پویش تحریم کالاهای صهیونیستی
🔻مستندسازی از جنایت های رژیم صهیونیستی
❓وظیفه من چیست
┈┄┅═✾✧ااا❁ااا✧✾═┅┄┈ موسسه مطالعات راهبردی مسریٰ
32.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✡️ از پوریم چه میدانید؟!
💥 #پوریم سند کینهٔ #یهود از ایران
💥 تأکید #نتانیاهو به کشتار ایرانیان با مکر #استر
📚 بیشتر بدانیم:
📖 جشن پوریم و ماه آدار
👉 https://jscenter.ir/hebrew-calendar/16532
┈┄┅═✾✧ااا❁ااا✧✾═┅┄┈ موسسه مطالعات راهبردی مسریٰ
روزنامه اسرائیلی
دهن کجی زشت در ایران: پرچم فلسطین بر مقبره مردخای و استر پیش از پوریم برافراشته شد.
✍🏻باید حواسمان باشد در نبرد علیه صهیونیسم بین الملل و رژیم صهیونیستی
کاری نکنیم که محکوم به یهودستیزی شویم
و حقوق جامعه کلیمیان ایران را رعایت کنیم و از مسیر انصاف خارج نشویم.
دیشب تجمعی در کنار این مقبره توسط مردم عزیز همدان برگزار شد
یک نکته را برای توضیح اضافه کنم
#یهود_ستیزی بزرگترین حربه صهیونیستی برای مهاجرت دادن یهودیان به فلسطین اشغالی است
و این یعنی کامل کردن طرح دشمن
وقطعا بعد از طوفان الاقصی صهیونیسم به دنبال اقدامات یهودستیزانه در دنیا روی می آورد تا اثبات کند اسرائیل با همه نا امنی ها برای یک یهودی امن تر است
ما یک نگاهی به یهود داریم که از قرآن گرفته ایم
و یک تفکیکی هم باید بین یهود و صهیونیسم داشته باشیم
تفکیکی که امام و آقا هم دارند.
🔹هنر اینست که مردم غیور و ظلم ستیز همدان
با پرچمداری کلیمیان همدان اقدام به برگزاری تجمع علیه رژیم غاصب قدس کنند.
┈┄┅═✾✧ااا❁ااا✧✾═┅┄┈ موسسه مطالعات راهبردی مسریٰ