⌛️وعده روزشمار ظهور ⏳
💞تابه امروزبیش از1000 اندی سال از غیبت بهارانسانیت گذشت...😔
🕚قرارشبانه رأس ساعت{ 23 }قراری که
سرچشمه ازکربلا گرفته.!
🌷اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌷
بحق حضرت زینب[س]
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ و َآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فرجهم
#دعای_سلامتی
@ashrazaminezhoor
─═इई🍃🌷🍃ईइ═─
#اخلاق
✍استاد فاطمی نیا:
سحرها را از دست ندهيد ؛ ولو دو ركعت هم اگر مي توانيد نماز (نافله شب) بخوانيد. در اين زمانه هم كه به بركت موبايل و تلويزيون و... اكثر مردم تا نيمه شب مشغول و سرگرم هستند!
سحرها را ضايع نكنيم ، اگر نماز مستحبي هم نخوانديم ، حداقل ده مرتبه " يا ارحم الرّاحمين" بگوييم! اگر آن را هم انجام ندادي اقلاً رو به قبله بنشين و بگو: سبحان الله والحمدلله و لا اله الّا الله و الله اكبر. اگر در چند سحر با جانت اين جمله را بگويي، عالمت عوض مي شود.
@ashrazaminezhoor
─═इई🍃🌷🍃ईइ═─
👌 #دانستنیهــــــــاے مهــــ📝ــــدویت
⬅️ فصل سوم
📌قسمت: 4⃣ از 5⃣
⏪ رهیافت ها
👌تنش زدایی
💠حسین(ع) آغاز کننده جنگ نبود،گرچه دشمن در تیررس او بود، چرا که درگیری، پس از تبیین و اتمام حجت است،آن هم پس از آن که دشمن آغاز کننده باشد.
🔹منتظران مهدی نیز دو سیاست "عزت" و "تنش زدایی" را با هم دارند.
#دانستنیهای_مهدویت
#پیوندهای_عاشورا_و_انتظار 4
@ashrazaminezhoor
─═इई🍃🌷🍃ईइ═─
4_360724686759264368.pdf
2.98M
📚پیشنهاد دانلود و #مطالعه_کتاب
«آینده در قلمرو اسلام»
✍مؤلف:متفکر بزرگ جهان اسلام
شهید سید قطب ( مترجم: استاد سید علی خامه ای)
📕 آینده در قلمرو اسلام برگردان کتاب "المستقبل لهذالدین" نگاشته متفکر جهان اسلام و بزرگ مرد انقلاب؛ شهید سید قطب است. او کوشیده است در ضمن فصول مختلف این کتاب ابتدا ماهیت دین را آن چنانکه هست معرفی کند و سپس با بیان اینکه دین برنامه کامل زندگی است، برداشت های ناقص از دین را به تیغ رد می کشد و با دقتی درخور تحسین و با سنجشی عمیق و محققانه ثابت می کند که مکاتب دیگر؛ برنامه هایش همه ناقص اند و برای اداره دنیای آینده ناتوان اند و تنها مکتبی که می تواند قافله گمراه بشریت را بر سرمنزل نجات و کمال برساند و بابرنامه کامل و وسیع خود زندگی انسانها را با حفظ مزایای انسانیت اداره کند، اسلام است.
📗 امام خامنه ای در مقدمه این کتاب می نویسد: مؤلف عالیقدر و بزرگوار کوشیده است در ضمن فصول این کتاب که به وضعی ابتکاری منظم شده اند، ابتدا ماهیت دین را آن چنان که هست، معرفی کند و پس از بیان اینکه دین برنامه زندگی است و شعائر و مظاهر دینی آنگاه؛ ضروری و سودبخش است که نماینده واقعیات و نشان دهنده حقایق باشد، با زبانی شیوا بیان می کند که بزودی جهان در اختیار مکتب ما و «آینده در قلمرو اسلام» خواهد بود.
📘 کتاب های دیگر این نویسنده متفکر و مجاهد نیز هر کدام قدمی است؛ در راه تدوین مکتب و حربه ای است در برابر آن هایی که اسلام را غیر منطقی و غیر اصولی و بی خاصیت و بی تأثیر می پسندند.
@ashrazaminezhoor
─═इई🍃🌷🍃ईइ═─