🍃💎🍃💎🍃
#مهدے_جان
من منتظرم آن روز هستم!...
همان که رسولخدا فرمود: اگر از عُمر جهان...
جز یکروز نمانده باشد، خدا، آنروز را...
آنقدر طولانی میکند تا مردی از فرزندانم که همنام من است، برانگیخته شود!...
سلمانفارسی عرضهداشت:
از کدامین فرزندتان یا رسولالله؟!
پیامبراکرم با دست به سیدالشهداء اشارهکرده و فرمودند: حسین(علیه السلام)!...
من منتظر آنروز هستم!
@ashrazaminezhoor
─═इई🍃🌷🍃ईइ═─
📜حدیــــــــــث مهــــــ💕ـــــدوے.!
💎امام حسن عسگری[ع] میفرمایند:
🌺«پنداشته اند که مي توانند مرا بکشند و نسل مرا منقطع سازند، خدا را سپاس، که سخن آنها را دروغ درآورد».
✍...پی نوشتها:
📗1]ارشاد المفيد/ ص349..؛
#حدیث_مهدوی
@ashrazaminezhoor
─═इई🍃🌷🍃ईइ═─
AUD-20190203-WA0002.mp3
1.32M
👆👆👆
👤واعظ: #استاد_محمودی
💢عنوان:
#صفات یاران امام زمان علیه السلام در قرآن مجید حتما حتما بشنوید..
🎯نشر دهید..
#کلیپ_مهدوی 16
@ashrazaminezhoor
─═इई🍃🌷🍃ईइ═─
🎓 #ڪــ🎒ــــلاس درس مهدویت
💠 شناخت امام مهدی"عج" از دوران #تولد تا #حکومت جهانی:
⬅️ #قسمت_سوم
👤 چگونگی تولد :
🔹ب):
✍..در این هنگام امام عسکری(ع)مرا ندا داد:
«ای عمّه! پسرم را نزد من بیاوراو را نزد وی بردم درآغوشش گرفت و فرمود:
⬅️پسرم سخن بگوپس لب به سخن گشود و فرمود:اشهدان لا اله الا الله وحده لاشریک له و اشهد انّ محمدا رسول الله"»سپس برامیرالمؤمنین و امامان علیهم السلام درود فرستاد تا به نام پدرش رسید و از سخن گفتن باز ایستادامام عسکری علیه السلام فرمود: ای عمّه او را به نزد مادرش ببر تا براو سلام کند.
💠حکیمه گوید: فردای آن روز به نزد امام یازدهم رفتم و بر حضرت سلام کردم و پرده را کنار زدم تا مولایم (امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف) را ببینم ولی او را ندیدم از این رو از پدر بزرگوارش پرسیدم:
🔹فدای شما شوم! برای مولای من چه اتّفاقی روی داده است؟آن حضرت پاسخ دادند:ای عمّه! او را به آن کسی (خدایی) سپردم که مادر موسی، موسی(ع) را به او سپرد.حکیمه گوید: چون روز هفتم فرا رسید آمدم و سلام کردم و نشستم.
✳️امام فرمود:فرزندم را نزد من آور!
من سرورم را آوردم امام فرمود: فرزندم! سخن بگوی!نوزاد[لب بگشود و] پس از گواهی به یگانگی خداوند و درود بر پیامبر اکرم و پدران بزرگوارش این آیات را تلاوت فرمود:
👈بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ وَ نُریدُ اَنْ نَمُنَّ عَلَی الَّذینَ اسْتُضْعِفُوا فِی اْلاَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ اَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثینَ وَنُمَکِّنَ لَهُمْ فِی الاَْرضِ وَنُرِی فِرْعَوْنَ وَهامانَ وَجُنُودَهُما مِنْهُمْ ما کانُوا یحْذَرُونَ.
Ⓜ️«به نام خداوند بخشنده مهربان. و ما۷ اراده کردیم بر مستضعفان زمین منت نهیم و آنان را پیشوایان و وارثان روی زمین قرار دهیم و حکومتشان را در زمین پا برجا سازیم و به
فرعون و هامان و لشکریانش، آنچه را از آنها
[بنی اسرائیل] بیم داشتند نشان دهیم.»
✍..پی نوشتها:
📕1]: نگین آفرینش_جلد(1)ص44_45_46.
#شناخت_امام_مهدی"عج"
#کلاس_درس_مهدویت
@ashrazaminezhoor
─═इई🍃🌷🍃ईइ═─
بسم الله الرحمن الرحیم
1⃣👈به مناسبت اینکه امشب شب رحلت مادر گرانقدر و گرامی آقا ابالفضل العباس است مختصری درمورد مقامات وفضايل ام البنين توضيح دهيد.
📝..فاطمه بنت حِزام مشهور به اُمّ البَنین، از همسران امام علی(ع) و از شخصیتهای محترم نزد شیعیان است. او مادر حضرت عباس، عبدالله، جعفر و عثمان است که هر چهار تن، در روز عاشورا به شهادت رسیدند.از آنجا که او مادر چهار پسر بود، به ام البنین مشهور شد.
🖌پس از واقعه کربلا، ام البنین برای امام حسین (ع) و فرزندانش سوگواری میکرد به طوری که دشمنان اهل بیت(ع) نیز با او هم نوا میشدند و گریه می کردند مدفن ام البنین در قبرستان بقیع است عالمان شیعه شجاعت، فصاحت و علاقه ام البنین به اهل بیت به ویژه امام حسین(ع) را ستوده و از او به نیکی و بزرگی یاد کردهاند. به گفته شهید ثانی و مُقَّرم، ام البنین نسبت به خاندان پیامبر، محبت شدیدی داشت و خود را وقف خدمت به آنان کرده بود. اهل بیت نیز برای او احترام ویژه ای قائل بودند.
🗳در تاریخ زنی همچون ام البنین دیده نشده که نسبت به فرزندان هووی خود محبتی خالصانه ورزد و آنان را بر فرزندان خویش مقدم بدارد.ام البنین در واقعه کربلا حضور نداشت. هنگامی که کاروان اسیران کربلا وارد مدینه شد، شخصی خبر شهادت فرزندانش را به او داد؛ اما او از امام حسین(ع) پرسید. ام البنین وقتی خبر شهادت چهار فرزندش و امام حسین(ع) را شنید، گفت: «ای کاش فرزندانم و تمامی آنچه در زمین است فدای حسین میشد و او زنده میماند.» این سخنِ او نشان از دلدادگی عمیق او به اهل بیت و امام حسین(ع) است.
📘در روایات آمده است، بعد از گذشت مدتی از ازدواج ام البنین با حضرت علی(ع)، ام البنین به امام علی(ع) پیشنهاد کرد او را به نام اصلیاش که فاطمه بود، صدا نزند، تا حسنین (ع) با شنیدن نام فاطمه به یاد مادرشان نیافتند. از این رو امام علی(ع) او را ام البنین [مادر پسران] صدا می زد.
🔮ثمرۀ این ازدواج ۴ پسر به نامهای عباس، عبدالله، جعفر و عثمان بود. هر چهار فرزند ام البنین در کربلا در رکاب امام حسین(ع) به شهادت رسیدند در تاریخ دارد که برخی از بزرگان در مشکلاتشان ، برای حضرت ام البنین صد مرتبه صلوات میفرستادند و حاجت میگرفتند.
🏺حضرت ام البنین در میان زنان شیعه جایگاه ویژهای دارد، زنان شیعه برای برآورده شدن حاجات خود و همچنین برای بالا بردن نیروی شکیبایی و تحمل مصائب، به او متوسل شده و سفرههای نذری به نام او برگزار میکنند.
📚منبع: "مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی قم المقدسه"
@ashrazaminezhoor
─═इई🍃🌷🍃ईइ═─