تاریخ را که نمیتوانید عوض کنید!
🔹از نقشه ایران و توران در دوره قاجاریه (آدولف اشتیلر نقشهنگار آلمانی سال ۱۸۹۱) تا قالی عراقی در سال ۱۹۷۰
🔹اینجا همیشه خلیج فارس بوده و خلیج فارس خواهد ماند!
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کارشناس عراقی: در روایات پیامبر (ص) و در نقشههای سازمان ملل، نام "خلیج فارس" آمده است
پیامبر در روایات از عبارت "بحر فارس" استفاده کرده؛ به کتابهای تاریخ، حدیث و کتب برادران اهل سنت رجوع کنید آن را پیدا میکنید.
بحث من با کسانی است که وقتی اسم فلسطین به اسرائیل تغییر کرد اعتراض نکرده و الان با همین رژیم سازش کردهاند؛ خطر واقعی این است!
#خلیج_فارس
🇮🇷۱۰ اردیبهشت روز ملی خلیج فارس🇮🇷
✍ دهم اردیبهشت در تاریخ ایران روز مهمی است. روزی که یادآور ازخودگذشتگی های ملت سرافراز ایران و فرار اشغالگران متجاوز پرتغالی بعد از ۱۱۷ سال تسلط جابرانه بر سواحل جنوبی کشور (۲۱ آوریل ۱۶۲۲ میلادی) در پی رشادتهای سپاه ایران به رهبری امیرالامرای فارس(امام قلیخان) است. شاه عباس صفوی در این روز در سال ۱۶۲۱ میلادی توانست هرمز را از چنگ پرتغالی ها درآورد، تا همیشه به خاطر این اقدامش از او به نیکی یاد شود.
اما این روز در سالهای اخیر شرایط دیگری پیدا کرده است. وجه اهمیت تاریخی این روز تحت شعاع تصمیم شورای عالی انقلاب فرهنگی و دولت قرار گرفته است. تصمیم که ۱۰ اردیبهشت را به روز ملی خلیج فارس بدل کرده است.
خلیج تا ابد فارس سومین خلیج بزرگ جهان است که به خاطر موقعیت جغرافیایی خود در طول تاریخ همواره نامش بر سر زبانها بوده است و مردم تمام جهان آن را با نام خلیج فارس یا دریای پارس می شناسند. قدیمی ترین اسناد موجود درباره خلیج فارس به کتاب های باقیمانده از یونان باستان بر می گردد.
یونانی ها و مورخانشان در این کتاب ها با نام “پرسیکوس سینوس” که به معنی “خلیج فارس” است از این آبراهه یاد می کنند و تکرار همین نام باعث می شود که بسیاری از نقشه های باقیمانده از اروپائیان قرنها بعد نیز با همین نام از خلیج فارس یاد کنند.
بر اساس نوشتههای مورخان یونانی مانند هرودت ، کتزیاس ، گزنفون و استرابن که پیش از میلاد مسیح میزیستهاند؛ یونانیان نخستین ملتی هستند که به این دریا نام پرس و به سرزمین ایران پارسه، پرسای، پرسپولیس یعنی شهر یا مملکت پارسیان دادهاند.