شیخ بزرگوار، ابن ادریس در کتاب «سرائر» از جامع «بزنطی» نقل کرده است: که ابو بصیر گفت: از امام صادق(علیهالسلام) شنیدم میفرمود: صلوات بر محمّد وآل محمّد در بین ظهر و عصر، برابر با هفتاد رکعت نماز است و کسی که پس از عصر روز جمعه بگوید
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، الْأَوْصِيَاءِ الْمَرْضِيِّينَ، بِأَفْضَلِ صَلَوَاتِكَ، وَ بَارِكْ عَلَيْهِمْ بِأَفْضَلِ بَرَكَاتِكَ، وَ السَّلامُ عَلَيْهِمْ وَ عَلَى أَرْوَاحِهِمْ وَ أَجْسَادِهِمْ وَ رَحْمَةُ اللّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
خدایا! درود فرست بر محمّد و خاندان محمّد، آن جانشینان پسندیده او، برترین درودهایت را و از بهترین برکاتت به آنان ارزانی دار و سلام بر ایشان و بر جانها و بدنهایشان و رحمت و برکات خدا بر آنان باد.
براى او همانند پاداش عمل پریان و آدمیان در آن روز خواهد بود.
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ گفتن چه ذکری هر حاجتی را بر آورده می کند؟؟؟
🎙حجه الاسلام عالی
عدد ابجد کبیر مشرقی
فاطمة = ۵۳۰
فاطمه = ۱۳۵
در این دستور به عدد ۵۳۰ مرتبه صلوات فاطمیه سلام الله علیها را بخوانید.
آنچه بايد عروس را در هفته اوّلش از آن باز داشت
۱۰۱۸.كتاب من لا يحضره الفقيهـ به نقل از ابوسعيد خُدْرى: پيامبر خدا ، به على بن ابى طالب سفارش كرد و به او فرمود : «اى على! عروس را در هفته اوّلش از شير ، سركه ، گشنيز ، سيب تُرش ، از اين چهار چيز ، باز بدار» .
على عليه السلام پرسيد : اى پيامبر خدا ! براى چه او را از اين چيزها باز بدارم؟
فرمود : «زيرا از اين چهار چيز ، زهدان سِتَروَن و سرد مى شود . . .» .
على عليه السلام [ديگر بار] پرسيد : اى پيامبر خدا ، امّا از اين ميان ، از سركه چرا باز داشته مى شود؟
فرمود : «اگر در حالى كه سركه خورده است ، عادت ماهانه شود ، هرگز كامل پاك نگردد ، گشنيز هم حيض را در شكم وى برمى انگيزانَد و زادن را بر او سخت مى سازد . سيب تُرش نيز حيض شدن او را قطع مى كند و اين عارضه براى وى يك بيمارى مى شود» .
تنبیه الخواطر از رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم آورده است: زن صالحه از هزار مرد غیرصالح بهتر است و هرزنی که یک هفته کارهای همسرش را به انجام رساند، خداوند هفت در دوزخ را براو می بندد و هشت در بهشت را بر وی می گشاید تا از هرکدام که خواست داخل شود.
در روایتی از پیامبراكرم(صلیاللهعلیهوآله وسلم) آمده كه «زن باردار در روز مانند روزه دار و شبها مانند كسی است كه تا صبح شب زنده داری می كند و مانند مجاهدی در راه خداست.»
تلاوت سوره یس در ماه اول بارداری و سوره توحید در ماه دوم برای زیبایی صورت جنین، تلاوت سوره حجرات برای سالم ماندن جنین و صلوات خاصه حضرت زهرا (سلام الله علیها) و نماز شب در روایات سفارش شده است.
36.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️ زمانیکه برق قطع شد و داخل آسانسور گیر افتادید،اصلا استرس نداشته باشید.
🔻با این روش میتونید بیاید بیرون.
🔻 برای همه بفرستید تا در این شرایط عکس العمل مناسب داشته باشن