eitaa logo
سابلیمینال رایگان
24.8هزار دنبال‌کننده
8.9هزار عکس
4.8هزار ویدیو
851 فایل
کانال نتایج سابلیمینال رایگان👇 https://eitaa.com/joinchat/1567686953Cdbf7e1553b فروشگاه پویان 👇 https://eitaa.com/joinchat/2984510454C35feff5b4a تبلیغات نداریم
مشاهده در ایتا
دانلود
امروز داشتم از یه کوچه می‌گذشتم درخت ازگیل داشت که میوه هاش رسیده بود ولی نچیده بودند و برخی از میوه هاش افتاده بود زمین و خراب شده بود، گفتم چرا اینا از ميوه هاشون استفاده نمی‌کنند واقعیت اینه که جوانان ما هم شبیه همین گل ها و میوه ها هستند. عزیزان زودتر ازدواج کنید و زودتر بچه دار شوید ، منتظر اوضاع مالی بهتر نباشید ، آقایان تا قبل از سی سالگی ازدواج کنید . ازدواج و زن و فرزند سبب رزق و روزی هم میشه .
حرز حصین 😍 حرز حصین 1️⃣ متن کامل قرآن کریم چاپی روی کاغذ 2️⃣ تربت کربلاء 3️⃣ حرز کبیر پیامبر خاتم صلی‌الله‌علیه‌وآله معروف به ابی‌دجانه چاپی 4️⃣ حرز شریف جامع الفوائد منسوب به امیرالمومنین علیه‌السلام 5️⃣ حرز امام رضا علیه‌السلام و... 6️⃣ عقیق یمنی اصل حکاکی شده به دو لوح شریف مکسر و معشر بسمله، آیات، اسماء الله و...😍🥰🤩🍀 ✅یکی از قویترین، جامع ترین و کامل ترین حرز ها جهت حفاظت از صدمات و بلایای طبیعی و ماورائی و جلب رزق و دفع چشم زخم و اجنه خصوصا در شرایط فعلی آخرالزمانی ♦️ از جمله خواص فوق العاده این حرز : 🔹 دفع شر اجانین و شیاطین 🔸 دفع شر انسان ها و حیوانات 🔹 دفع چشم زخم و چشم نظر 🔸 محافظت در برابر انواع سحر و جادو 🔹 جلب رزق و روزی و فتح الامور 🔸 دفع آزار ها و اذیت های ماورائی 🔹 دفع شر ظالمان، ستمگران و متجاوزان 🔸 دفع شر جن و انس در خواب و بیداری 🔹 موثر جهت رفع خیالات، کابوس های شبانه 🔸 باز شدن درب خیر به سوی شخص🍀 🔹 موثر جهت حل شدن اختلافات و جدائی ها 🔸 و... کانال فروشگاه پویان 👇 https://eitaa.com/joinchat/2984510454C35feff5b4a @Ali11400new
خواص ۲۱ عدد مویز ناشتا
پیاز درمانی
ماست و زنیان
در مورد داستان درخواست حضرت موسی (علیه‌السّلام) از خداوند مبنی بر رویت خداوند، در تفاسیری خواندم که نوشته بود که خداوند به حضرت موسی (علیه‌السّلام) فرمود به کوه نگاه کن و اگر کوه در جایش ماند مرا می بینی، یعنی کوه با آن عظمتش و محکمی نمی تواند تاب آورد رویت مرا، چه برسد به انسان. پروردگار عالم تجلی بر کوه کرد و کوه متلاشی شد و... ظاهراً کوهِ بیرونی در آن حال، صورت اَنانیت انسان بوده است و حتی موسایِ در مقام کلیم‌اللّهی به آن شکل جواب «لن ترانی» شنید و در مقام کلیم اللّهی خود بیشتر مستقر شد. آری! به این وجوه نیز می‌توان نظر داشت که گفته‌اند: حضرت موسی خطاب به خداوند در کوه طور گفت: «ارنی» و خدا فرمود: «لن ترانی». حال بنگرید که بزرگان ما هرکدام در این مکالمه چه گفته‌اند: برداشت سعدی: چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی" برداشت حافظ: چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی" 🌹نگرش مولانا: اَرِنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه، چه "تَرَی" چه "لن ترانی"