هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
بسته خبری:
✅مدیرمسئول روزنامه کیهان:
تیم هستهای کشورمان نباید فراموش کند که با چه گرگهای درندهای روبهروست.
✅انتقام خون شهدای بزرگوارمان اگرچه هرگز نباید به فراموشی سپرده شود ولی ادامه تحقیر آمریکا و مخالفت با نشست رو در رو با تیم هستهای آن کشور، کمترین اقدامی است که از تیم هستهای کشورمان انتظار میرود.
چگونه میتوان با قاتلان شهید سلیمانی و ابومهدی و شهریاری و فخریزاده و علی محمدی و احمدیروشن و رضائینژاد و ... در دو سوی یک میز به مذاکره نشست؟!
✅قرارداد سوآپ گاز بین ایران، ترکمنستان و آذربایجان امضا شد👇👇👇
قفل دیپلماسی اقتصادی در دولت رئیسی شکسته شد
در این قرارداد مقرر شده سالانه ۱.۵ تا ۲ میلیارد مترمکعب گاز از ترکمنستان به جمهوری آذربایجان از خاک جمهوری اسلامی ایران انتقال یابد.
✅در حالی که در دولتهای یازدهم و دوازدهم روابط گازی ایران و ترکمنستان به صفر رسیده بود و قطع گاز صادراتی ترکمنستان عامل کمبود گاز در کشور در زمستان سالهای اخیر شده بود، با قراردادی که امروز به امضا رسید، گام بزرگی برای رفع مشکل کمبود گاز در شمال کشور برداشته شد.
✅اردوغان در دیدار امروز با رئیسی:
آمریکا همه تروریستهای منطقه را آموزش داده و مسلح می کند
✅وزیرخارجه با اشاره به دیدار روسای جمهور ایران و ترکیه:
رابطه دوکشور تاریخی است و سران بر سر تشکیل نشست کمیسیون عالی در سفر آقای اردوغان به تهران توافق کردند
✅الهام علی اف:
سندی که امضا شده است که بسیار مهم است این یک سند تاریخی است. این یک بار دیگر نشان می دهد که روابط ایران و آذربایجان چقدر عمیق است. آذربایجان گاز ترکمنستان را از طریق ایران دریافت خواهد کرد. این مبنای بسیار خوبی برای همکاری سه جانبه است و نشان دهنده حسن نیت ماست. این سند امضا شده از نظر امنیت اقتصادی و انرژی از اهمیت بالایی برخوردار است.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
♦️"نور نیوز" رسانه نزدیک به شورای عالی امنیت ملی ایران: راهبرد آمریکا بازی با برجام و تشدید فشار بر ایران است
🔹صورت مسئله مذاکرات وین از نگاه ایران رفع موثر و قابل راستیآزمایی همه تحریمها همراه با ارائه تضمین در مورد عدم تکرار وضعیت گذشته در قبال اجرای زماندار تعهدات باقی مانده ایران در برجام است
🔹حال آنکه آرایش سیاسی و رسانهای غربیها حکایت از آن دارد که با هدف دستیابی به یک توافق خوب وارد عرصه مذاکرات نشدهاند بلکه هدف اصلی آنها وادار کردن ایران به واگذاری امتیاز و تسلیم در برابر زیادهخواهیهای آنان است.
🔹عدم انسجام طرف غربی نشانه عدم جدیت آنها برای انجام یک مذاکره منتج به نتیجه است. اختلافات داخلی میان سه کشور اروپایی با یکدیگر و تنازع میان E3 با اتحادیه اروپا نیز مزید بر علت شده تا طرف اروپایی نقش خود را در حد یک پیغامبر واسط، میان ایران و ایالات متحده تنزل دهد.
🔹بر خلاف اظهارات مکرر و مستمر مقامات واشینگتن که تهران را متهم به وقتکشی میکنند، تجربه شش دور مذاکره انجام شده در دولت گذشته و ارسال پیامهای حاشیهای و خارج از دستور مذاکرات از سوی آمریکاییها نشانگر این واقعیت است که نفس مذاکره برای آنان بیش از حصول توافق دارای اولویت است.
🔹تا زمانی که ایالات متحده خود را متعهد به تنظیم تمام تصمیمات خود با رژیم صهیونیستی و متحدین خود در غرب آسیا بداند طبعا نمیتوان انتظار انسجام و اراده لازم از سوی آنان برای حصول یک توافق موثر را داشت و به همین دلیل راهبرد آنان در بازی با برجام و تشدید فشار بر ایران خلاصه شده است
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
☘
📝 #یادداشت_کوتاه | کدام اولویت است؟!
🍃🌹🍃
🔻 در دهه اول انقلاب اسلامی نیروهای بسیج در هر صحنهای که کشور نیاز به حضور آنها داشت حاضر میشدند، چرا که از چند مولفه اساسی فکری برخوردار بودند؛ اعتقاد به حقانیت نظام اسلامی، اعتقاد و التزام به آرمانها و اهداف انقلاب، اعتقاد به کارآمدی حکومت دینی، باور به رهبری الهی ولی فقیه و ...، از جمله مهمترین ارکان اعتقادی و باورهای آنها بود.
🔹 در برهه کنونی مهاجمان فکری و فرهنگی، ارکان فوق را به عنوان اهداف اصلی مورد هجمه همه جانبه قرار دادهاند طبیعی است به میزانی که شبهات و تردید افکنی ها در فکر و ذهن عضو بسیج رسوب کند، به همان میزان لبیک او در فراخوانها کاهش خواهد یافت.
🔺 بر این اساس مجموعه بسیج و همه معاونتها و اقشار آن، به همان میزان که وقت، نیرو و اعتبار صرف اقدامات عملی در خدمت رسانی به جامعه و محرومان صورت میدهند، به همان میزان نیرو، انرژی و امکانات خود را صرف همراه سازی فکری و ذهنی بدنه خود و رفع شبهات و گرههای ذهنی اعضای خود نمایند که اگر چنین کردند، امروز و دهههای آینده اعضای بسیج همچنان در فراخوان های صورت گرفته حاضر خواهند شد.
✍ دکتر قاسم حبیب زاده
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
آینده مبهم برجام
در آستانه مذاکرات احیای برجام موانع مهمی در مسیر توافق قابل ملاحظه است که چشم انداز بازگشت به توافق 2015 را غبار آلودتر می نمایاند. امریکایی ها در روزهای گذشته چندین پالس منفی از خود صادر کرده اند و نشان داده اند که تمایلی به کنار نهادن ابزار تحریم علیه تهران ندارند. تحریم هایی که متوجه صنعت نظامی،پهپادی و موشکی ایران شده و یا به بهانه نقض حقوق بشر اعمال گردیده، از سوی دموکرات ها و بانیان برجام پیگیری می شود. بنابراین حتی به فرض توافق در مذاکرات آینده، امریکایی ها همچنان ازسیاست فشار و تحریم علیه ایران پاپس نخواهند کشید. ازسوی دیگر جمهوری اسلامی ایران با توجه به توسعه ظرفیت های هسته ای خود، اکنون دست بالا را در مذاکرات آینده داشته و از این برگ برنده بهره مند است. ضمناً ایران دیگر حیات و ممات خود را در گرو رفع تحریم ها نمی بیند. به گزارش نهادهای اقتصادی جهانی، ایران پس از تحمل فشارهای اقتصادی چند سال اخیر،وارد دوره رشد اقتصادی مثبت می شود و باتوجه به رویکرد دولت سیزدهم،سیاست خنثی سازی تحریم را درپیش می گیرد. بنابراین بی میلی دو طرف،آینده برجام را مبهم و تیره به تصویر می کشد.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
ایران و طالبان جدید
سفر حسن کاظمی قمی، فرستاده ویژه ایران به افغانستان، را می توان نخستین سفر یک مقام ارشد ایرانی به این کشور پس از فتح کابل توسط طالبان دانست. سیاست قطعی جمهوری اسلامی ایران در قبال دولت جدید در افغانستان، از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی تبیین شد. بر این اساس، رابطه ایران با حکومت افغانستان، مشروط به نوع رابطه آنها با تهران گردید. طالبان در دوره جدید تاکنون کوشیده رویکردی مسالمت جویانه را از جانب خود در ارتباط با کشورهای مختلف بروز دهد و حکومت نوین خود را از مشی سیاسی گذشته آن مبرا معرفی نماید. سفر نماینده ایران به افغانستان نشان می دهد که تهران خواهان رابطه ای مسالمت آمیز با افغانستان، حتی تحت حاکمیت گروهی است که درباره اهداف آن تردیدهایی وجود داشته است. در صورتی که طالبان حقیقتاً به ادعاهای خود پای بند بوده و مزاحمتی برای امنیت، ثبات و تمامیت ارضی ایران ایجاد نکند، می تواند به عنوان بازیگری عادی، از مناسبات با تهران استفاده نماید. حتی در صورت الگوی مطلوب روابط، می توان به همکاری های اقتصادی و تجاری میان دو کشور نیز خوش بین بود؛ همانگونه که چینی ها به دنبال این امر هستند.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
🔻نگاهی به قرارداد اخیر گازی ایران، ترکمنستان و آذربایجان
🔹پیوستن ایران به سازمان شانگهای اولین نشانه ای از این بود که از طریق دیپلماسی دولت رئیسی می توان به رسیدن دستاورد ملموس از مسیر جدید سیاست خارجه ایران امیدوار بود. اما در آن مقطع چه اتفاقی افتاد؟! ایرانی که سالها پشت در سازمان شانگهای مانده بود، چگونه به یکباره مجوز عضویت پیدا کرد؟ دلایل متعدد در پاسخ به این سوال گفته شده ولی در عالم دیپلماتیک این مهم است که شما آنقدر جدی و هنرمندانه و واقع گرایانه ایده های سیاست خارجه خود را به دنیا بیان کند که دیپلمات های کشورهای همراه، منتقد و یا مخالف نیز آن را جدی بگیرند و نسبت به سازگار کردن و یا تغییر محاسبات خود با آن ایده و راهبرد انگیزه عملی پیدا کنند.
🔹بخش مهمی از واقعیت پیوستن به شانگهای آن بود که کشورهای عضو این سازمان مهم جهانی، عزم حقیقی سیاست خارجه دولت رئیسی برای شراکت راهبردی با محور شرق را باور کردند و دلیلی برای تعلل خود نمیدیدند! نمره دیپلماتی که چنین انگیزه و محاسباتی در دیپلمات های قدرت های منطقه ای و فرامنطقه ای ایجاد کند، چند هست؟!
🔹اما پس از عضویت در سازمان شانگای، اقدام تازه دیپلماسی دولت رئیسی بحث قرار داد بزرگ گازی میان ایران، ترکمنستان و آذربایجان است؛ بر اساس این قرار داد اتفاقات مهم ذیل رقم خواهد خورد:
1️⃣ ایران گاز مصرفی مورد نیاز خود در 5 استان شمالی کشور – که اتفاقا در زمستان با کمبودهای گازی مواجه میشوند- را از حق انتقال ترانزیت (سوآپ) گاز ترکمنسان به آذربایجان برداشت خواهد کرد.
2️⃣ این قرارداد زمینه کاهش تنش با همسایگانی همچون آذربایجان را هم فرآهم می کند و ضمن اینکه یک نوع وابستگی مهم نیز در این همسایه گاه بداخلاق، نسبت به ایران بوجود می آورد.
3️⃣ این قرارداد یک زمینه روانی و ذهنی برای افزایش نقش و تاثیر گذاری اقتصادی ایران در سازمان همکاری اقتصادی اکو و منطقه قفقاز ایجاد خواهد کرد.
4️⃣ اگر یکی از معیارهای قوت دیپلماسی در جهان عضویت و داشتن جایگاه مناسب در سازمان های منطقه ای و فرامنطقه است، ایران پس از عضویت در سازمان شانگای و ارتقا نقش خود در سازمان اکو، رتبه دیپلماسی خود را به سرعت در حال ارتقا دادن است.
🔹حال دوباره باید سوال قبلی را به گونه ای دیگر مطرح کرد؛ نمره دیپلماسی دولتی که برخی رفتارهای خصمانه یک کشور همسایه و بحران سازی طراحی شده در منطقه قره باغ را از طریق دیپلماسی اقتصادی و نه تکیه صرف بر قدرت نظامی، کنترل و تعدیل می کند، چند است؟!
🔹غرب گرایان داخلی در تمام هشت سال دولت روحانی ادعایشان این بود که با دیپلماسی برجام سایه جنگ و افزایش تحریم ها را از کشور را دور کرده اند ولی بارها نادرستی این ادعا با رفتارهای خصمانه آمریکا و دولت های غربی زیر سوال رفت و ایران به لحاظ عددی بیش از قبل از برجام دچار تحریم شد و اگر نبود قدرت موشکی و نشان دادن عزم ایران در پاسخ به طمع های نظامی آمریکا و برخی کشورهای دیگر، قطعا انگیزه اقدام نظامی علیه ایران به مراحل اجرایی تبدیل میشد. اما همین ادعا که از طریق دیپلماسی می توان تنش ها را کاهش داد و برای خنثی سازی تحریم ها اقدامات عملی برداشت، توسط دولت رئیسی در مصادیقی همچون قرارداد گازی ایران، ترکمنستان و آذربایجان در ابعاد منطقه ای، به صورت عملی در ابعادی واقعی به ظهور رسیده است. جالب است که حتی با معیار غرب گرایان نیز تا در همین چند ماهه عمر دیپلماسی دولت رئیسی نتایج ملموس بیشتر از دیپلماسی هشت ساله دولت روحانی بدست آمده است.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
📸گریم متفاوت "کوروش زارعی" بازیگر نقش "لاوی" در سریال یوسف پیامبر(ص) که در نمایش رزمی، فرهنگی "رقص پرچم" ویژه کنگره ملی ۳۰۰۰ شهید استان ایلام، در نقش آیت الله حیدری ایفای نقش می کند.
✅ @hadianebasir
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
☘
📝 #یادداشت_کوتاه | گدایان سیاسی‼️
🍃🌹🍃
🔻 گداها معمولا زمان شناس، مکان شناس و روان شناس هستند؛ بخوبی میدانند در چه زمان هایی (مثلا در زمان دریافت حقوقها و ...) و در چه مکان های بیشتر کاسب میشوند و برای اینکه بیشتر جلب توجه کنند و دل مردم بیشتر بسوزد، از ترفندهای رواشناسانه بهره میبرند؛ بالاخره در نوع خودشان اشخاص خیلی ماهری هستند؛ اما حیف که در هر صورت گدا هستند و هیج جایگاه اجتماعی و ارزشی در بین مردم ندارند.
❌ نکته: حکم فقرای آبرومند و عفیف جداست که همه وظیفه دارند قبل از آنکه ابراز نیاز کنند به یاری شان بشتابند.
🔹اما گدای نوع دیگری داریم که با همان شیوه ها مشغول گدائی هستند؛ اینان را گدایان سیاسی نامگذاری میکنیم که شب و روز در تلاشند تا از کاه، کوه بسازند (حاشیه سازی های بی اساس) و از تجمعات مسمالمت آمیز، فتنه ی بپا کنند تا به حیات کثیف سیاسی شان ادامه دهند.
🔸گدا اگر هنر و اراده ی داشت؛ هرگز دنبال گدائی نمی رفت؛ اما چه میشود کرد هر دو گروه گدایان فاقد هنر و اراده ی لازم برای ترک گدائی هستند و روزگارشان از این راه میگذرد.
🔺و سر انجام انصاف حکم میکند اینگونه بگوییم صد رحمت به گدایان پول و صد لعنت به گدایان سیاسی!!
🖌مش قنبر
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
هنر مدیریت فقط
قطع گاز و برق و آب است؟!
♦️روزنامه اعتماد درباره قرارداد سه جانبه سوآپ گازی ترکمنستان، ایران و جمهوری آذربایجان نوشت "تولید روزانه گاز ایران حدود 800 میلیون متر مکعب، اما کل ترانزیت گاز ترکمنستان از مسیر ایران، روزانه 5 میلیون متر مکعب است، کمی بیش از نیم درصد از کل تولید گاز ایران! حق سوآپ ایران از این نیم درصد، آنقدر ناچیز است که بعید است نقش چندانی در تامین گاز پنج استان شمالی کشور هم داشته باشد. در چنین شرایطی تبلیغات برای این قرارداد، شبیه شوخی است! مهمترین فایده این قرارداد، بزرگنمایی آن در شرایط سکون فعلی است که نشان دهد گویی کار مهمی انجام شده اما واقعیت همان است که آمار و ارقام نشان میدهد!".
🔹اولا این قرارداد نشان می دهد مشروط و متوقف کردن انجام هر مسئولیت دولتی یا امضای هر قرارداد به برجام و FATF و لغو تحریم ها، دروغ بزرگی است که مدیریت اشرافی برای پوشاندن بی کفایتی خود در این هشت سال به مردم گفته و نتیجه آن، زمین زدن دیپلماسی و تجارت خارجی و تولید و اقتصاد کشور بوده است.
🔹ثانیا، مدیران وزارت نفت و خارجه در دولت روحانی و نشریات حامی سوء مدیریت آنها بایدپاسخ دهند که چرا در قبال پنج سال توقف در اجرای قراردادگازی با ترکمنستان، بی مبالاتی نشان دادند و نتیجه آن بحران کمبود گاز در پنج، شش استان بوده است.
🔹بله برای اشرافیت برج عاج نشین و رانت خوار چه اهمیتی دارد که در زمستان و تابستان، گاز یا برق در مناطق مختلف قطع شود، زندگی یا کسب و کار آنها گره بخورد، یا دولت فعالیت کارخانه ها را متوقف کند که نتیجه آن، کاهش تولید، تشدید رکود و تورم، و بیکار شدن کارگران است.
🔹ثالثا، یافتن منافع مشترک با همسایگان یا دیگر کشورها، و در هم تنیدن آن با قراردادهای اقتصادی، عملا تحریم هارا از کار می اندازد.
🔹گردانندگان "اعتماد" دائما از ضرورت لغو تحریم ها می زنند و حال آن که با تیتر های عوام فریبانه مدعی بودند تحریم رفته است. آیا آنها، اهمیت بی اثر کردن تحریم با توافقات تجاری دو یا چند جانبه را نمی فهمند؟ یا این که می فهمند اما چون رعیتِ آمریکا هستند، از کُند شدن حربه تحریم عصبانی می شوند؟
🔹رابعا، گویا برای این طایفه، آسایش مردم و تامین پایدار گاز و برق آنها، کمترین اهمیتی ندارد. بلکه دوست دارند مردم در آزار و اذیت باشند و به واسطه تولید نارضایتی و اغتشاش، نیاز آمریکای قافیه باخته در مذاکرات برجام تامین شود.
🔹مدیریت مطلوب این طیف، وزیر نفتی است که گفت "پالایشگاه نمی سازیم، چون کثافت کاری است"؛ و حال آن که تبدیل نفت خام (با قیمت تقریبا مفت و قابلیت تحریم) به فرآورده های نفتی با چندین برابر قیمت و امکان صادرات راحت تر، نیاز حیاتی هر کشور نفت خیزی است.
🔹مدیریت مطلوب این طیف در وزارت نیرو هم مدعی بود "ساخت نیروگاه برای جوابگویی به ۲۰۰ ساعت مصرف، توجیه اقتصادی ندارد و زیر بار فشار مافیای نیروگاهسازی نمیروم"! و این همان مدیریتی است به شیرین سازی آب خلیج فارس و تامین آب 17 استان اهتمام نکرد.
🔹آنها فقط بلد بودند با غربی ها توافق کنند، اما در هیچ یک از توافقات (از برجام، تا توتال و پژو و خرید هواپیما) نه تضمین و نه پرداخت خسارت را در صورت نقض توافق پیش بینی نکرند! با این همه، با دیگران را گروهبان و کارنابلد، و خود را ژنرال و تکنوکرات و غول تدبیر جا می زدند! به قول عامیانه؛ زکّی!
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
🔻سناریوی «مصادره به مطلوب» از «شانگهای» تا «وین»/ در روز اول گفتگوهای رفع تحریم دقیقاً چه گذشت
🔹با پایان یافتن نوبت اول گفتگوها در وین و انتشار اخبار مثبت از فضای داخلی مذاکرات، تلاشها برای مصادره به مطلوب دستاورد این نشست آغاز شد. یک جریان مشخص سیاسی که در ایام الحاق ایران به سازمان شانگهای نیز سعی داشت تا این موفقیت را حاصل تلاشهای دولت قبل جلوه دهد، همان خط خبری را برای گفتگوهای وین در پیش گرفت.
🔹عمده استناد این موج خبری بر دو مطلب استوار است: مصاحبه انریکه مورا و روایت میخاییل اولیانوف. معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مصاحبه خبری خود پس از پایان نشست اعلام کرد که ادامه گفتگوها بر پایه شش دوره مذاکرات قبلی پیش خواهد رفت و نماینده روسیه در وین نیز گفت که مباحث مذاکراتی از نقطهای که در 20 ژوئن و دور آخر مذاکرات متوقف شده بود مجددا پیگیری خواهد شد.
🔹البته متن توییت دیگری وجود دارد که به شکلی غیردقیق نقل قولی را به مورا نسبت داده است. با بررسی متن و فیلم صحبتهای وی، غیردقیق بودن نقل قول مذکور مشخص میشود و البته این سوال باقی میماند که چرا رسانهها به جای استناد به منابع رسمی و دقیق، یک نقل قول غیردقیق را مبنای عملیات روانی خود قرار میدهند.
🔹اما واقعیت ماجرا چیست؟ آیا نقطه آغاز گفتگوهای جدید از پایان دور ششم خواهد بود؟ واقعیتهای میدانی حاکی است که ایران در مذاکرات جدید همانطور حاضر شده که از قبل وعده داده بود. وزیر امور خارجه کشورمان مدتی قبل از پذیرش «فرمت مذاکرات وین» از سوی ایران خبر داده بود و در عین حال تصریح کرده بود که «مذاکرات را از بنبست وین آغاز نخواهیم کرد». از سوی دیگر علی باقری نیز برای دور جدید گفتگوها از کلمه «آغاز» به جای «ادامه» استفاده کرده بود.
🔹اکنون آن چه رخ داده چیزی نیست جز موضع روشنی که پیش از این اعلام شده بود. جمهوری اسلامی تمام «فرمت» مذاکراتی قبل را مبنای کار خود قرار داده اما برای خروج از بنبست مذاکراتی شکل گرفته، بر روی «محتوا» و «متن» مشخصی که در 20 ژوئن به دست آمده گفتگو خواهد کرد.
🔹دقیقا با همین منطق است که طبق اعلام علی باقری، تمامی طرفها بر روی دستور کار «رفع تحریم» توافق کرده و مقرر شده کارگروههای شکل گرفته در دور قبل که در حقیقت همان «فرمت» مذاکرات هستند، تلاشهای جدیدی را بر روی «محتوا» آغاز کنند.
🔹این نکتهای است که به تایید منابع مطلع و همراهان تیم مذاکرهکننده نیز رسیده است. در همین زمینه دکتر محمد مرندی در صفحه شخصی خود نوشته است آن چه در 20 ژوئن به دست آمده نه یک «توافق» که یک «پیشنویس ناتمام پر از پرانتز» بوده و تا پیش از توافق روی همه چیز، روی هیچ چیز توافق نشده است.
🔹با این منطق اکنون میتوان تحلیل دقیقتری از عبارت انریکه مورا در گفتگوی خبریاش داشت. او با ذکر این نکته که ادامه مذاکرات «بر اساس دستاوردهای شش دوره قبل» برگزار خواهد شد، تصریح میکند که «ایران با ملاحظات جدیدی وارد گفتگوها شده که تشریح آن برای طرفها نیازمند زمان است». او همچنین در گفتگوی کوتاه خود دو مرتبه تاکید میکند که «ایران به دنبال لغو تحریم است» که به گفته نیویورک تایمز باعث تعجب آمریکا شده است.
🔹بنا بر آن چه گفت شد، جمهوری اسلامی هیچ تغییری در روش و وعدههای مذاکراتی خود صورت نداده و دقیقا بر خلاف آنچه پیش از این اعلام شده بود، با حفظ فرمت گفتگوهای قبلی و با ورود انتقادی به محتوای به دست آمده در 20 ژوئن، مسیر مشخصی را برای لغو تحریمها پیگیری میکند. بدین ترتیب ممکن است هر یک از بندهای متن مذکور حفظ، اصلاح یا حذف شود.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
☘
📌#صرفا_جهت_اطلاع | مهمترین محورهای شبکههای ماهوارهای فارسی زبان -۸ آذر
🍃🌹🍃
1⃣ بازتاب ابراز نگرانی نخست وزیر رژیم صهیونیستی از احتمال رسیدن به توافق بدون اخذ تضمین از جمهوری اسلامی و القاء احتمال طولانی بودن مراحل رسیدن به توافق بدلیل فضای کاملا متفاوت مذاکرات و درخواست ایران برای به نتیجه رسیدن حتمی مذاکرات، ادعای درخواست ایران برای مذاکره از نقطه صفر و مخالفت آمریکا با این موضوع، ادعای درخواست علی باقری نماینده ایران به رفع حداکثر تحریم ها به جای رفع کامل و تضمینی تحریمها
2⃣ بازتاب تجمع خانواده های جانباختگان هواپیمای اوکراینی مقابل دادگاه نظامی تهران و ادعای آنها مبنی بر غیرقانونی بودن دادگاه بدلیل عدم حضور مقامات ارشد سپاه به عنوان متهمان اصلی، مخدوش سازي وجهه و اعتبار جمهوری اسلامی و سپاه و ضرورت انگاری مداخله سازمان ملل و دیگر کشورهای دخیل در این پرونده
3⃣ بازتاب اظهارنظر وزیر جدید آموزش و پرورش مبنی بر عدم اجرای سند ۲۰۳۰ و ترور شخصیت او با عنوان اینکه وی پیش تر از فرماندهان سپاه و دبیر ستاد اقامه نماز ایلام بوده است، ادعای تندرو بودن نوری در گرایش های سیاسی و ایدئولوژیک و بی برنامه نشان دادن او با برجسته سازی سوابق اقتصادی اش
4⃣ ادعای احتمال دستیابی به اطلاعات محرمانه فروش نفت ایران در حمله سایبری به سامانه سوخت
5⃣ ادعای افشای طرح ایران برای حمله به اهداف مرتبط با رژیم صهیونیستی
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از فرماندهان سیاسی فرهنگی برادر
سد ایلیسو و پیامدهای آن
با توجه به بحران خشکسالی و کمبود آب در داخل کشور، نباید از برخی اقدامات در خارج از کشور که براین موضوع بیش از پیش دامن می زند و در آینده کشور را دچار بحران کم آبی می کند، غافل شویم.
احداث سد بزرگی در ترکیه بنام 《 ایلیسو 》 که یک میلیارد و هفتصد میلیون متر مکعب آب را ذخیره می کند و به عبارتی دیگر، سه برابر سد کرخه که بزرگ ترین سد کشورمان است میتواند در ادامه تبعات جبران ناپذیری در حوزه زیست محیطی، اجتماعی و چه بسا امنیتی برای ایران داشته باشد. طبق نظر کارشناسان راه اندازی این سد، موجب خشک شدن منطقه هورالعظیم خواهد شد. بنابراین دستگاه دیپلماسی کشور می بایست مذاکراتی را با دولت ترکیه انجام دهد و حقابه را پیگیری و مطالبه کند تا بهنگام از ایجاد تنشی در آینده پیشگیری نماید.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1