🔴صدای اصلاح طلبان هم درآمد!
خرازی: استفاده انتخاباتی از مذاکرات خیانت است!
دبیرکل حزب ندای ایرانیان گفت:
🔹بهره برداری انتخاباتی از مذاکرات وین به حراج گذاشتن امنیت ملی است و هر کسی چنین هدفی داشته باشد، به امر غیر قابل بخششی فکر کرده و بهره برداری سیاسی انتزاعی از مقوله منافع ملی و امنیت ملی خیانت محسوب میگردد.
🔹برجام تجاوز آشکار آمریکایی ها و قلدری و هژمونی و نظام سلطه آمریکایی از یک طرف و خیانت و ناجوانمردی اروپاییها از سوی دیگر بود. این حتما برای شما جالب است که بدانید یک کارخانه تولید شیر دانمارکی میگوید که ما با آمریکایی ها قرارداد داریم پس نمی توانیم به شما محصولی بدهیم.
✅ @hadianebasir
✅ هدف از یاس آفرینی در انتخابات؟
انتخابات فرصت گرانبهایی است که مردم نظر خود را نسبت به شیوه مدیریت یک دولت ابراز کنند و اگر نسبت به نوع اداره کشور نارضایتی دارند، کسی یا گروه دیگری را که مناسب تر و با کفایت تر می شناسند جایگزین دولت مستقر نمایند و قوه مجریه را نوسازی کنند. بدین وسیله سیستم سیاسی رو به اصلاح و بهبودی و تکامل تدریجی پیش می رود.
انتخابات همچنین قاعدهای برای انتقال و توزیع قدرت سیاسی و مسئولیت اداره جامعه در بین نخبگان سیاسی و اجتماعی جامعه ایجاد می نماید که کاملاً مسالمت آمیز و کم هزینه است و کسانی که مردم را از پیمودن این مسیر ناامید میکنند در نهایت به دنبال تحمیل هزینه های گزاف از راه ایجاد آشوب، ناامنی و بی ثباتی در کشور هستند.
✅ @hadianebasir
ایمان و بصیرت
خوارج عبدالله و همسر باردارش را در مسیر بصره به کوفه دستگیر کردند ، وی از شیفتگان حضرت علی (ع)بود ، یکی از نزدیکان عبدالله که در بالای درخت نخلی پنهان شده بود و ماجرا را تماشا میکرد می گوید که دیدم :
خوارج سر عبدالله را جدا میکنند سپس شکم زن باردار او را با شمشیر پاره کرده و جنین از شکم مادر بیرون آورند و سرجنین را هم با شمیر جدا نمودند ، به چه جرمی؟ به جرم.... عشق به علی (ع) ، بعد کنار آب رفته و وضو گرفتند !!
- راوی میگوید آنقدر نمازشان طولانی بود که بالای درخت نزدیک بود خوابم ببرد.
بعد ، خرمایی از درخت نخل به زمین می افتد ، یکی از خوارج خرما رو برداشته و به دهان میبرد ، که یکی دیگر از خوارج سرش فریاد میکشد و میگوید که چه میکنی مردک ؟ از کجا میدانی که صاحب درخت راضی است؟ مرد خرما را از دهان بیرون انداخت... ( این بصیرتشان بود )
🔽به مال حرام حساس بودند ، نماز طولانی میخواندند...... اما بصیرت نداشتند ، تحلیل سیاسی نداشتند..... .
🔽جنگ صفین شمشیر به روی امام جامعه کشیدند و علی علیه السلام رو مجبور به حکمیت کردند ، و بعد از حکمیت هم که دیدند فریب خوردند ، باز رو در روی ولایت ایستادند ، من دیپلمات نیستم ، من انقلابی ام.
🔽قاتل علی(ع) کافر نبود... ، ابن ملجم زمانی در کنار علی (ع) شمشیر می زد ، پس از به خلافت رسیدن علی (ع) با او بیعت کرد ، در جنگ جمل در کنار او جنگید ، اما پس از جنگ صفین و پایان حکمیت به خوارج پیوست.
او در جنگ نهروان با علی (ع) نبرد کرد و از معدود افراد بازمانده از این جنگ بود ،
امام صادق (علیه السلام) فرمودند تا صبح قیامت ملائکه ابن ملجم را لعن می کنند.
فاصله حق و باطل این گونه بهم نزدیک است.
سابقه دار بودن و کنار امام علی (ع) بودن ، دلیل بر سعادت نیست با علی (ع) ماندن هنر است.
🔽تاریخ و سرگذشت صحابه در اسلام را که بخوانیم امروز را بهتر
می توانیم درک کنیم...
با بصیرت باشیم ، بصیرت ، بصیرت...
✅ @hadianebasir
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما سروران ارجمند!
به اطلاع می رساند با توجه به اینکه مسابقه ثامن ۱۰ نیاز به کار میدانی دارد و درخواست بعضی از نواحی،مهلت شرکت در مسابقه تا ۸ اردیبهشت تمدید شد.
دبیرخانه طرح ثامن استان ایلام
حیاتبخشی قرآن
«يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَ لِلرَّسُولِ إِذا دَعاكُمْ لِما يُحْيِيكُمْ وَ اعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَ قَلْبِهِ وَ أَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ» انفال/24
«اى مؤمنین! هرگاه خدا و رسول شما را به چيزى كه حياتبخش شماست دعوت مىكنند، بپذيريد و بدانيد خداوند، ميان انسان و دل او حايل مىشود(از اسرار درونی همه آگاه است) و به سوى او محشور مىشويد.»
منظو از حیات در این آیه، چیست؟ مقصود حيات فكرى، عقلى و معنوى، اخلاقى و اجتماعى و بالاخره حيات و زندگى در تمام زمينهها مىباشد.
چه کسانی قرین سعادت در برزخ و قیامت میشوند؟ آنان که دارای حیات طیّبه باشند.
حیاتبخشی اینگونه حیات، با چیست؟ اجابت دعوت خدا(ی آگاه به آشکار و پنهان) و رسول گرامیش (ص) با ایمان و عمل صالح است.
✅ @hadianebasir
🔰 جهادِ تبیین باطل السحر جریانِ تحریف...
🌀 جوزف نای ، نظریهپرداز قدرت نرم، در کتاب "قدرت و وابستگی متقابل" می نویسد: «همیشه إغوا، مؤثرتر از إکراه است.» از منظر نظامِ سلطه، بهترین روشِ تبلیغات، "پروپاگاندا" است، شیوه¬ای که بر اساس آن، سوژه¬ی ¬هدف در جهتی حرکت کند که مقاصد شما پیش رود. در حالی که سوژه، پیشِ خود تصور میکند که در حالِ دنبال کردنِ هدفهای خود است.
👈 در همین خصوص ژنرال آیزنهاور، فرمانده وقت نیروهای ناتو، در سال 1951 می گوید: «ما در تلاشیم تا جهان را از طریق "راههای مسالمتآمیز" از آنِ خود گردانیم. ابزارهایی که برای گسترش این واقعیت استفاده میکنیم به "ابزارهای روانی" مشهورند. اما از این لحاظ که چنین کلمهای قادر است چه کاری انجام دهد، هیچ نگرانی به خود راه ندهید. جنگ روانی در واقع اذهان و ارادههای افراد را مورد هدف قرار میدهد.»[کتاب جنگ سرد فرهنگی ،ساندرس، ص240]
🔹در همین راستا، مواردی چون جذبِ نخبگان کشورهای دیگر، راه اندازی شبکه¬های ماهواره¬ای با زبانِ کشور هدف، در دسترس قرار دادنِ شبکه¬های اجتماعی بصورت رایگان و با کیفیت بالا بین مردم این کشورها و.... با هدفِ نابودی الگوهای رایج اعتقادی و بومی درجهان و تحکیم تنها الگویِ مطلوبl یعنی سبک¬زندگی غربی و سرمایه¬سالارانه صورت می گیرد...
🔹با توجه به شواهدِ فراوان از این دست که بر هر چشمِ بینایی پوشیده و پنهان نیست، این نتیجه حاصل¬می شود که آنچه باعث شکل-گیری قطبِ تمامیت¬خواه و زیاده¬خواه استکباری از یک¬سو و فلاکت، بحران و بدبختی در کشورهای منطقه شده¬است، نه ناتوانی، نداشتن و نتوانستن است، بلکه همانا جریان تحریف و جنگ اراده¬ها و ارایه¬ی محاسباتِ غلط با تصویرسازی¬های غلط است...
🔹 و اما انقلاب اسلامی به رهبریِ امامین انقلاب با درکِ درست نقشه¬ی راه دشمنان و زوایای فریبکارانه¬ی این نسخه¬ی مخدوش، پلید و ظاهرفریبِ تمدن بی رحم و وحشی غرب، و اتخاذ راهبرد مقاومتِ هوشمندانه و برانگیختن احساسِ عزت، اعتماد به نفس، استقلال، غیرت و شجاعتِ مردم ایران و منطقه، در برابر این طوفانِ سیاهِ تحریفِ حقایق ایستادند و به اذعان اکثر اندیشکده¬ها و اندیشمندان ِغربی شکوهِ پوشالی غرب، این ببر کاغذی را نمایان ساختند، و دلیل این همه بیش¬فعالیِ غرب علیه انقلاب اسلامی ایران و محور مقاومت همین نکته است و بس...
🔹و اما کشوری که در عرصه¬های بزرگ در برابر به اصطلاح ابرقدرت¬های جهان اینگونه خیره¬کننده و غالب ظاهر شد اما در مشکلاتِ اقتصادی شرمنده¬ی مردم خویش است و بجاست گفته شود؛ مشکل از حضور در انتخابات نیست که با عدم¬حضور اتفاقی بیافتد که چه بسا با نیامدن از داشته¬هامون هم محروممان خواهندکرد.
🔚بلکه مشکل جریان تحریف و اذهان و عزم های خسته و وابسته هستند که تن به کار جهادی و انقلابی نمی دهند و با ژست روشنفکرنمایانه و سخن¬محوری و ظاهرنمایی از عملیات میدانی و حرکات انقلابی واهمه دارند و اسوه¬ی مقاومت و سید الشهدای جبهه¬ی نبرد با استکبار را زیر سئوال برده و لختی درنگ نمی کنند که با اظهارنظرها و سخنرانی ها و نشست و برخاست¬ها با دزدانِ قافله چه آورده¬ای جز "هیچ "برای مردم به ارمغان آورده¬اند و نه تنها هیچ آبی از این دیپلماسی زبان¬محور برای مردم گرم نشد بلکه با تعویق ظرفیت های داخلی به رونق از بیرون، مردم را به صف مرغ و تخم مرغ و... کشاندند...
👈 آری! مشکل نه حضور در انتخابات که این حضور در حقیقت و واقعیت، ضامن حفظ پیشرفت¬ها و نشانه¬ی توجه به داریی¬های انبوه و در نهایت اعتماد به جوانانِ مستعد و آماده به¬کارِ این مرز بوم است، بلکه مسئله بر سر نوع انتخاب است و جهاد تبیین در مسیر اثباتِ نگاه و رویکردِ متکی بر داخل و ظرفیت¬های نهفته و دست¬نخورده¬ی داخلی یعنی نسخه¬ی تجربه¬شده¬ی انقلابی و جهادی است...
✅ @hadianebasir
فوت ۴۹۶ بیمار کووید۱۹ در کشور/ مجموع قربانیان کرونا در کشور از ۷۰ هزار نفر گذشت.
▪️کرونا خیلی جدی شده مواظب باشیم.
✅ @hadianebasir
🔺 متکی: مصاحبه ظریف ترور سیاسی حاجقاسم بود
وزیر اسبق امور خارجه:
🔹این کلام آقای ظریف که گفته هیچوقت میدان فدای دیپلماسی نشده و این دیپلماسی است که فدای میدان شده نشان میدهد که ایشان نه از میدان برداشت و تعریف درستی دارد و نه از دیپلماسی.
🔹کافی است ایشان به آمریکا نظری بیندازد و ببیند که میدان و دیپلماسی در آن چگونه با یک خط مشی و رویکرد شانه به شانه تکمیل کننده هم هستند.
🔹 گفتگوی حاج قاسم با پوتین و دعوت او به منازعه سوریه، تیر خلاصی بود برای اینکه روسیه را متقاعد کند به این میدان وارد شود.
🔹بسیار متأسفم که این مصاحبه برای کسی که آمریکا او را ترور نظامی کرد، یک «ترور سیاسی ناجوانمردانه» بود.
✅ @hadianebasir
🔸در پی شدّت گرفتن حملات جمهوریخواهان و رسانههای محافظهکار به جان کری، او ادّعای ظریف درباره صحبتهای کری با او درباره ۲۰۰ حمله اسرائیلیها به سوریه را رد کرد!!!
✅ @hadianebasir
اصالت میدان
در غرب، اصالت میدان در دکترین سیاسیشان دارای مبنای منطقی ذیل است:
«جنگ تنها یک عمل سیاسی نیست بلکه نوعی ابزار واقعی سیاسی است و به معنای ادامه ی خط مشی سیاسی و اجرای همان مقصود منتها با وسایلی دیگر است.» (ر.ک:ح.اژدر،مساله جنگ و رساله کارل فون کلازویتس/کمدی آسمانی در باب جنگ،۱۳۹۳،تهران) در واقع از نظر وی جنگ همان ادامه ی سیاست است که پی گیری میشود ولی به روشی دیگر و احتمالاً خشونت آمیز. آثار و عقاید ماکیاولی، ژومنی و کلازویتس را به عنوان استراتژی پردازان جنگ آفندی و رویکرد مستقیم در علم درگیری مورد بررسی قرار میدهند. (کارل فون کلازویتس،درباب جنگ،کتاب دوم،نظریه جنگ،مرکز مطالعات امنیت ملی).
👈 وقتی در سیاست و دیپلماسی شکست میخورید آنگاه جنگ آغاز میشود.
✅ @hadianebasir