eitaa logo
یالثارات الخـامنـه‌ای(فروشگاه طب مسجد)
1.3هزار دنبال‌کننده
8.8هزار عکس
5.9هزار ویدیو
231 فایل
🔺 ارتباط با ما 👈 @ghoghnuos #ساعت_کاری_فروشگاه 📣معمولا پنجشنبه و جمعه‌ها فروش داریم که در کانال اعلام می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
آمریکای جانی دور جدید حملات به کشور عزیزمان را شروع کرده است... البته اگه بریم مذاکره جاش زود خوب میشه، مخصوصا اگه سردار خلبان قالیباف رییس تیم مذاکره‌کننده باشه و منبری و مداح هم براش بخونن و مردم آمین بگن! آهان، یادم رفت اینم واجبه که همه جا جار بزنن همه چی با رهبری هماهنگه!
چه کسی می‌فهمد که: امام شهید حقیقتا جان ایران بود! و اگر خونخواه او نباشیم دیگر ایرانی نخواهد ماند!
اگر امام شهید نبود نه تنها خبری از پیشرفت محیرالعقول ایران در عرصه‌های علمی و فناوری و پزشکی و زیرساختی و نظامی و هسته‌ای و خدماتی و ورزشی و هنری و صدها زمینه دیگر نبود بلکه تکنوکرات‌ها و لیبرال‌ها سال‌ها قبل ایران را لقمه قابل هضمی در دهان آمریکا کرده بودند و دیگر چیزی به اسم ایران بر روی نقشه وجود نداشت، مگر قسمتی از کویر مرکزی ایران، آن هم برای تحقیر و تمسخر و وابستگی!
البته اکنون نیز قصه همان است... یکسو خامنه‌ای ایستاده‌ است برای ایران سوی دیگر لیبرال‌ها و تکنوکرات‌ها برای حراج ایران!
🚀 گویا پاسخ ایران شروع شد 💥 فعلا اردن
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹ان‌شاءالله امروز و فردا عطاری باز است پنجشنبه و جمعه _ ۸ و ۹ مرداد _ عطاری در خدمت مومنین است. ⏰از ساعت ۱۹ تا ۲۲ 🔆🌹وقت نماز میهمان مسجد امام حسن مجتبی علیه‌السلام هستیم. 🚨 عطاری نذر محجبه‌هاست و به افراد بدحجاب جنسی فروخته نمی‌شود! 🇵🇸🇮🇷🇵🇸 @fteb_kanoon
🔸 اطلاعیه شماره ۵۵ 👌 همین امروز متجاوز را تنبیه می کنیم 👏 تخریب کامل سه فروند هواپیمای اف ۳۵ و ورود خسارت سنگین به سه فروند دیگر در الازرق در پاسخ به جنایت دشمن آمریکایی در قشم ✍️ روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: بسم الله قاصم الجبارین أُذِنَ لِلَّذِينَ يُقَٰتَلُونَ بِأَنَّهُم ظُلِمُواْۚ وَ إِنَّ ٱللَّهَ عَلَىٰ نَصرِهِم لَقَدِيرٌ 🔹 مردم شریف و فهیم اردن؛ همراهی و همکاری صمیمانه شما، به ویژه مواضع صریح گروه‌هایی از نخبگان اردن عرصه را بر دشمن تنگ و آنها را مستاصل کرده است. 🔹 سحرگاه امروز دشمن آمریکایی عاجزانه از رویارویی جوانمردانه نظامی با استفاده از پایگاه‌های اشغالی در کشور شما و حمله هوایی به دو خانه مسکونی با بمب‌های سنگر شکن خود، دو خانه ساده مردم محلی در جزیره قشم را هدف قرار داد که پدر، مادر و یک فرزند خانواده شهید و دو کودک دیگر مجروح شدند. 🔹در پاسخ به این جنایت و کمک به شما برای رهایی سرزمین اسلامی اردن از نکبت اشغالگران آمریکایی، صبح امروز رزمندگان نیروی هوافضای سپاه با حمله به رمپ استقرار و سوله تعمیراتی جنگنده های اف ۳۵ دشمن امریکایی در پایگاه هوایی الازرق با چندین فروند موشک بالستیک، سه فروند هواپیمای اف 35 را به کلی تخریب و به سه فروند دیگر خسارت سنگینی وارد کردند. 👏 در این حمله همچنین چند افسر و کادر فنی و تعمیراتی دشمن نیز به هلاکت رسیدند. 🔹منطقه ما جای ارتش کودک‌کش که اینگونه با قساوت خانواده‌های بی گناه را نیمه شب در خواب به خاک و خون می‌کشد، نیست ✊ مبارزه ما و شما تا اخراج آخرین اشغالگر آمریکایی از سرزمین‌های اسلامی ادامه خواهد یافت. 🌷 «إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ یَنْصُرْکُمْ وَ یُثَبِّتْ أَقْدَامَکُمْ»