💠 بررسی راهکارهای فعال سازی نشریه مطالعات فقهی حقوقی زن و خانواده
♦️ در جلسهای که با حضور حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر قاسمی(دبیر مجلات معاونت پژوهش دانشگاه ادیان)، خانم دکتر خوشصورت موفق (رئیس دانشکده زن و خانواده) و حجت الاسلام و المسلمین غلامی (معاون آموزشی-پژوهشی دانشکده) برگزار شد در مورد چالشها و مشکلاتی که در مسیر اخذ مجوز علمی-پژوهشی و انتشار شماره های بعدی نشریه زن و خانواده وجود دارد گفتگو شد.
♦️ حاضرین در این جلسه راهکارهای فعالسازی و پویاسازی نشریه زن و خانواده، اخذ مجوز علمی پژوهشی، ساز و کارهای اخذ مقالات و انتشار نشریه را بررسی نمودند. در این جلسه مطرح شد که مطابق مصوبات اخیر دانشگاه، انتشار مقاله در نشریات داخلی دانشکده از جمله نشریه مذکور در صورت تایید گروه های علمی می تواند به منزله معافیت از دو مقاله جایگزین آزمون جامع باشد.
@fwf_news
✨ مسئولین دانشکده زن و خانواده، با مدیر حوزههای علمیه خواهران دیدار کردند ✨
🔸 در این نشست صمیمانه که با حضور حجت الاسلام والمسلمین بهجتپور (مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور)، حجت الاسلام والمسلمین دکتر جعفرطیاری(قائممقام دانشگاه ادیان و مذاهب)، سرکار خانم داوودی(معاون آموزش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران)، سرکار خانم دکتر خوشصورت موفق(رئیس دانشکده زن و خانواده)، حجت الاسلام دکتر دهقان(معاون پژوهش مرکز تحقیقات زن و خانواده) و حجت الاسلام غلامی(معاون آموزشی-پژوهشی دانشکده زن و خانواده) برگزار شد، ضمن ارائه گزارشی از اقدامات و رهیافت های دانشکده زن و خانواده، راهکارهای ارتقای تعاملات و همکاریهای حوزههای علمیه خواهران با دانشگاه ادیان و مذاهب در عرصه زن و خانواده بررسی شد.
🔸حجت الاسلام و المسلمین بهجت پور با اشاره به اهمیت فعالیت در عرصه زن و خانواده، آمادگی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران را برای طرح ریزی اقداماتی به منظور ارتقای علمی و تخصصی اساتید و طلاب خواهر از طریق همکاری مشترک با دانشکده زن و خانواده اعلام داشتند.
بنا بر تصمیم های اتخاذ شده در جلسه، مقرر شد کارگروهی تشکیل و مصوبات جلسه از جمله راه اندازی رشتههای جدید بصورت مشترک، حمایت از فعالیتهای توسعه دانش زن و خانواده در حوزههای علمیه خواهران و فعالیتهای علمی فرهنگی در آن بررسی شود.
@fwf_news
آقاجان...
هادی اگر تویی که کسی گُم نمیشود🥀
◾️شهادت دهمین نشان ولایت؛ امام علیالنقی(ع) تسلیت باد.
@fwf_news
هدایت شده از دانشکده زن و خانواده
🔹🔹اطلاعیه شماره 1 آزمون جامع دکتری ترم 982 🔹🔹
🔸 ماده 1. امتحان جامع، آزمونی تخصصی است که پس از گذراندن واحدهای درسی دوره آموزشی بهمنظور احراز قابلیتهای آموزشی و پژوهشی دانشجو برگزار میگردد. دانشجو باید با نظارت گروه آموزشی ـ پژوهشی مربوط در یک آزمون که شامل سه یا چهار ماده امتحانی به انتخاب گروه آموزشی است، شرکت کند. این آزمون باید بهگونهای باشد تا توانمندی تحلیل و استنباط دانشجو از نظر گروه سنجیده شود.
🔸ماده 2. گذراندن کلیه واحدهای درسی اعم از جبرانی و اصلی برای اخذ مجوز شرکت در امتحان جامع ضروری است. (دانشجویانی که تمامی واحدهای خود را اخذ کرده اند نسبت به انتخاب واحد خود از طریق میزکار اقدام نمایند.)
🔸ماده 3. شرکت در آزمون جامع «یک مرحله ای» است. شرکت برای بیش از دو بار در آزمون جامع منوط به تایید شورای بررسی مورد خاص است.
🔸ماده 4. مدیران گروههای آموزشی و پژوهشی دانشگاه میتوانند در صورت صلاحدید و پس از بررسی و تایید در کمیته علمی گروه، دانشجو یا دانشجویانی از دانشگاه ادیان و مذاهب را با ارائه دو مقاله علمی ـ پژوهشی چاپ شده در مجلات دارای نمایه معتبر که در ذیل نام و نام خانوادگی دانشجو عبارت «دانشجوی رشته . . . . [نام کامل رشته تحصیلی] دانشگاه ادیان و مذاهب» درج گردیده باشد، از شرکت در ارزیابی جامع معاف کنند و نمره هفده (17) برای این دسته از دانشجویان درنظر گرفته خواهد شد.
تبصره 1: بررسی و تایید؛ اصالت مقالات و ارزش علمی و همچنین ارتباط موضوع مقالات با رشته تحصیلی دانشجو برعهده گروه میباشد و نحوه اجرای این بررسیها به تشخیص گروهها خواهد بود.
تبصره 2: منظور از مجلات معتبر فقط شامل این موارد میگردد: نشریات دارای درجه علمی ـ پژوهشی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری. نشریات دارای درجه علمی ـ پژوهشی از شورای عالی حوزههای علمیه.
🔸ماده 5. یکی از مقالات ارائه شده توسط دانشجو باید با همکاری اعضاء هیئت علمی گروه مربوط و یا اساتید مورد تایید گروه به تالیف رسیده باشد.
🔸ماده 6. گروه میتواند با ارائه مقاله یا مقالاتی که تمامی شرایط مادههای سابق را دارا باشد، دانشجو را از شرکت در یک یا چند ماده محدود امتحانی نیز معاف نماید.
@fwf_news
هدایت شده از دانشکده زن و خانواده
🔸ماده 7. آزمون جامع به شکل کتبی و مصاحبه علمی برگزار میشود.
کسانی که در آزمون کتبی معدل بالای 18 کسب کرده باشند از مصاحبه علمی معاف میباشند.
اگر میانگین نمره کتبی بین 15-18 باشد به مصاحبه دعوت میشوند.
اگر میانگین نمره کتبی کمتر از 15 باشد باید مجدد در آزمون شرکت کنند.
تبصره: کسانی که در برخی دروس نمره بالای 16 کسب نمایند نیاز به شرکت مجدد در همان درس ندارند.
🔸ماده 8. منبع مشخصی برای مصاحبه علمی نیست.
♦️تاریخ امتحان جامع در نیمسال دوم در تاریخ 19/04/99 میباشد.
♦️♦️منابع بروز شده آزمون بزودی از طریق سایت و شبکه های اطلاع رسانی دانشکده به اطلاع دانشجویان خواهد رسید.
باتشکر
دانشکده زن و خانواده
@fwf_news
🔹🔹اطلاعيه شماره 2 آزمون جامع (ترم 982)🔹🔹
🔸منابع آزمون جامع گرايش حقوق زن در اسلام🔸
♦️.1 فلسفه تطبیقی حقوق زن در اسلام
1-1. حکمتنیا محمود و همکاران، فلسفه حقوق خانواده (جلد دوم: اصول و قواعد)، تهران: شورای فرهنگی اجتماعی زنان
1-2. مهرپور حسین، مباحثی از حقوق زن از منظر حقوق داخلی، مبانی فقهی و موازین بینالمللی، تهران: اطلاعات
1-3. حکمتنیا محمود و محمدحسین کاظمینی، «درآمدي بر مساله شناسي حقوقي با تاکيد بر نظام حقوقي زن و خانواده در اسلام»، فقه و حقوق خانواده (ندای صادق)، ۱۳۸۹، پاييز و زمستان؛ شماره ۵۳.
♦️♦️.2 اندیشههای متفکران مسلمان درباره زنان و خانواده
2-1. پزشکی محمد، صورتبندی مطالعات زنان در جهان اسلام، قم: پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
2-2. بدره محسن، گفتگویی میان فمینیسم و اسلام؛ تحلیل و نقد مبانی معرفتی «فمینیسم اسلامی» در ایران، نشر آرما، 1398
♦️♦️♦️.3 حقوق مدنی استدلالی
3-1. کاتوزیان ناصر، دوره حقوق مدنی خانواده با تجديد نظر کامل و اضافات (دو جلد)، شرکت سهامي انتشار
3-2. محقق داماد سید مصطفی، بررسی فقهی حقوق خانواده: نکاح و انحلال آن: مواد ۱۰۳۴ تا ۱۱۵۷ قانون مدني، تهران: نشر علوم اسلامی