❇️ افتتاحیه کنفرانس بین المللی بحران کرونا و مسئولیت های حقوقی و اخلاقی مربوط به رعایت سلامت همگانی ❇️
@fwf_news
◼️▪️انا لله و انا الیه راجعون ▪️◼️
حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر جعفرطیاری، درگذشت والد گرامی تان را خدمت شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده و از خداوند منان و رحمان علو درجات و مغفرت واسعه را برای ایشان مسئلت داریم.
🌷 از طرف همکاران و دانشجویان دانشکده زن و خانواده🌷
@fwf_news
*آیین افتتاحیه
سال تحصیلی ١۴٠٠-١٣٩٩*
دانشکده زن و خانواده
🍀ویژه دانشجویان جدیدالورود🍀
🔻نگاهی به فعالیت های دانشکده و انجمن دانشجویی در سال گذشته
🔸تشریح برنامه های آموزشی-پژوهشی در ترم جاری
🔻پاسخ به پرسش های دانشجویی
🔸نکات مهم پیرامون سامانه آموزشی و فرآیند پایان نامه نویسی
🔻زمان: دوشنبه ٩٩/٠٩/٠٣؛ ساعت ۱٢:٣٠ الی ١٣:۵٠
🔸حضور در نشست از طریق لینک زیر:
🔵 لینک در ادوبی:
http://Live.urd.ac.ir/hoghghzan-master99
@fwf_news
قابل توجه دانشجویان دکتری: با توجه به نزدیک شدن به زمان آزمون جامع اطلاعیه های مرتبط مجدد بازارسال می گردد.
هدایت شده از دانشکده زن و خانواده
🔹اطلاعيه شماره1آزمون جامع (ترم 991)🔹 تاریخ امتحان جامع در نیمسال اول سال تحصیلی 99 در تاریخ 27/09/99 میباشد.
@fwf_news
هدایت شده از دانشکده زن و خانواده
🔹🔹اطلاعيه شماره 2 آزمون جامع (ترم 991)🔹🔹
🔸منابع آزمون جامع گرايش حقوق زن در اسلام🔸
♦️.1 فلسفه تطبیقی حقوق زن در اسلام
1-1. حکمتنیا محمود و همکاران، فلسفه حقوق خانواده (جلد دوم: اصول و قواعد)، تهران: شورای فرهنگی اجتماعی زنان
1-2. مهرپور حسین، مباحثی از حقوق زن از منظر حقوق داخلی، مبانی فقهی و موازین بینالمللی، تهران: اطلاعات
1-3. حکمتنیا محمود و محمدحسین کاظمینی، مقاله «درآمدي بر مساله شناسي حقوقي با تاکيد بر نظام حقوقي زن و خانواده در اسلام»، فقه و حقوق خانواده (ندای صادق)، ۱۳۸۹، پاييز و زمستان؛ شماره ۵۳.
♦️♦️.2 اندیشههای متفکران مسلمان درباره زنان و خانواده
2-1. پزشکی محمد، صورتبندی مطالعات زنان در جهان اسلام، قم: پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
2-2. بدره محسن، گفتگویی میان فمینیسم و اسلام؛ تحلیل و نقد مبانی معرفتی «فمینیسم اسلامی» در ایران، نشر آرما، 1398
♦️♦️♦️.3 حقوق مدنی استدلالی
3-1. کاتوزیان ناصر، دوره حقوق مدنی خانواده با تجديد نظر کامل و اضافات (دو جلد)، شرکت سهامي انتشار
3-2. محقق داماد سید مصطفی، بررسی فقهی حقوق خانواده: نکاح و انحلال آن: مواد ۱۰۳۴ تا ۱۱۵۷ قانون مدني، تهران: نشر علوم اسلامی
@fwf_news
هدایت شده از دانشکده زن و خانواده
🔹اطلاعيه شماره 3 آزمون جامع (ترم 991)🔹
ماده 1. امتحان جامع، آزمونی تخصصی است که پس از گذراندن واحدهای درسی دوره آموزشی بهمنظور احراز قابلیتهای آموزشی و پژوهشی دانشجو برگزار میگردد. دانشجو باید با نظارت گروه آموزشی ـ پژوهشی مربوط در یک آزمون که شامل سه یا چهار ماده امتحانی به انتخاب گروه آموزشی است، شرکت کند. این آزمون باید بهگونهای باشد تا توانمندی تحلیل و استنباط دانشجو از نظر گروه سنجیده شود.
ماده 2. گذراندن کلیه واحدهای درسی اعم از جبرانی و اصلی برای اخذ مجوز شرکت در امتحان جامع ضروری است. (دانشجویانی که تمامی واحدهای خود را اخذ کرده اند نسبت به انتخاب واحد از طریق میزکار اقدام نمایند.)
ماده 3. حداقل نمره قبولی در آزمون جامع کسب میانگین نمره 16 از هر دو آزمون کتبی و مصاحبه شفاهی است. که نباید نمره هیچ کدام از مواد امتحانی در آزمون کتبی و شفاهی کمتر از 14 باشد.
ماده 4. تنها آن دسته از دانشجویانی که در مرحله اول (آزمون کتبی) نمره قبولی 14 در مواد آزمون را دریافت کرده باشند، اجازه شرکت در مصاحبه شفاهی خواهند داشت.
تبصره1: در صورت کسب نمره 18 در مرحله کتبی در یک ماده یا مواد درسی، دانشجو از شرکت در مرحله شفاهی آن ماده درسی معاف می شود و همان نمره به عنوان نمره نهایی او ثبت خواهد شد.
تبصره 2: دانشجو باید در همه مواد امتحانی به صورت همزمان شرکت نمایند. (از شرکت در آزمون یک یا دو ماده درسی در یک مرحله و واگذاری ماده امتحانی دیگر در آزمون ترم بعد خودداری نمایید.)
هدایت شده از دانشکده زن و خانواده
ماده 5. در صورت عدم قبولی در امتحان جامع، دانشجو تنها یک بار دیگر می تواند در آزمون شرکت کند و با موفقیت آن را بگذراند در غیر این صورت از ادامه تحصیل محروم می شود.
تبصره: تصمیم گیری در مورد ادامه تحصیل و امکان شرکت مجدد در آزمون در مورد این دسته از دانشجویان برعهده کمیسیون بررسی موارد خاص دانشگاه خواهد بود.
ماده 6. مدیران گروههای آموزشی و پژوهشی دانشگاه میتوانند در صورت صلاحدید و پس از بررسی و تایید در کمیته علمی گروه، دانشجو یا دانشجویانی از دانشگاه ادیان و مذاهب را با ارائه دو مقاله علمی ـ پژوهشی چاپ شده در مجلات دارای نمایه معتبر که در ذیل نام و نام خانوادگی دانشجو عبارت «دانشجوی رشته . . . . [نام کامل رشته تحصیلی] دانشگاه ادیان و مذاهب» درج گردیده باشد، از شرکت در ارزیابی جامع معاف کنند و نمره هفده (17) برای این دسته از دانشجویان درنظر گرفته خواهد شد.
تبصره 1: بررسی و تایید؛ اصالت مقالات و ارزش علمی و همچنین ارتباط موضوع مقالات با رشته تحصیلی دانشجو برعهده گروه میباشد و نحوه اجرای این بررسیها به تشخیص گروهها خواهد بود.
تبصره 2: منظور از مجلات معتبر فقط شامل این موارد میگردد: نشریات دارای درجه علمی ـ پژوهشی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری. نشریات دارای درجه علمی ـ پژوهشی از شورای عالی حوزههای علمیه و نشریات علمی دانشگاه ادیان و مذاهب.
ماده 7. یکی از مقالات ارائه شده توسط دانشجو باید با همکاری اعضاء هیئت علمی گروه مربوط و یا اساتید مورد تایید گروه به تالیف رسیده باشد.
ماده 8. گروه میتواند با ارائه مقاله یا مقالاتی که تمامی شرایط مادههای سابق را دارا باشد، دانشجو را از شرکت در یک یا چند ماده محدود امتحانی نیز معاف نماید.
باتشکر
دانشکده زن و خانواده