eitaa logo
گام دوم انقلاب اسلامی دشتی
260 دنبال‌کننده
3.4هزار عکس
2.1هزار ویدیو
8 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🏴 صبر عظیم زینب کبری(س) ◾️ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: صبر عظیم و ایستادگی زینب کبری (سلام‌الله علیها) موجب شد که امروز می‌بینید ارزشهای دینی در دنیا، ارزشهای رائج است. ۱۳۸۸/۱۱/۱۹
‌ محمدعلی ابطحی: عفو اخیر شکاف‌های پیش آمده را ترمیم می‌کند 🔹نگاه‌های افراطی چه در داخل و چه خارج کشور علاقه‌مند نیستند که در اتفاقات اخیر نگاه‌های محبت‌آمیز مطرح شود. موافقت رهبری با عفو و تخفیف مجازات متهمان و محکومان ناآرامی‌های اخیر می‌تواند گشایشی باشد در امور سیاسی کشور. 🔹این موضوع کمتر سابقه داشته است که به‌صورت رسمی در مورد زندانیان امنیتی و سیاسی اعلام شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📸 مرور تصویری مراسم‌های جشن تکلیف دختران و پسران دانش‌آموز با حضور رهبر انقلاب اسلامی حکایت از سابقه این مراسم دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥واکنش سخنگوی دولت نسبت به دانشجویی که مدعی بود فضای کشور بسته است و خواهان آزادی بازداشتی‌های اغتشاشات بود 🔹عفو عمومی گسترده‌ای که روز گذشته از سوی رهبر انقلاب اسلامی صورت گرفت را با اخراج گسترده کارمندان و معلمان بعد از کودتای اخیر در یکی از کشورهای منطقه مقایسه کنید.
✅ حذف تعرفه صادرات گوجه فرنگی با پیگیری امام جمعه شهرستان دشتی حجت‌الاسلام زاهددوست امام جمعه انقلابی شهرستان دشتی طی سفر یک روزه به تهران و دیدار با دکتر علایی مقدم معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی و دکتر حایک مشاور ارشد وزیر و مدیر کل حوزه وزارتی جهاد کشاورزی، نگرانی کشاورزان را در خصوص اعمال تعرفه عوارض صادرات گوجه فرنگی انتقال دادند که با موافقت مسئولان مربوطه‌ اعمال تعرفه عوارض صادرات گوجه فرنگی تا اطلاع ثانوی لغو شد. 📌طبق شنیده ها این سفر یک روزه امام جمعه شهرستان دشتی دستاوردهای دیگری داشته که در آینده اطلاع رسانی میگردد. 🌍لینک های کانال گام دوم انقلاب اسلامی شهرستان دشتی 🌀https://splus.ir/gaamdovom_dashti 🔘https://rubika.ir/gaamdovom_dashti 💢https://eitaa.com/gaamdovom_dashti
🔺پست‌های تهمینه میلانی درباره زلزله ایران و ترکیه برای سیاه نمایی از عکس جعلی برای استفاده میکنه ولی برای دل میسوزونه بی شرفی و عوضی بودن از ویژگی‌های بارز سلبریتی‌های مفت‌خور می‌باشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مردم سوریه «فراموش‌شدگان» زلزله اخیر 🔺زلزله بامداد دوشنبه در منطقه مدیترانه، دو کشور سوریه و ترکیه را به صورت جدی تحت تاثیر خود قرار داد، ولی به نظر می‌رسد مردم سوریه فراموش شدگان زلزله اخیرند. 🔹به گفته نماینده سازمان ملل در امور سوریه مشکلات تحریمی روند کمک رسانی به مردم سوریه را پیچیده‌تر کرده است. 🔹مرکز اصلی زلزله در شمال سوریه شهر «ادلب» بود، این شهر همچنان در اختیار گروه‌های تروریستی است و هنوز آمار رسمی از میزان کشته‌شده‌ها و ویرانی‌ها در این شهر در دسترس نیست. 🔹بحران جنگ و فساد سیستماتیک موجود در سوریه وضعیت در این کشور را پیچیده‌تر کرده است و به نوعی با بحران انسانی در سوریه روبرو هستیم.
🌸عفو پدرانه🌼 ◽️نمایشی زیبا برای به تصویرکشیدن عفو پدر امت به روایت تصویر