🔴اتهام بی شرمانه #خاتمی به دستگاه امنیتی در حالی است که روز گذشته چهارمین بیانیه وزارت کشور منتشر شد و از دستگیری حدود 100 متهم این ماجرا خبر داد.
🔷 سید محمد خاتمی، رئیس دولت اصلاحات و از سران فتنه سال 88 در ادامه تحرکات رسانه ای روزافزون خود در پیام به کنگره حزب توسعه ملی، به ماجرای مسمومیت دانش آموزان اشاره کرده و انگشت اتهام را به سمت دستگاه امنیتی نشانه رفته است.
خاتمی گفته است: «شگفت اینکه نهادها و کسانی که بزرگترین مسئولیت شان نگاهبانی از جان و امنیت و زمینه سازی برای رشد فرزندان این مرز و بوم است از کنار حادثه چنان گذشتند که گویی اتفاقی نیافتاده است در حالیکه می بایست همه توان و تدبیر و امکانات برای ریشه یابی این جنایت بسیج شود و دستهای ناپاکی که راسا یا به تحریک دیگران چنین اقدام جنایتکارانه ای کردند قطع شود و ریشه این حوادث کنده شود و به جامعه این اطمینان داده شود که به هیچ وجه چنین حوادثی تحمل نخواهد شد.»
ادعای خاتمی در حالی است که هم در ماجرای مهسا امینی و هم در ماجرای پروژه مسمومیت، بیشتر به نظر می رسد اصلاح طلبان از رخداد چنین حوادث تلخی خوشحال باشند تا ناراحت و اتفاقا این موضوعات را بهانه خوبی برای عقده گشایی علیه نظام اسلامی و قشر مذهبی میدانند.
🔷در فتنه اخیر هم بیشتر رسانه های اصلاح طلب، به اسم مردم و در پوشش این کلمه، در طرف قاتلان، محاربان و برهم زنندگان نظم و امنیت جامعه ایستاده بودند و برای رهایی آنها تلاش می کردند.
اما اتهام بی شرمانه خاتمی به دستگاه امنیتی در حالی است که روز گذشته چهارمین بیانیه وزارت کشور منتشر شد و از دستگیری حدود 100 متهم این ماجرا خبر داد.
🔷چهار روز پیش هم وزارت اطلاعات در بیانیه ای اعلام کرد: «مأمورین این وزارتخانه از نخستین اتفاقات روی داده در شهر مقدس قم وارد میدان شده و تحقیقات لازم را آغاز کرده و همین بررسیها، مبنای ورود برخی دیگر از دستگاههای مرتبط به موضوع شدند. سپس و به موازات تکرار رویدادهای مشابه، به تمرکز هر چه بیشتر حول این موضوع و گسترش دامنه تحقیقات پرداختند. اگر چه از خلال مجموعه بررسی ها و پیگیری های به عمل آمده، علل برخی حوادث قبلی کشف شده اند، اما عدم امکان تعمیم علمی موارد مکشوفه به کل موارد گزارش شده، موجب تأمل در اطلاع رسانی تا وصول نتایج متقن و قابل تعمیم به سایر موارد شد».
🔷سردار رادان، فرمانده کل انتظامی کشور هم در این باره گفته است: «کار به صورت ویژه و دقیق در حال انجام است تا بتوانیم این نگرانی را از مردم رفع کنیم. در پیگیری ها و جمع بندی ماجرا نیز یافتن منشاء این مساله دارای اهمیت زیادی است».
🔷حجت الاسلام حسین طائب، رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه هم در جمع دانشجویان دانشگاه علم و صنعت از فعالیت جدی سیستم امنیتی در ماجرای مسومیت دانش آموزان خبر داد و سکوت دستگاه امنیتی را برای جلوگیری از سوزاندن سرنخ های به دست آمده اعلام کرد.
🔷هفته پیش هم حجت الاسلام اژهای، رییس قوه قضائیه صریحا اعلام کرد: «طبق تعریف قانون عوامل مسمومیت دانش آموزان مفسد فی الارض هستند. در صورت دستگیر شدن عوامل مسمویت دانش آموزان پرونده عوامل را به صورت ویژه و خارج از نوبت رسیدگی میکنیم. مباشر، مسبب، شریک و هر کسی که به نحوی از انحا در مسمومیت دانش آموزان داخالت دارد به اشد مجازات میرسد. هیچگونه اغماضی نخواهیم کرد».
🔷باید بار دیگر تاکید کرد که بی جهت نبوده و نیست که سران رژیم صهیونیستی، اصلاح طلبان را سرمایه بزرگ و خط مقدم این رژیم در مبارزه با جمهوری اسلامی نامیدند و صدایی هم از اصلاح طلبان برای تکذیب این اتهام سنگین درنیامد.
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
همزمان با اعلام توافق تهران و ریاض در پکن، بار دیگر نرخ ارز کاهشی شد و به اصطلاح اهل بازار حمایتهای زیادی را از دست داد. سؤال اینجاست که رابطه عربستان با بازار ارزی ایران چیست که اعلام این توافق این شوک کاهنده را وارد کرد؟
برای پاسخ باید دید اساساً منشأ نوسانات اخیر ارزی چه بوده است؟ از منظر اقتصادی تراز ارزی کشور رضایتبخش بوده و آمارها نشان میدهد صادرات غیرنفتی تقریباً نیاز ارزی واردات را پوشش میدهند، یعنی اگر نفت خام هم نتوانیم بفروشیم از محل ارز حاصل از صادرات غیرنفتی، ارز موردنیاز واردات را تأمین خواهیم کرد. از طرفی اخبار مختلف هم حاکی از افزایش قابلتوجه صادرات نفتی کشور نسبت به سال گذشته است. ازاینجهت میتوان گفت جیب کشور نسبتاً پرپول است!
از منظر سیاسی هم بهرغم تلاشهای شبانهروزی سرویسهای اطلاعاتی دشمن، آشوبهای پاییز امسال با ناکامی مواجه شد و بار دیگر ثبات کشور رخنمایی کرد. در حوزه سیاست خارجی نیز تحول جدیدی جز انحلال اینستکس (که بیفایده بودن در عمل هم ثابت شد) رخ نداد که آن هم نتوانست جلوی ریزش نرخ ارز را بگیرد.
پس منشأ واقعی برهم زدن آرامش بازار ارز ما چه بود؟ صاحبنظران و کارشناسان اقتصادی معتقدند بهرغم سبد متنوع و پروپیمان ارزی کشور، دو آسیب جدی در آن هست که نوسانات اخیر نیز با آن بیارتباط نبود. نخست؛ تقاضای فوقالعاده و بیمبنا برای یک ارز خاص و دوم نابسامانی در عرضه و بازگرداندن ارز حاصل از صادرات. متأسفانه به دلیل فقدان منطق صحیح حاکم بر سبد ارزی، اشتهای زیادی در بازرگانان برای درهم امارات به چشم میخورد. دلیل آن هم حضور دفاتر تجاری خارجی بسیاری از اینان در دوبی و نداشتن حوصله برای واردات از مبدأ اصلی است. به بازارها نگاه کنید! عمده کالای خارجی موجود در کشور آسیایی و بهویژه چینی است. ما در حال حاضر صادرات خوبی اعم از نفتی و غیرنفتی به چین داریم، اما بهجای واردات مستقیم کالا از آن، تجار ما _برای راحتی کار خود_ همین کالای چینی را از همسایه جنوبی وارد میکنند. همین عامل سبب افزایش تقاضای کاذب و غیرمنطقی درهم در سالهای اخیر شده و امریکاییها نیز در مقاطع مختلف با مداخله در بازار آن کشور مانع از تأمین درهم موردنیاز بازرگان ایرانی میشوند. پس از اعلام توافق با عربستان، تنها اتفاقی که افتاد افزایش اطمینان از تأمین درهم موردنیاز واردکننده ایرانی بود.
نکته دوم در طرف عرضه و از جهت بازگرداندن ارز حاصل از صادرت غیرنفتی است. هر محصولی که در این کشور تولید میشود، هرچند مالک مشخصی دارد، اما حاصل دسترنج و تلاش هزاران کارگر در زنجیره تولید است و با منابع ارزان انرژی و ماده خام تقریباً رایگان داخلی (به نسبت قیمت جهانی) تولید شده است. ازاینرو اگر صادر هم شود و ارزی از آن صادرات حاصل گردد، روا نیست که به کشور باز نگردد و خرج خرید ویلا و زمین در کشورهای همسایه و غیرهمسایه شود. اگر تولیدکننده و صادرکنندهای در فضای اقتصادی این کشور و با نیروی کار و مواد اولیه ایرانی در حال تولید است، باید متعهد باشد، ارز خود را برای همین مردم بازگرداند تا هم تولید خودش ادامه یابد و هم همه مردم از منافع شکوفایی تولید ملی بهرهمند شوند.
نکته هزار بار باریکترازمو اینجاست که با تأسف باید گفت بخش زیادی از صادرات غیرنفتی ما توسط بهاصطلاح «خصولتی»ها انجام میگیرد که اتفاقاً متعلق به مردماند، اما میل ندارند ارز خود را به قیمت منصفانه به بازار داخل بفروشند. در هر بار نوسان ارزی پای این شرکتهای خصولتی در گرانفروشی ارز و دامن زدن به نوسانات بازار مشاهده میشود.
نمیتوان نقش تحریکات روانی و عملیات شناختی دشمن در جنگ ارزی را نادیده گرفت، اما پیداست که این آسیبهای داخلی ناشی از مقاوم نبودن اقتصاد ملی است که معیشت مردم را نشانه رفته است. همانطور که برجام نتوانست آسیبهای درونی اقتصاد ما را اصلاح کند، شوک توافقی هم تنها اثر مسکنی دارد. تا زمانی که دولت به معنای واقعی کلمه بر بازار ارز مسلط نشود و از همه ابزارهای حاکمیتی برای ایجاد توازن در طرفین عرضه و تقاضا استفاده نکند، در روی همین پاشنه خواهد چرخید. اگر نظام هوشمند مدیریت عرضه و تقاضای ارز حاکم گردد نه شوکهای روانی دشمن و نه مداخلات مقطعی امریکا در بازارهای همسایه هیچکدام نخواهد توانست بازار ما را نوسانی کند.
هدایت شده از Seyed Ahmad Samadani
♦️ حمید فرخ نژاد و علی کریمی طرفداران خودشونو دعوت به کشتن نیرو های امنیتی کردند!
🔹 این استوری هارو داشته باشید تا اگه کشت و کشتاری شد دوباره هشتک و توییت نزنن کار خودشونه...!
🔹 ️ محمد نصوحی
🚨 اخبار فوری لشکر قدس
@quds_fouri
12.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما باید شهرو به هم بریزید. وگرنه اوضاع همینه...
در همین دولت فعلی، مطالبات رهبری زمین مانده؛ باید با فریاد ما تکان بخورند
فقط در این صورت مشکلات کشور حل میشه!
ما مبارزه نمیکنیم، ما محافظه میکنیم!
به جای حمله در حال دفاع از انقلاب خود هستیم و این غلط است.
✅ کانال #سعیدیسم :
https://eitaa.com/joinchat/748028099C062dd1f0bc
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام جمعه کربلا غوغا کرد ، غوغا کرد غوغا کرد صد بار هم نگاه کنید کمه ، ببینید ، یاد بگیرید و انتشار بدین
👏👏👏👏 خدایی کم نظیره 😊😍👏👏
#جنگ_شناختی
🛑 @irankhabar1
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رئیسی فقط ۱۰۰ روز فرصت داره ، وگرنه کار تمامه😱
مطالبه از رئیسجمهور در فرصت باقیمانده
مرتضی کهرمی