24.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محمدرضا شهبازی :
تهماندههای امیدم را جمع کردم و این ویدئو را گرفتم....
⚠️ گلایههای تند #شهبازی خطاب به محسن مهدیان که از ستاد میرحسین موسوی آمد و الآن به جریان انقلابی خط میدهد❗️
انتقاد از مسئولانی که با وعده های دروغ
دفاع از نظام را غیر ممکن میکنند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصویری وحشتناک که گفته میشود مربوط به یک شهروند افغانستانی در بیرون از هواپیمای درحال پرواز است!
👌پ ن پ
بودن و نبودن امریکا با مردمت این کار را خواهد کرد !!
اضافه کنید به هزاران عروسی که با موشک
امریکایی عزا شد !!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😭خیمه بی ریا
🔸رفتند چوپونی کردند نفری 50 تومن گرفتند تا این خیمه رو برپا کنند.
💢زکودکی زایر این تبار محترمم...
🏴السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)
⁉️اینکه معروف است میگویند "خاک سرد است" آیا واقعا اینگونه است؟
🔸پیشنهاد میشود در خلوت ببینید
التماس دعا
♨️احیای مناسک شیعی در یمن توسط انصارالله
🔹 تارنمای «المانیتور» در گزارشی با اشاره به برگزاری باشکوه مراسم عید غدیر در مناطق زیر کنترل انصارالله مدعی شده این گروه فشارهای فرقهای جدیدی را در شمال یمن وارد کرده و شیعیان و سنیها را مجبور به رعایت آداب و رسوم شیعیان کرده است.
🔸 امسال دولت صنعا 34 میدان را در پایتخت به منظور برگزاری جشنهای مردمی تعیین کرد و سید عبدالملک حوثی رهبر انصارالله نیز سخنرانی تلویزیونی انجام داد. پس از انقلاب 1962 که حکومت امامان حوثی را در یمن سرنگون کرد، عیدغدیر توسط یمنیها جشن گرفته نشده بود. این انقلاب باعث ایجاد جمهوری شد و به حکومت سلسلهای پایان داد. با این حال از زمان تصرف صنعا توسط حوثیها شمال یمن به شیوههای قدیمی تفتیش عقاید بازگشته است.
🔸 احمد عطیه، وزیر سابق موقوفات و ارشاد در دولت منصورهادی در مصاحبهای تلویزیونی گفت که حوثیها از عید غدیر برای سوءاستفاده از مردم بهره بردهاند. در حالی که اختلافات سیاسی علت سقوط هرجومرج در یمن از سال 2015 بود، افزایش موج فرقهگرایی اکنون یک نگرانی جدی است.
🔸 یک تحلیلگر سیاسی در صنعا به المانیتور گفت: «بافت اجتماعی یمن متلاشی شده است. سم برنامه فرقهای باعث طولانیشدن جنگ در یمن میشود. نه سازمان ملل و نه قدرتهای منطقهای نمیتوانند فرقهگرایی را در یمن از بین ببرند. هفت سال جنگ، قلب و ذهن مردم را تغییر داده است. اکنون ماهیت درگیری دیگر سیاسی نیست و فرقهای شده و متوقفکردن چنین درگیری دشوار است».
🔸 وی افزود: «طرفهای متخاصم در یمن نمیتوانند به توافق سیاسی برسند و هیچ طرفی به پیروزی نظامی دست نیافته است. با افزایش فرقهگرایی یمن به زودی پایان جنگ یا توافق سیاسی را نخواهد دید. درگیری شیعه-سنی یکی از پایدارترین درگیریهای جهان بوده و اکنون یمن قربانی چنین اختلافاتی است».
🔸 المانیتور در حالی از اینکه اکثریت شیعه پس از پایان حکومت دیکتاتوری در مناطق زیر کنترل خود به انجام امور مذهبی و شخصی مشغول هستند، ناراحت و نگران است که دولتهایی مانند عربستان پرچمدار فرقهگرایی بوده و از این مسیر خسارات جبرانناپذیری را به منطقه و مردم آن تحمیل
کرده اند!
👌پ ن پ ؛
اضافه کنید افغانستان
پاکستان
سوریه
بخشی از هند
چچن
لیبی
سودان
و...!
عربستان در حال کشور گشایی به سبک داعش است !
شهادت
بنابر نوشته محمدحسن مظفر نظر اکثریت مورخان آن است که عباس(ع) قطعاً در روز ۱۰ محرم شهید شده است. مظفر دو قول دیگر هم مبنی بر شهادت در روزهای هفتم محرم و نهم محرم ذکر کرده و آنها را ضعیف و بسیار نادر دانسته است.
گزارشهای مختلفی از نبردهای عباس(ع) در روز عاشورا و چگونگی شهادت او نقل شده است. بر اساس نقل برخی منابع، عباس تا شهادت آخرین نفر از اصحاب امام حسین و بنیهاشم به میدان نرفته است.
به گفته شیخ مفید، امام حسین و عباس بن علی با هم به میدان رفتند، ولی سپاه عمر سعد بین این دو حائل شدند. امام حسین زخمی شد و به خیمه برگشت و عباس به تنهایی جنگید تا جایی که به شدت زخمی شد و دیگر توان رزم نداشت. در این حال زید بن ورقاء حنفی و حٌکَیم بن طٌفَیل سِنبِسی او را کشتند.
شیخ مفید جزئیات دیگری نقل نکرده است. در مقتل ابیمخنف نیز جزئیات شهادت حضرت عباس نقل نشده است.[۷۵]
بر اساس برخی دیگر از منابع، پس از شهادت همه اصحاب و خاندان بنیهاشم، عباس قصد کرد تا برای خیمهها آب بیاورد. او به سمت شریعه فرات حمله کرد و توانست از بین نگهبانان شریعه خود را به آب برساند. در راه برگشت، دشمن به او حمله کرد. او در نخلستان با دشمن نبرد میکرد و به سمت خیمهها میرفت که زید بن ورقاء جهنی از پشت نخلی بیرون پرید و ضربهای به دست راستش وارد کرد. عباس شمشیر را به دست چپش گرفت و به نبرد با دشمن ادامه داد. حکیم بن طفیل طائی که پشت درختی خود را پنهان کرده بود ضربهای به دست چپش وارد کرد و بعد از آن نیز عمودی بر سر عباس وارد کرد و او را به شهادت رساند.
بر اساس گزارش خوارزمی، وقتی عباس(ع) شهید شد امام حسین(ع) بر نعش برادر حاضر شد، به شدت گریه کرد و فرمود: اَلآنَ اِنکَسَرَ ظَهری وَ قَلَّت حیلَتی: اکنون کمرم شکست و چارهام اندک شد.
با این حال خوارزمی عباس را آخرین کسی نمیداند که به میدان جنگ رفته است.
همچنین ببینید: تیر سهشعبه
آب نخوردن به احترام امام حسین(ع)
به گفته طریحی (متوفی قرن ۱۱ق) در کتاب المنتخب عباس وقتی وارد شریعه فرات شد، دو دستش را پر از آب کرد تا بنوشد، اما وقتی آن را به صورت نزدیک کرد به یاد تشنگی حسین افتاد و آب را رها کرد و با لب تشنه به همراه مشکی پر از آب از فرات بیرون آمد.
علامه مجلسی نیز در بحار الانوار همین مطلب را بدون ذکر نام منبع اصلی آورده است.
اردوبادی با تحلیل چند شعر و بخشی از متن زیارت ناحیه مقدسه تلاش کرده است ثابت کند که این واقعه اتفاق افتاده است.
فضائل و ویژگیها
برخی یکی از مهمترین فضائل و ویژگیهای عباس(ع) را همراهی و زندگی کردن با امام علی(ع)، امام حسن(ع) و امام حسین(ع) میدانند. عبدالرزاق مقرم در کتاب العباس، جملهای را از کتاب اسرار الشهادة به عنوان حدیث از معصومان نقل کرده است که عباس بهرهای از علم داشته است. برخی معتقدند اگرچه عباس(ع) در درجه معصومان نیست، اما نزدیکترین فرد به آنها است.
نویسندگان متأخر نوشتهاند که عباس(ع) خود را همسان دو برادر بزرگترش یعنی امام حسن(ع) و امام حسین(ع) نمیدانست و همیشه آنان را امام خود میدانست و در مقابل آنها مطیع و فرمانبردار بود و همواره آن دو را با خطاب «یا بن رسول الله»، «یا سیدی» و شبیه اینها خطاب میکرد.
🔴 خیانت دولت روحانی به نسل آینده
🔹 ٢٠ سال پیش صندوق توسعه ملی با دو هدف ایجاد شد ، اول آنکه سالانه ٢٠ درصد از فروش نفت و گاز و مشتقات آنها برای نسل های آینده ی کشور ذخیره شود و دوم آنکه از منابع این صندوق برای رشد تولید و سرمایه گذاری با ارائه تسهیلات به بخش خصوصی استفاده شود و دولت حق برداشت نداشته باشد . اما متاسفانه در دهه نود تنها ٢٠ درصد از کل قراردادهایی که برای ارائه تسهیلات منعقد شده بود به مرحله پرداخت رسیده اند .
🔹رئیس هیات امنای صندوق توسعه ی ملی رئیس جمهور است و اکثر اعضا از دولت هستند ولی برای برداشت از صندوق توسعه ملی یا باید مجلس اجازه بدهد یا شخص رهبری لذا برداشتهای دیگر، برداشتهایی غیرقانونی هستند.
🔹تسهیلات صندوق برای تامین ارز بخش خصوصی است اما گاهی بخشی از صنعت ما نیاز به کمک ریالی دارد و این نیاز ارزی نیست و مجلس شورای اسلامی در چند سال اخیر مصوب کرد که هر سال از ورودی صندوق ۱۰ درصد برای کمک به صنعت و ۱۰ درصد به تولید و کشاورزی به صورت ریالی در اختیار آنها قرار گیرد، این اجازه هم در نص صریح اساسنامه داده شده و هم در بودجه سالیانه مصوب میشود.
🔹متأسفانه یکسری برداشتهایی از صندوق توسعه ملی بدون اجازه و آگاهی مجلس شورای اسلامی و بدون مصوبه انجام میشود که اینها خلاف صریح اساسنامه است و دولت ها با این کار به نسل آینده ی کشور خیانت میکنند. همچنین ارائه نشدن تسهیلات به بخش خصوصی و ضعیف کردن چرخه ی تولید خیانت دیگری است که دولت به اکنون و آینده ی کشور کرده است.
🔹آیا دولت رئیسی صندوق توسعه ی ملی را به هدف واقعی آن نزدیک میکند.