8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تضعیف روحیه؛ اولین مرحله براندازی!
🔺 توماس سچومن از مأموران ارشد ک. گ. ب در پروژه براندازی سیستماتیک بوده که پس از فرار از شوروی، تجربیات و دانش خود را به دانشجویان و افسران اطلاعاتی امریکا انتقال میدهد.
در فضای کنونی جامعه ایران که درگیر جنگ رسانهای تمام عیاری میباشد، این بخش از صحبتها بسیار مهم و با اهمیت میباشد. البته باید توجه داشت که این ویدئو مربوط به سال ۱۹۸۳ است و قطعاً در سالهای اخیر هر چند قالب آن تغییری نکرده باشد، اما به روشهای پیچیدهتری برای مقابله با جوامع دست یافتهاند.
@khanoomonlin
دو گدا در خیابانی نزدیک واتیکان کنار هم نشسته بودند. یکی صلیب گذاشته بود و دیگری الله...
مردم زیادی که از آنجا رد می شدند، به هر دو نگاه می کردند و فقط در کلاه اونی که پشت صلیب نشسته بود پول میانداختند.
کشیشی از آنجا می گذشت، مدتی ایستاد و دید که مردم فقط به گدایی که صلیب داره پول می دهند و هیچ کس به گدای پشت الله چیزی نمی دهد.
رفت جلو و گفت:
*"رفیق بیچاره من، متوجه نیستی؟ اینجا مرکز مذهب کاتولیک است*.
*پس مردم به تو که الله گذاشتی پول نمی دهند، بخصوص که درست نشستی کنار یه گدای دیگری که صلیب دارد. در واقع از روی لجبازی هم که باشد مردم به اون یکی پول میدهند نه تو."*
گدای پشت الله بعد از شنیدن حرفهای کشیش رو کرد به گدای پشت صلیب و به فارسی گفت:
*"هی "امرالله" نگاه کن کی اومده به ما بازاریابی یاد بده؟*"
مراقب باشید برای لجبازی با یکی، *سکه تان را در کلاه دیگری نیاندازید،*
چون.....!!
*انتخابات نزدیک است*!!
@Khanoomonlin
🔴 رأي حرام
⭕️ اونچنان رونق اقتصادي درست كنم كه هيچكس به كارت هديه ٥٠ هزار تومني نياز نداشته باشه
❌ قيمت هر رأي به روحاني ٥٠ هزار تومن
❌ علت دزديها و غارت كشور تا مرز نابودي توسط اصلاح طلبان (نجاست طلبان) مشخص شد
❌ بالاخره يه جوري بايد هزينه هايي كه براي انتخابات كردند پس بگيرند.
🔥 تك تك كساني كه به اين نانجيبا رأي دادند شريك جرمشان هستند
#رأي_حرام
@khaoomonlin
کاربران عراقی در فضای مجازی این متن را منتشر کرده اند:
آیا پاپ می داند به صدا در آمدن مجدد زنگ کلیساهای عراق مرهون این دست (مجاهدتهای شهید سلیمانی و یارانش) است.
✍ مهدی نصیری
@khanoomonli
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸زیتون؛ درخت شهرداری ها !🔸
🌳 بعضی ها عقیده دارند که در شهرها و بوستان ها باید درخت غیر مثمر کاشت. شهرداری ها هم درخت های غیر مثمر مانند کاج و سرو و از این قبیل درختان می کارند. این #اشتباه_است. شما بروید کشورهای اروپایی را ببینید. مثلاً در ایتالیا، درختان زیتون با تنه های بسیار قطور و کُلُفت وسط خیابان ها کاشته اند. گاهی هم در آن جاها سرماهای بسیار سخت و چند درجه زیر صفر دارد که درخت های زیتون را خشک می کند، اما دوباره از پایین جوانه می زند و بالا می آید. اصلاً درخت زیتون #درخت_شهرداری هاست؛ علتش این است که مثلاً اگر درخت نارنج بکارند، تا نارنجش می رسد مردم می کَنَند و چیزی را که مالکش نیستند به خانۀ خودشان می برند. اما زیتون میوه ای نیست که از درخت بکَنَند و بخورند. هرکه میوۀ درخت زیتون را بکند، خودش پشیمان می شود! تلخ است و قابل خوردن نیست. عمل آوردن آن هم اینطور نیست که آدم بگوید اگر درون دیگ بپزد خوب می شود. اگر بخواهند روغنش را هم بکشند نیاز به یک کارخانه روغن کشی دارد.
به این دلایل است که میوۀ درخت زیتون را هیچ کس سراغش نمی رود. لذا برای شهرداری ها بسیار مفید است؛ چون هم #نگهداری اش آسان است، هم #بهره_های فراوانی دارد، مانند استفاده از #سایه، #درآمد_زایی و منافع بسیار دیگر. پس زیتون در واقع درخت شهرداری هاست.
🌳 زیتون درختی است که #عمرش بسیار زیاد است. درخت زیتون تا #هزار_سال عمر می کند! اصلاً درباره درخت زیتون این جمله درست است که زیتون مرگ ندارد، مگر این که او را بکشند. درختان زیتونی در عالم هستند که چند هزار ساله اند!
از جهت بازدارندگی باران، درخت زیتون، بهترین درخت برای #آبخیزداری است. درخت زیتون، برگ ریزان ندارد. در فصل زمستان، درختانی مثل انجیر و انگور که برگ ریزان دارند، وقتی باران به شاخه های آنها می خورد، سرعت و شدت باران را متوقف نمی کنند و این موجب صدمه به خاک می شود. اما درخت زیتون اجازه نمی دهد باران به زمین بخورد؛ یعنی زیتون می تواند اولویت اول برای آبخیزداری باشد؛ بلکه از انجیر هم برای این کار مناسب تر است و خاک سطحی را نیز حفظ می کند.
🌳 هر چه سن درخت بیشتر می شود، شاخه ها بالاتر و ریشه ها در اعماق زمین پایین تر می روند و این دو در جهت مخالف هم حرکت می کنند. مثلاً ما در طرح «فلاحت در فراغت»، در دشتکوه و هرجا که مُیَسّر بوده است، درخت زیتون کاشته ایم. هرجا که سیل آمده است، در آنجا درخت زیتون قطرش و بلندی اش دو برابر شده است؛ یعنی سیل برای درخت نعمت است و این درختان به نحوی #مانع_سیلاب شده اند.
به عکس، در جاهایی که سیل گیر نبوده است، درختان زیتون کوتاه قد مانده اند.
🌳 سیل را وقتی کنترل کنید #نعمت می شود. در جاهایی که باران می بارد، اگر درخت وجود داشته باشد و باران را مهار کند آب وحشی را اهلی می کند و باران به نعمت تبدیل می شود. لذا باید از این نعمت خدادادی استفادۀ بهینه کرد و در امر #آبخیزداری با استفاده از کاشت درخت زیتون حداکثر استفاده را از آب و باران و سیل نمود.
🌳 زیتون #شجرۀ_مبارکه است: قرآن می فرماید: «شجرة مبارکة زیتونة لا شرقیة و لا غربیة یکاد زیتها یضییء»؛ گشایش کار ما در کاشت درختان زیتون است.
@khanoomonlin
12.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅تحلیل دکتر سیدهادی سیدافقهی تحلیلگر ارشد مسائل غربآسیا، از سفر پاپ به عراق:
📺 با توجه به اینکه دعوت #پاپ به عراق، توسط خود واتیکان صورت گرفت، میتوانیم بگوییم این سفر، هدفمند و مطابق برنامه از پیش تعیین شده است.
📺 دولت عراق با وجود کرونا، جو امنیتی و مخصوصا حمله دوم #عین_الاسد، پذیرایی سنگینی از پاپ به عمل آورد.
📺 با توجه به سخن پاپ درباره گفتگوی ادیان اسلام و یهودیت، یکی از اهداف سفر پاپ، عادیسازی روابط کشورهای اسلامی با #اسرائیل است.
@khanoomonlin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️احمدی نژاد بهترین گزینه برای انتخابات ۱۴۰۰ از منظر اسرائیل❗️
در مقاله منتشر شده از دانشکده اسرائیلی تلاویو
و در مقالات یهودی❗️
با این استدلال که...
#احمدی_نژاد
@khanoomonlin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چگونه فرزند #صبور میشود؟
🔴 چرا جوانان امروز #ضعیف شدهاند؟
🎙 حکیم خیراندیش
#کارگاه_زندگی
#تربیت
@khanoomonlin
✍ #ڪلام_شهید
●اگر خسته شدیم ،
باید بدانیم کجای کار اشکال دارد
وگرنه #کار_برای_خدا خستگی ندارد.
#شهید_حسن_باقری
@khanoomonlin
🔺هر ثانیه معادل ۱۲۰۰ فیلم سینمایی خارجی از طریق #فضای_مجازی وارد کشور می شود!!!
🔺۶۰ درصد پهنای باند که از طریق اینستاگرام وارد میشود٬ چه محتوایی به خورد مردم می دهد؟
👈 وزیری که میگوید من نمیگذارم فرزندم وارد #اینستاگرام شود، قطعا، فرزندش دوستی دارد که از اینستاگرام استفاده میکند.
@khanoomonlin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نموداری بسیار غمناک از کاهش جمعیت ایران.📈
کسی که به دیگران میگه
چه خبره! مگه جوجه کشی راه انداختی
هم در گناه پیری جمعیت به اندازه خودش شریکِ.
👈تک فرزند امروز، بزرگسالیِ که باید حسرت غفلت و بی توجهی امروز رو بخوره😔
"مامان باید شاد باشه"
@khanoomonlin
🔴چندنکته درباره دکتر سعید محمد
انتخابات در پیش است و هر کسی میتونه از هر کاندیدایی حمایت کنه و در این بحثی نیست اما سوال این هست که وقتی ما ظرفیت رسانهایمون، انرژیمون، وقتمون، سرمایهمون رو در اختیار یک کاندیدای هنوز تایید صلاحیت نشده قرار میدیم باید نکات زیر رو مورد توجه قرار بدیم:
🔻۱.فعالیت انتخاباتی مردمی تا قبل از ثبت نام متقاضیان، صرفا به #دعوت از یک کاندید که احتمال میدیم تایید صلاحیت بشه محدود میشه. و بعد از اعلام صلاحیت هاست که، #تبلیغ شروع میشه تا بین افراد تایید صلاحیت شده اصلح رو انتخاب کنیم.(بعدا در مورد انتخاب اصلح شاید مطلبی زدم.)
🔻٢.دعوت با تبلیغ متفاوت هست. اصلا نباید در این برهه تمام قد پشت سر یک نامزد احتمالی درآمد. کاری که الان با آنمواجهیم تبلیغ است. که در صورت ردصلاحیت فرد مورد نظر بسیاری از مردم و مجموعه های انقلابی هم خسته و هم سرخورده میشوند و حتی شاید نسبت به نظام و شورای نگهبان مساله دار بشوند و دیگه پای کار اصلح نهایی نیایند و این ظرفیت مردمی عملا سوخت میشود.
🔻۳.برای دعوت از نامزد باید احتمال عقلی تایید صلاحیت اون نامزد رو بدیم که تا حد زیادی معیار مشخصه. معیار نص قانون و تفسیر قانون و رویه عملی شورای نگهبان در انتخابات های گذشته است. چند شرط برای تایید صلاحیت هست که شورای نگهبان بررسی میکنه. مثلا یکی از شروط نامزد انتخاباتی رجل سیاسی بودنه. یکی دیگه مدیر ومدبر بودن و .... . شورا از میان خیل عظییییم متقاضیان خدمت! به مردم عده ای رو بر اساس معیارهای تعریف شده در قانون به عنوان کاندید نهایی معرفی میکنه تا مردم بررسی های خودشون رو متمرکزا روی چند کاندید انجام بدهند و اصلح رو انتخاب کنند.
🔻۴.نامزد ریاست جمهوری باید در عرصه های مختلف مورد نیاز کشورداری دارای بینش و دانش صحیح باشه؛ اعم از سیاست داخلی و خارجی و اقتصاد و فرهنگ! و ... . صرفا اقتصادی دیدن دولت و داشتن کارنامهی صرفا اقتصادی دو ساله نه شورای نگهبان و نه حتی ما مردم را به این جمع بندی نمیرسونه که این فرد در بزنگاههای اتخاذ تصمیمات مهم برای کشور بتونه درست عمل کنه. بنابراین باید زمان بیشتری بگذره و در موضع گیریها در مواقع مهم مشخص بشه که اصلا مبانی فکری مورد نیاز ریاست جمهوری اسلامی ایران رو داره یا نه.
🔻۵.رجل سیاسی بودن را مردم ابتدائا نه تشخیص میدهند و نه قرار است آنقدر وقت بگذارند تا بین این همه متقاضی تشخیص دهند. شورای نگهبان نقش این فیلتر صلاحیت سنج را دارد. رجل سیاسی بودن یعنی دارای بینش سیاسی و توانایی کشورداری را داشته باشد و به آن مشهور باشد نه اینکه در عرض چند ماه و با تلاش صاحبان کانالها و پیج ها به زور به مردم شناسانده شود تا بلکه دارای پایگاه اجتماعی گردد و شورای نگهبان تحت تاثیر شهرت کسی قرار بگیرد بدون در نظر گرفتن تخصص او در کشورداری.
👈 حال بحث اینجاست که وقتی قرار است بچههای انقلابی روی یک گزینه سرمایهگذاری کنند و ماهها وقت و انرژی و منابعشان صرف او بشه، باید تا حدی نسبت به تاییدشدن او و رسیدن به مرحلهی نهایی اطمینان داشتهباشند. نمیشود روی هر فردی سرمایهگذاری کرد( ادعا میشود که هزینه ها خودجوش و مردمی است که فرقی ندارد، انرژی، سرمایه و وقت نیروهای انقلابی نباید تلف شود) و بعد، فرد مورد نظر رد شود و همهی کارها به باد رود.
👈 آقای سعید محمد تا به حال، نه سِمتی داشتهاند که بشود به آن برای تایید صلاحیت متمسک شد، نه طبق قانونِ موجود انتخابات چنین چیزی ممکن است. بزرگتر از این بزرگوار نیز (از جهت سِمت) آمدهاند و رد شدند.
حال با این تفاسیر بهتر نیست وقت و انرژی خود را صرف مسائل مهمتر نمایید، تا بنا کردن خانه بر روی آب
#حسین_دارابی
@khanoomonlin