هدایت شده از فقه و احکام رهبری (leader.ir)
📚 خطاب به غیر خدا در نماز
#احکام_نماز #مبطلات_نماز
🆔 @leader_ahkam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تربیت_دخترانه
🎤🎤 حجت الاسلام همتی
روانشناس موسسه امام خمینی
کانال فرهنگی موسسه
@gahneveshtha
هدایت شده از گُلابَتون
پرونده #دختر_تمدن_ساز
💝 علتهای دور شدن از هویت دخترانه و راهحلهای آن
💎 حضرت آیتالله خامنهای یکی از وظایف اصلی دختران و زنان جوان را ایجاد الگوی جهانی برای زنان دنیا میدانند: «امروز وظیفهی زنان مسلمان؛ بخصوص زنان جوان و دختران آن است که "هویّت والای زن اسلامی" را آنچنان زنده کند که چشم دنیا را به خود جلب کند.» ۷۹/۰۶/۳۰
⁉️ دربارهی اینکه چگونه میتوان موانعی که سر راه دختران تمدنساز وجود دارد، از بین برد، با حجتالاسلام برمایی به گفتگو نشستیم که بخشهایی از این مصاحبه را ادامه میخوانید:
🔹 دختر ما باید دختر باشد. دخترهایی که تمایل به پسربودن دارند و میگویند ای کاش من هم پسر بودم، شاید واقعاً هم دوست نداشته که جنسیتی به آن نگاه کند، اما بهخاطر یک بیعدالتی اجتماعی که در خانوادهاش دیده و یا یک نگاه و باور غلط در مورد زن بودن به او دادند، این باورها را گرفته و الان دوست دارد پسر باشد!
🔸 الگوی ذهن و تصویر و بازهی دیدی که به بچههایمان میدهیم خیلی مهم است. مثلاً دانشگاهش را ببینیم ولی مادریاش را نبینیم. مادریاش را ببینیم ولی رشدهای اخلاقی و فردی آن را نبینیم. این بد است. فقط به بچه بگوییم مادر شو، او فقط خودش را در این میبیند که من بهدنیا آمدم تا بچهدار بشوم. در صورتی که تربیت بچه از بهدنیا آوردنش مهمتر است. بنابراین آن بهشت زیر پای مادران باید به حسب تربیت هم تعریف کرد.
🔹 همانقدری که برای استعدادیابی پسرانمان وقت میگذاریم، دخترانمان را هم دخیل کنیم و استعدادهای زنانهی آنها را هم تقویت کنیم. استعدادهای خاص زنانه، مثل مفهوم زیبایی، زایش و باروری و مفهوم مادری، متانت و معنویت که از اهمیت بالایی برخوردار است، را تقویت کنیم.
🔸 اگر دختر من بخواهد تجربهی هیجان بهصورت کاملاً مشروع در جامعه داشته باشد، باید محیط امنی داشته باشد. ایجاد محیط امن، وظیفهی والدین مخصوصاً پدر است. الان میگویند دوچرخه سواری برای دختر عیب است. کجای این کار عیب است؟ در منظری که محرم و نامحرم هست و ناامنی جنسیتی برای دختر بهوجود میآید، عیب است، ولی اگر شما یک محیطی را فراهم بکنید که کاملاً در اختیار دختران و زنان ما باشد که بتوانند با رعایت حیای فردی و حیای اجتماعی و جمعی زنانگی و علاقهمندیهایشان را بروز دهند، وظیفهی چه کسی است؟
اولین جایی که من مطمئنم و معتقدم باید اتفاق بیفتد خانواده است.
🔹 الان پسران ما در موضوع ازدواج مشکل زیبایی دارند. پسران ما یک فرم از زیبایی، و یک تصویر روتوش شدهای از یک زن در ذهنشان دارند. به نظر شما این مردان و خانوادههایشان به خواستگاری چه دخترانی میروند؟ چه دخترانی را در جلسات خواستگاری بیعزّت و بیاعتمادبهنفس میکنند؟
🔸 وقتی که زن را در محیط مردانه رشد بدهیم، چون نمیتواند مرد بشود باید ادایش را دربیاورد. آنوقت اعتماد به نفسش از بین میرود. شاید این زن به لحاظ اجتماعی موفق باشد، ولی حال خوبی ندارد. حال خوب زن، به حجب و حیا و متانت و خلاقیت و معنویت و بانو، مادر، همسر و معشوقه بودن زن است.
🔻 مطالعه متن کامل مصاحبه
https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=45983
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #تماشایی | 💝
🌸 سوال یک دختر نوجوان از آقا
❓ چهکار کنم تا برای کشور مفید باشم؟/ریحانه
پ.ن: به دخترهای گلتون نشون بدید.
@gahneveshtha
🎀
معجزه استغفار.
🍃دوکلمه آبجیانه🌹
برای دوستانی که الحمدلله تمکن مالی دارند و خدا به رزقشون وسعت داده که نه،
به دوستانی که الحمدلله سیم رابطشون وصله و اتصالی اش کم است هم نه،
به دوستانی که صبر و حوصله شون گره خورده به توکل رضوی و علوی هم نه،
به دوستانی که دستشون از دست زهرای مرضیه جدا نمیشه و تا گره به کارشون افتاد قفل و کلید و گره و گره گشایشون همون بقچه تاشده سجاده است هم نه،
به یکی که اینها نباشه،
یکی مثل خودم،آبجی وار میگم که توی این چهل سال بعد از انقلاب و سالهای قبل از انقلاب چه ما شنیده باشیم یا نه،همیشه روزهای تلاطم و سیل و زلزله روحی بوده.مومن کمتر وقتی سرش خلوت بوده.
امسال هم سالی هست مثل همه سالهایی که اومدند وما نبودیم و رفتند. بنا به دلایلی فشارها در بعضی سال ها بیشتر میشه گاهی به مو هم میرسه ولی پاره نمیشه.مشکلات مالی،معیشتی،فشارهای روانی ناشی از مسائل مالی،به دلایلی توی بعضی سالها زیادتر میشه.شاید امسال هم یکی از اون سالهاست.که همه که نه ولی خیلی ها گرده شان زیر فشار می مونه.
سالهایی که فشار بود و ما نبودیم و مردم غر زدند رد شدو رفت.ما هم که رسیدیم و غر زدیم بازهم رد شد و رفت.نه غر زدنها دست زمان را از نرفتن می بنده نه ما دیواری هستیم که مثل ریزعلی خواجوی قطار زمان را متوقف کنیم.سالها با همه ی کس و کارشان باز هم میرن.گاهی هوا طوفانی میشه،مثل اینکه توی کشتی هستی طوفان میشه وهمه چیز کشتی به هم می ریزه و خرد می شه آخرش نگاه می کنی می بینی که فقط تو هستی.
توی همچین لحظه هایی شاید چیزی که نگهدار ما باشه همین استغاثه ها و توسل هایی باشه
@gahneveshth
که از قبل جمع کردیم.حرفم اینه که شاید فشارها زیادتر بشه ولی ردشدنی است.
از حالا باید بقچه قفل وکلید را پر کنیم از یدکی ها.
از همین الان شاید وقت دست زدن به دامن خداست.که ایمانمون لای فشارها و تلاطم هایی که بعدا میان یا همین الان اومدن درو نشه.
همه ی حرف همینه.بلا میاد و میره ما می مونیم با دست هایی که وقت بلا پُر اند یا خالی و دلهایی که پر از اضطرابند یا آرام به اتصالی مقدس.
حرف اخر را همان اول زدم.
شاید هیچ کدوم از دوستان مخاطب حرفهام نباشند جز خودم.
چشم نیازمند به دست های شماست که وقت استغاثه بالا وبالاتر میره.
لای چهله موسوی تون بازهم یک نفس اسراف کنید و ما را هم دعا کنید.
ره جو
@gahneveshtha
امروز چشمم افتاد به این آیات متبرکه.
برای تبرک هم که شده عربی که اصل کلام خدا اینجور بیان شده و فارسی اش را هم چشم بندازیم.که بی ارتباط با پیام قبلی نیست.
سوره زمر (آیه ۵۲)
أَوَلَمْ يَعْلَمُوٓا أَنَّ اللَّهَ يَبْسُطُ الرِّزْقَ لِمَنْ يَشَآءُ وَيَقْدِرُ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِقَوْمٍ يُؤْمِنُونَ (٥٢)
آیا آنها ندانستند كه خداوند روزی را برای هر كس بخواهد گسترده یا تنگ میسازد؟! در این، آیات و نشانههایی است برای گروهی كه ایمان میآورند.(۵۲)