یادداشتی بر استدلالهای دور از واقع بعضی دلسوزان؛ تا اخر مطلب را ملاحظه کنید.
این روزها با زمزمه دعوت گروه ها از سید ابراهیم رییسی در انتخابات ،بوی ترس ولرز عده ای از حضور رییسی دارد بلند می شود.
نترسید؛نه سید ابراهیم رییسی بدون اذن آقا وارد گود می شود؛ نه وسوسه های امثال شما مردم را نسبت به دلسوزی های صادقانه او در سفرهای استانی بدبین می کند.
اصلا این انگاره که هرکس به استانها سر می زند و پیگیر کار مردم است پس لزوما قصد ورود انتخاباتی دارد، یک مغالطه آشکار است.آنچه واقعیت دارد این است که عده ای از بس دستشان پر از هیییییییچ است از سایه خودشان هم می ترسند.اشتغال به بیزینیس های فربه شده در سایه رانت دولتی ، چنان بی عار و بیکارشان کرده که به سان مَثَل معروفِ فلانی، همه را به کیش خود داند هر حرکت و فعالیت برای آسایش و رفع گره از زندگی مردم را با انگ زیر سوال می برند تا کسی مدعی کم کاری های خودشان نشود.از جماعت بیکاران بی دغدغه که به قول روزنامه اصلاح طلب آفتاب یزد در سالهای استقرار دولت روحانی حق پروژه وحق مشاوره های شان برقرار شده و به این پولهای بادآورده عادت کرده اند حرجی نیست اگر به آب و آتش بزنند تا در قدرت بمانند.ولو به قول آفتاب یزد گفتمان اصلاح طلبی شان را هم نادیده بگیرند و بر سر یک کاندیدای اجاره ای دیگر اجماع کنند؛ چرا که در مرام این جماعت اصالت با پول وقدرت است؛ هرچه غیر از این دو همه ادا واطوار است.
از بعضی ادمین های به اصطلاح مذهبی که در سایه گپ وگفت های سیاسی بازار ممبرشان داغ شده هم این خرده استدلالهای دور از واقع بی سابقه نیست.( نمونه اش هم ۹۶ است که حامیان یک نامزد در قامت مصلحان مجازی هزار دلیل می تراشیدند که ملت را متقاعد کنند دست از نامه نگاری و درخواست ازابراهیم رییسی بردارندو هم در انتخابات مجلس که بر سر مبنای وحدت وملاک کاندیدای اصلح حزب الهی ها با انگ و افترا غیر خودشان را مورد هتک قرار می دادند.)فرق استدلالهایشان هم با اکنون در این بود که در سال ۹۶ ورود به انتخابات را دون شان وجهه تولیت آستان قدس می دانستند وگاهی هم که عصبانی می شدند فساد قائم مقامی را که گماشته تولیت فقید اسبق بود را به رییسی گره می زدند و با آن قصد داشتند سدّ راه او در انتخابات شوند.
واما اینکه گفته شده عدم اجماع اصولگراها مشکل خودشان است و نباید رییسی فدای رفع این ضعف شود هم عجب ؛حالا اگر مثلا آقای رییسی اجماع ساز باشد و با همگرایی همه نیروهای انقلابی موفق شود به چه کسانی ضرر می رسد؟
و این حرف که گفته شده اگر رییسی شکست بخورد حیثیت او در دستگاه قضا به هدر می رود هم صرفا احتمالی است مبتنی بر فرض شکست ایشان؛ اگر همه قوای رسانه ای برای پیروزی ایشان بسیج شود و به جای کاسه داغ تر از آش و سیاه نمایی های مغرضانه متفقا از همه تریبون ها یک صدا بالا بیاید، با این ناکارآمدی واضحی که مردم از دولت غربگرا دیدند احتمال موفقیت کم نیست.و همین احتمال بهترین دلیل برای همگرایی است.
و اما حرف آخر؛ ابراهیم رییسی شخص متعبد و انقلابی است ؛ به حکم وظیفه ای که اسمش را تبعیت از حکم حکومتی می گذارید تصدی ریاست قضا را تکلیف مدارانه به عهده گرفته و تا وقتی از این حکم فارغ نشده ورود انتخاباتی نخواهد داشت. پس اگر صلاح را بر بقا در همان سنگر قضا بدانند به صحنه وارد نمی شوند.اگر هم ورود کند قطعا با اذن و اجازه خواهد آمد؛اگر از سوی رهبری روزی تکلیف از ایشان برداشته شود، به همان دلیل که بودنشان در قوه قضاییه مشروع بود حضورشان در انتخابات هم مشروعیت خواهد داشت.پس بی جهت نگران هتک جایگاه رهبری و نادیده گرفته شدن حکم رهبری نباشید؛ اگر راست می گویید به جای طرح بحث های فرعی و جنجالی و وحدت شکن بر رسوایی دولت ناکارآمدان و نابلدان تمرکز کنید و مانع درخواست مردم نشوید؛ هم آقا زمان شناس و مدبرند هم آقای رییسی وظیفه شناس ومتعبد.
✍ره جو
@gahneveshtha
آن وقتها که زمین، اشباح الرجال را حمل می کرد و بر این ننگ غصه می خورد ؛که چاه با علی همنوایی می کرد وبرای تسکین، اشک هایش را فرو می برد، در فراق فاطمه شیرزنی برای دو سرور جوانان اهل بهشت و دختران علی مادری می کرد تا دل علی به خانه اش قرص باشد و غم بی مادری اطفالش کم شود. زنی که شرط ادب را کامل ادا کرد . اگر ذره ای حسادت زنانه در عشق مولا به زهرای مرضیه می داشت چهار پسرش را فدایی پسران فاطمه نمی کرد.
غبطه می خوریم به دل صافی که که غرق دیانت بود و در ولایت علی ذوب .
امیرالمومنین مظلوم بود ولی در فراق فاطمه، فاطمه ای داشت که هیچ وقت خودش را با سیده بانوان عالم قیاس نکرد وجز شان خدمتگذاری برای خودش شانی نخواست.نه چون بعضی دختران صحابه که به عشق رسول الله بر خدیجه کبری حسادت می کردند دل علی را رنجاند نه چون زنان گمراه کوفه بر تنهایی حسین سکوت کرد ودست پسرانش را گرفت و از حسین دور کرد.مردانه غیرتش را به میدان آورد واز عشق مادرانه اش گذشت تا او هم اسوه مادران شهدا شود.همه دارایی اش را فدای حسینی کرد که همه دارایی اش را فدای دین می کرد.
در تجارتی که یک طرفش خدا بود رندانه وارد شد و چهار پسر را داد تا در لیست عاشقان حسین اسمش بدرخشد و تا بینهایت با حسینی ها باشد.
درود و سلام بر مادر پسران که نگذاشت به دل زهرا (س)و پسرانش ذره ای رنگ نارضایتی از او بنشیند.
دست مریزاد به ادب بانویی که در دلواپسی هایش هم اول هوای پسران فاطمه (س) را داشت ؛ حتی در مدینه؛ که با شیونی تلخ به استقبال کاروان اسرا رفت و گمشده اش پسر فاطمه بود؛ باز هم در غربت آل علی دنبال ردی از حسین می گشت.
درود بر فاطمه ای که پسرانش را پیشکش خدا کرد و به جمع آسمانی های پیشانی سفید ملحق شد.
درود بر مادر مردها وهمه رهروانش؛
همه مادران شهدا.
✍ره جو
#ام_البنین
@gahneveshtha
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید | روضه وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها
🔺بخشی از روضه خوانی حاج منصور ارضی در منزل مرحوم علامه آیت الله مصباح یزدی
۱۳۹۹/۱۱/۸
🏴 @mesbaheaziz
9.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | خاطره مرحوم آیت الله مصباح یزدی از جلسه دیدار با رهبر معظم انقلاب/حوزه نیوز
@gahneveshtha
📸رهبر انقلاب: در دههفجر بر سر در خانهها پرچم جمهوریاسلامی بزنید
@Farsna
یاحق
🍃سلام وعرض ادب🍃
❇️حاج آقای عالی خدا حفظشون کند می فرمودند عادت کنیم برای هر کاری که می خواهیم انجام دهیم نیت کنیم.حتی یک رفتن به تفریح را برایش نیت الهی جور کنیم.به مرور به این عادت می کنیم که همه کارها را برای خدا انجام دهیم.
📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣
💐دهه فجر💐 هم از راه رسید.اوضاع کرونا مانع هست که اسم ویاد جشن انقلاب مان را با صدای بلند به گوش همه برسانیم.
برای مومنین این روزها ایام الله است که باید یادآوری شود.تکریم انقلاب مان تکریم اسلام است.تکریم و یاد شهدایی که خون دادند آبرو دادند و از همه چیزشان گذشتند تا در گام اول برای شکل گیری تمدن اسلامی انقلاب مان پیروز شود.( تغییر در ساختار طاغوتی و مسلط شدن قوانین اسلام ).هرچند تازه گام اول هستیم و هنوز راه درازی تا تحقق دولت اسلامی و بعدش جامعه اسلامی و نهایتا تمدن اسلامی مانده ولی این قدم اول قدمی بود که با شجاعت و جسارت خوبان به ثمر نشست.اگر امروز جرات داریم رودر روی امام انقلاب بایستیم و صراحتا ایشان را نقد کنیم این ثمره مجاهدت نسل اول انقلاب است.
اگر زنان مومن ما بدون محدودیت تحصیل می کنند با عزت تمام در عالی ترین سطوح مسوولیت می گیرند اینها از ثمره مجاهدت انقلابیون گذشته است.
اگر سطح توقعات ما تغییر کرده و رفاه و آسایش طلب می کنیم این ثمره خون دادن هاست وگرنه برای نسل پیش از انقلاب داشتن رفاه که هیچ آزادی یک کلام نقد کردن آرزویشان بود.
از طعنه ی طعنه زنان نترسیم.جماعت بیکاری هستند که در هر حال ناسپاس اند.آنها را رها کنیم.
✅خوب هست به نیت تبعیت از کلام آقا به این خیر(نصب پرچم) عمل کنیم که هم کار کار صالح هست هم اینجوری نیت مان هم ان شاالله رنگ و بوی خدایی می گیرد.
👈یکی از دوستان ما در قم پیشنهاد کردند که بگردیم و بانی خیر پیدا کنیم که هزینه خرید پرچم را بدهد ودم درب در وهمسایه نصب کنیم.(البته با اجازه مالک خانه ها).
می شود برای نصب هم از نوجوان های محل که معمولا یا سر کوچه می نشینند 😄یا در مسجد جمع می شوند استفاده کرد.
البته یک نکته :نیازی نیست در گروه هایی که افراد مریض القلب در آن هستند منتشر کنیم تا زمینه بحث و جدل با آنها شود.
اصل ،نصب پرچم به نیت تکریم انقلاب و بزرگداشت مجاهدت هاست.
⬅️اگر نشد که همسایه ها را هم ترغیب کنیم لااقل خودمان پای کار باشیم و پرچم را به امید رضایت خدا و ولی خدا نصب کنیم.
@gahneveshtha
🔺 #تقید به #آداب_دینی
👤 حجت الاسلام و المسلمین مرتضی آقاتهرانی(دامت برکاته):
◻️ آداب دینی، #زمانبندی_ویژهای دارند؛ از این روی برای پدید آوردن #روحیه_زمانشناسی، بسیار مؤثر است.
🔸 برای نمونه #تسبیحات_حضرت_زهرا(علیهاالسلام) برای #تعقیبات نمازهای واجب، سفارش شده است.
تسبیحات حضرت زهراعلیهاالسلام) افزون بر پاداش معنوی، دو ویژگی مهم دارند که برای #درمان_ضعف_اراده مؤثرند:
1⃣ نخست، #وقت آن، ویژه است که هر روز ۵ نوبت تکرار میشود
2⃣ و ویژگی دیگر، #تعداد_معین و #مقید آن است که ۳۴ بار «اللهاکبر»، ۳۳ بار «الحمدلله» و ۳۳ بار «سبحان الله» است.
🔺 دقت در انجام تسبیحات که با #اراده انسان انجام شود، #اراده_ضعیف را #تقویت میکند.
🔸 از یکی از بزرگان پرسیدم اگر ذکر تسبیحات حضرت زهرا(علیهاالسلام) را کم یا زیاد کنیم، چه اتفاقی میافتد؟ ایشان در پاسخ فرمودند:
مثل این است که به شما بگویند اگر از فلان نقطه، ۳۴ قدم به سمت راست، بعد ۳۳ قدم به سمت جلو و بعد ۳۳ قدم به سمت چپ بروی و آنجا را حفر کنی، به گنجی ارزشمند میرسی!
روشن است که اگر در هرکدام از مراحل، یک قدم اشتباه کنی یا به عمد کم یا زیاد کنی، هرگز به آن گنج نخواهی رسید.
◻️ #تعبد در اسلام، جایگاه خاصی دارد و برای #تنظیم_ساختار_ارادی_انسان، بسیار مؤثر است؛ زیرا فرد با آنکه می تواند کلمهای را کم یا زیاد کند، با اراده خود به آنچه از دين رسیده است، پایبند می شود و ذکر را همانگونه که در دین رسیده است، به جای میآورد.
🔸 پیشوایان دین نیز شاگردان خود را در فراگیری اذکار و اوراد آنچنان تربیت میکردند که بدون هر گونه افزونی و کاستی به ذکری که فرامیگیرند، پایبند باشند.
برای نمونه شخصی از امام صادق(علیهالسلام) پرسید در دوره #آخرالزمان چه ذکری بگوییم؟
امام فرمود:
«یا مقلّبَ القلوب! ثَبِّت قلبی علی دینِک»؛ او در حضور امام گفت:
«یا مقلب القلوب! و الاَبصار ثَبِّت قَلبی علی دینِک».
امام فرمود: خداوند مقلب القلوب و الأبصار هست ولی همان ذکری را که گفتم بگو! این ذکر، اثر دیگری دارد.
◻️ #ادعیه و #اذکار و به ویژه تسبیحات حضرت زهرا(علیهاالسلام) در #تقویت_اراده، بسیار مؤثرند و تقید به #قرائت_قرآن #هر_روز نیز برای #بهرهمندی از #زمان، مؤثر خواهد بود.
📚 اراده (بازبینی و درمان ضعف آن؛ تلاش بر بازیابی و قوت آن)، ص ۵۷.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🖊 بعون الله و توفیقه
❇️کانال اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا
@gahneveshtha