هدایت شده از مسجد محله شهدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم بازی چندتا بچه هیئتی ایرانی در چین😁
9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ سلام
حتما کلیه بزرگواران ۵ دقیقه از وقت گرانبهایشان برای دیدن این کلیپ تخصیص دهند 🙏
کتاب صعود چهل ساله را به صورت رایگان دریافت کنید.
https://taaghche.com/book/68919
نظر برخی از بزرگان در مورد کتاب صعود چهل ساله:
سردار جعفری: بالاخره بعد از چهل سال توانستیم لکنت زبان بچه حزب اللهی ها را بگیریم. دیگه راحت میشه از نظام دفاع کرد.
سید حسن نصرالله هنگام سخنرانی درمورد چهل سالگی انقلاب، دستاوردها را از روی کتاب صعود چهل ساله میخواند.
مقام معظم رهبری کتاب صعود چهل ساله را درحرم امام رضا به علما و روحانیون هدیه دادند.
مقام معظم رهبری از طریق فرزند بزرگوارشان به صورت حضوری به نویسندگان این کتاب پیغام دادند: قلبم را شاد کردید.
#عکس_نوشت
🔹نتوانستن و توانستن
آیا ذهن ایرانی که می تواند موشک را پس از مسافتی دوهزار کیلومتری با خطایی کمتر از 10متر به هدف بزند،نمی تواند مشکل فناوری داخلی برخی عرصه ها ازجمله صنعت خودرو را حل کند؟ پس چرا برای حل مشکلات به این گونه جوانان مراجعه نمی کنید؟
((مقام معظم رهبری|95/2/8))
#سازندگی
#اقتصاد_مقاومتی
#فناوری_داخلی
#جوان_ایرانی
#ذهن_خلاق_ایرانی
#صنعت_خودرو
#فناوری_موشکی
🆔 Eitaa.com/salehinrasad
🆔 Sapp.ir/salehinrasad
سلام. برنامه های دهه مبارک فجر: یکشنبه 12 بهمن جلسه قرآن در حوزه علمیه جعفریه. سه شنبه 14 بهمن جشن میلاد در مسجد قمر بنی هاشم ع. پنجشنبه 16 بهمن کاروان پیاده میثاق با شهدا. ساعت 16 از پایگاه به طرف گلزار شهدا با روایتگری. ساعت 18 نشست بصیرتی در مسجد محله شهدا. جمعه 17 بهمن دعای ندبه در مهدیه گلزار شهدا . کوهنوردی. یکشنبه 19 بهمن محفل قرآنی بسیج . سالن گردان امام حسین ع . برنامه های طول دهه فجر: مسابقه قرآن و ولایت در فضای مجازی .توزیع آویز جهت خودروها و ماسک و مسابقه کتابخوانی با جوایز نقدی. توزیع 72 بسته معیشتی بین نیازمندان.
⭕️کوتاه نیایید؛ پیداست به گلوگاه رسیده اید
🔻دیروز احکام محکومیت برادر معاون اول رئیس جمهور و رئیس سارمان خصوصی سازی به خاطر مفاسد اقتصادی صادر، و خبر احضار رئیس سابق بانک مرکزی منتشر شد؛ امروز صدای مدیر دولتی قاصر و مقصر در این تخلفات بلند شده و آدرس های پرت می دهد.
♦️همزمان، چند هفته است که هیاهوی هوچی های رسانه ای، برای انحراف اذهان از فساد دانه درشت ها و قاطعیت در برخورد با آنها شدت گرفته است.
🔻طی یک سال اخیر، با همه کارشکنی ها و تهدید ها، رسیدگی به تخلفات اکبر طبری معاون سابق اجرایی حوزه ریاست قوه قضاییه، حسین فریدون دستیار رئیس جمهور، مدیر حراست و معاون ارزی بانک مرکزی، روسای ایران خودرو و سایپا، رئیس هلال احمر، دختر و داماد دو وزیر صمت و کار و رفاه، رئیس صندوق ذخیره فرهنگیان و بانک سرمایه، و... در دستور کار قرار گرفته است.
♦️پیداست دستگاه محترم قضایی دست روی نقطه مهمی گذاشته که این همه جار و جنجال و جیغ و داد به دنبال داشته و احتمالا چند ضربه دیگر بزند، به گلوگاه اصلی می رسد. قضات محترم! تردید نکنید و کوتاه نیایید. مبارزه با فسادی که زانو بر گلوی مردم گذاشته، خط قرمز ندارد.
✍ #
✅ قرارگاه مردمی امام خامنه ای
☎️زنگ عبرت:
🔴صدای پای استبداد
♦️رئیس جمهور چندی قبل به محض انتقاد عالمانه ی استاد رحیم پور ازغدی، جلسه ی شورای عالی انقلاب فرهنگی را ترک کرد و بعد از آن از حضور این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در شورا جلوگیری نمود.
♦️رئیس جمهور اخیرا و بعد از مباحث مفصل مجلس، با صراحت و بر خلاف قانون اعلام کرد اصلاحات مجلس برای بودجه 1400 را نخواهد پذیرفت.
♦️رئیس دفتر رئیس جمهور طی روزهای گذشته اعلام کرد، دولت از ابلاغ قوانینی که به آن اعتقادی ندارد خودداری خواهد کرد.
♦️آقای روحانی در جلسه ی هیئت دولت گفت: از همه قوا، از نظامیان ، از مردم و از کسانی که با دولت بد هستند یا قهر هستند، خواهش می کنم در این 6 ماه باقیمانده از دولت، بگذارید ما کار مان را بکنیم ، وزیر ما وقت ندارد در میان 3 قوه راه برود. وزیر بین قوا نداریم...
♦️بعد از پخش یک برنامه انتقادی در صدا و سیما، رئیس صدا و سیما به جلسه ی هیئت دولت دعوت نشد.
و.....
👆اینها فقط بحشی از سخنان و رفتارهای ساختارشکن آقای روحانی طی ماه ها و هفته های اخیر است که فقط نام استبداد رای و خودکامگی را می توان بر آن نهاد.
فاین تذهبون؟!
🌍 @ebratha_ir
باسلام.
جلسه قرآن این هفته پایگاه محمدرسول الله .ص.بمناسبت آغاز ایام الله دهه مبارک فجر امشب ازساعت18/30 در
حوزه علمیه جعفریه تفت واقع درانتهاء
خیابان 22بهمن وبا اجرای برنامه های
متنوع وبارعایت دستورالعملهای بهداشتی برگزار خواهدشد.ازعلاقه مندان
به قرآن ودوستان همراه دعوت میشود
حضور بهم رسانند.
حوزه علمیه جعفریه-پایگاه محمدرسول ا.....ص.