eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
26.2هزار عکس
14.2هزار ویدیو
219 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
هادی العامری: انحلال الحشد الشعبی شایعه است 🔹 رئیس ائتلاف الفتح عراق شایعه انحلال الحشد الشعبی را رد کرد و گفت خلع سلاح تنها تصمیمی عراقی است که با پایان مأموریت ائتلاف بین‌المللی و تحقق کامل حاکمیت ملی تعیین تکلیف خواهد شد.
3.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رئیس رسانه ملی: جشنواره تولیدات مردمی درباره کارکردهای انرژی هسته‌ای را با افتخار در کنار سازمان انرژی اتمی برگزار خواهیم کرد
۱۵۰ نماینده مجلس شورای اسلامی در بیانیه‌ای از ملت و دولت ونزوئلا حمایت کردند
🔸 ساکنین استان تهران آرامش خود را حفظ کنند فرمانده سپاه استان تهران: 🔹رزمایش «الی بیت‌المقدس ۱۶» در روزهای پنج‌شنبه ۴ دی و جمعه ۵ دی ماه ۱۴۰۴ در استان تهران برگزار می‌شود. 🔹در طول رزمایش صداهای انفجار و شلیک شنیده می‌شود که بخشی از صحنه‌سازی نمایشی و کاملاً تحت نظارت و کنترل اعلام شده است. 🔹از شهروندان استان تهران درخواست می‌کنیم در صورت شنیدن این صداها، آرامش خود را حفظ کنند. 🔹 این رزمایش هر ساله با همین نام توسط یگان‌های نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نقاط مختلف کشور برگزار می‌شود. خبرگزاری ایسنا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
کنایه وزیر امور خارجه به تعریف جدید ایالات متحده از دیپلماسی 🔹️تعریف جدید ایالات متحده از دیپلماسی: ما آماده مذاکره‌ای معنادار هستیم، اما حقوق به رسمیت شناخته‌شده‌ی بین‌المللی خود را فراموش کنید! 🔹️این دیکته‌کردن است، نه مذاکره؛ چه برسد به مذاکره‌ای معنادار! 🔹️جهان شاهد بود ما در حال مذاکره بودیم که ایالات متحده تصمیم گرفت به روی مردم ما آتش بگشاید و دیپلماسی را تارومار کند. و ما هم همان کاری را کردیم که همیشه می‌کنیم: کسانی را که به ما حمله کردند درهم کوبیدیم و کاری کردیم که از کردهٔ خود پشیمان شوند. 🔹️دست دراز کردن برای دیپلماسی، به این معنا نیست که بمب‌افکن بفرستید و بعد با افتخار، ناکامی آن‌ها را موفقیت جلوه دهید! 🔹️به‌جای تلاش برای فریب جهانیان، به دیپلماسی واقعی و شرافتمندانه روی بیاورید.
نتانیاهو: اجازه دستیابی به جت‌های اف۳۵ را به هر کشوری نخواهیم داد 🔹بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در خصوص دستیابی برخی کشورهای منطقه به جنگنده‌های نسل پنجم اف۴۵ ساخت آمریکا مدعی شد: ما مانع دستیابی هر کسی به این هواپیماهای پیشرفته خواهیم شد. این جنگنده‌ها متعلق به هرکشوری نیست.
یک میلیون و پانصد هزار فلسطینی در غزه منازل خود را از دست داده‌اند 🔹مدیر شبکه‌های مدنی در نوار غزه اعلام کرد که در نتیجه جنگ و تجاوزات مستمر رژیم صهیونیستی به نوار غزه (از اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون)، یک میلیون و پانصد هزار فلسطینی، خانه‌های خود را از دست داده‌اند. 🔹برای اسکان آوارگانی که منازلشان را از دست داده اند به بیش از ۳۰۰ هزار چادر نیاز داریم در حالی که فقط ۶۰ هزار چادر وارد شده است.
الجزایر با تصویب قانون جرم‌انگاری، استعمار فرانسه در این کشور را جنایتی دولتی خواند 🔹پارلمان الجزایر در اقدامی بی‌سابقه، به اتفاق آراء قانون جرم انگاری استعمار فرانسه را تصویب کرد و آن را جنایتی دولتی خواند. 🔹نمایندگان پارلمان پس از تصویب این قانون که دولت فرانسه را مسئول قانونی استعمار در الجزایر و فجایع آن می‌داند، از جای خود برخاسته و به حالت ایستاده شروع به کف زدن کردند. 🔹به موجب این قانون جنایت استعمار فرانسه از جمله اعدام خارج از چارچوب قانونی، شکنجه، تجاوز جنسی، آزمایش هسته‌ای و غارت هدفمند ثروت این کشور، مشمول هیچ قانون مرور زمان نمی‌شود.
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان: هیچ منع قانونی برای صدور گواهینامه موتور برای بانوان وجود ندارد