eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
کنایه سلیمی‌نمین به مهدی نصیری: دخیل بر مزار آن حضرت‌تان! مقبول بارگاه نمی‌شود 🔹هفته گذشته از مهدی نصیری فیلمی منتشر شد که با تی‌شرت قرمز در کنار قبر خانم مهسا امینی سخنانی را ایراد می‌کند. 🔹عباس سلیمی‌نمین امروز متن کوتاه و مینیمالی خطاب به مهدی نصیری منتشر کرده که به نظر می‌رسد نگاهی هم به این ویدیوی نصیری داشته است. 🔹او همچنین به نصیری گفته که کارنامه‌ تندروی‌های سابقت با تندروی جدید شسته نمی‌شود. 🔹سلیمی نمین نوشته است: آقای مهدی نصیری؛ در آغاز محرم حتی اگر با پوشش برخی تعزیه‌خوانان بر مزار آن حضرت!! روزها، هفته‌ها و ماه‌ها دخیل بسته شود مقبول آن بارگاه نخواهد افتاد. اعتماد به دارندگان نوسانات شدید رفتاری را سهل نپندارید. به عنوان دلسوزتان بار دیگر یادآور می‌شوم زدودن کارنامه تندی‌ها با تندروی در وادی دیگر مستبعد بلکه ناممکن است. خداوند عاقبت همه ما را ختم به خیر گرداند.
📢 تبیین اهمیت انجام تکلیف در راه خدا ✏️ رهبر انقلاب: در منزل «ازید» که چهار نفر به حضرت ملحق شدند، بیان دیگری از امام حسین علیه‌السلام هست. حضرت فرمود: «اما واللَّه انّی لأرجو ان یکون خیراً ما اراد اللَّه بنا؛ قتلنا او ظفرنا». فرمود: من امیدم این است که خدای متعال، آن چیزی که برای ما در نظر گرفته است، خیر ماست؛ چه کشته بشویم، چه به پیروزی برسیم. فرقی نمیکند؛ ما داریم تکلیفمان را انجام میدهیم. ۱۳۷۴/۰۳/۱۹ 🖼
رادان: طرح هوشمند حجاب بدون بازگشت است فرمانده کل انتظامی کشور: 🔹همکاران ما در فراجا مقتدرانه اما هوشمندانه موضوع عفاف و حجاب را که خواست مردم، تکلیف شرعی و وظیفه قانونی بود، دنبال کردند که جای تقدیر دارد. 🔹همه بدانند این ماموریت خیرخواهانه است و آن را بی‌بازگشت می‌دانیم.
اژه‌ای: کشف حجاب خلاف شرع و قانون است رئیس دستگاه قضا: 🔹ضروری است در مقابل کسانی که با ناهنجاری اجتماعی می‌خواهند امنیت روانی مردم را مخدوش کنند و آب به آسیاب دشمن بریزند، مطابق قانون، اقدامات مقتضی را انجام داد. 🔹امروز ممکن است برخی از این کشف حجاب‌ها با انگیزه سیاسی و هدایتگری معاندان باشد؛ در اینجا باید وفق قانون، اقدامات لازم را ترتیب داد. 🔹همچنین باید توجه داشت که کشف حجاب حتی اگر با انگیزه سیاسی و هدایتگری معاندان هم نباشد، عملی خلاف شرع و قانون است؛ که در این موارد هم قانون تکلیف را مشخص کرده است.
حرفی نمیمونه
💢 لیست جریمه توهین پلیس به یورو در بلاد کفر چند نمونه: زبان درازی ۱۵۰ گاو احمق ۳۰۰ خوک احمق ۴۷۵ تو ۶۰۰ احمق ۱۵۰۰ انگشت وسط ۴۰۰۰ یورو! 🔹 توی ایران براندازا مدافع امنیت رو تیکه تیکه کردن، بازم زبون یه عده دراز بود که نباید اعدامشون کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا