eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
💢 انتقاد رهبر انقلاب از ناکارآمدی تیم رسانه ای دولت سیزدهم 🔹 رهبر انقلاب اسلامی در دیدار با هیات دولت به مناسبت هفته دولت: تعداد قابل توجهی از شاخص‌های اقتصاد کلان رشد و پیشرفت کرده است. دولت سیزدهم کارهای بزرگ و زیربنایی انجام داده که اثرش ممکن است به طور کامل امروز ظاهر نشود اما بالاخره ظاهر خواهد شد. 🔹 ‌ ‌ متأسفانه زبان دولت در بیان آنچه که انجام گرفته زبان رسایی نیست؛ اتفاقاتی که افتاده اتفاقات خوب،‌ به آن اندازه‌ای که شایسته و حقش هست به آن اندازه در نظر مردم و ذهن مردم منعکس نشده. همچنین رهبر انقلاب در بخش دیگری از صحبت هایشان به گفتارهای متفاوت تیم اطلاع رسانی دولت انتقاد کردند و گفتنذ: توصیه‌ی دیگر مسئله‌ی کارآمدسازی فعالیتهای رسانه‌ای دولت است که قبلاً هم اشاره کردم و برای هر اقدامی به نظر من یک پیوست تبلیغی لازم است. 🔹 ‌ در گفتارها، وعده‌ها، آماردهی‌های افراد دولت انسجام وجود داشته باشد. یعنی این جور نباشد که یک دستگاهی یک آماری بدهد، بعد فردا یک دستگاهی آن آمار را رد کند یا یک آمار متضادی بدهد.
2.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 قربان آن اشک هایت.. اشک‌های دکتر سعید رفیع، ورودی دوره‌ی پنجم مکانیک شریف، ارشد و دکترا پِن استیت، ده سال مدرس در هیوستون و قریب به سی سال مدیر ارشد در کمپانی نفتی Baker Hughes در تگزاس: 🗣️ افسوس می‌خورم که به مملکتم خدمت نکردم. کشورم به گردن من حق دارد اگر به گذشته برگردم هرگز کشورم را ترک نمی‌کنم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢تفاوت برخورد روسای جمهور قبلی در مواجهه با مخالفین با رئیس جمهور فعلی آقای رئیسی 🔹وقتی مردم رو کم عقل میدونن و یا میخوان مردم رو آدم کنند چیزی که خودشون نبوده و نیستند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 حکایت عجیبیه واقعا" 🚨ورود ۶۰ هواپیمای جدید به کشور 🔹رئیس سازمان هواپیمایی: دولت رئیسی ۶۰ هواپیما وارد کرده که ۳۰ فروند تاکنون عملیاتی شده است. تعداد ناوگان هوایی تا پایان سال به ۲۵۰ فروند هواپیما می‌رسد. 🚨پ.ن- دولت قبلی ۳ تا هواپیما وارد کرد از اینترنشنال و بی بی سی فارسی و منو تو و صدای آمریکا و ایران فردا تبلغش کردن که دولت شق القمر کرده و هواپیما خریده. 🚨به نظر شما چرا ۳ تا هواپیما رو همه فهمیدن ولی از اضافه شدن ۶۰ هواپیما به ناوگان هواپیمایی کشور کسی اصلا" خبر نداره؟ میگم نکنه ۳ تا از ۶۰ تا بیشتره؟ دولت قبلی دست تو دماغش میکرد دستاورد محسوب می شد؛ در این دولت ۱۲ میلیون نفر تو همین یکسال گذشته بیمه درمانی شدن؛ اصلا" کسی خبر نداره. تو دولت قبلی بیش از ۵۰۰۰ کارخانه بخاطر اینکه خود دولت قاچاقچی بود تعطیل و پلمپ شد. حالا تو این دولت همون ۵۰۰۰ کارخانه پلمپ شده باز شده و فعال شده و کارگراش بر گشتن سر کار و جالبه اصلا" کسی خبر نداره.. شما اینجور وقتا هنگ نمی کنید؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا