eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
4.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تمهیدات ترافیکی پیاده‌روی جاماندگان اربعین در تهران
🔴ورود اتوبوس‌های ۳ کابین به تهران تا آخر سال 🔹آقامیری، عضو شورای شهر تهران: خرید ۱۰۰ اتوبوس ۳ کابین قطعی است و برای الباقی هم رایزنی می‌شود و قطعا تا پایان سال تعدادی از این اتوبوس‌ها وارد تهران می‌شوند. این اتوبوس‌ها وارداتی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢 معافیت یکی از فرزندان خانواده‌های ساکن در جرایز خلیج‌فارس از سربازی 🔹 ‌ معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی هرمزگان: خانواده‌هایی که از تاریخ تصویب ۱۵ مردادماه ۱۴۰۲ به مدت ۱۲ سال در جزیره‌های بوموسی، تنب کوچک و بزرگ، فارسی، لارک، سیری، فارور کوچک و بزرگ، لاوان و هندورابی مستقر در خلیج‌فارس با تایید مراجع مربوط سکونت داشته باشند، می‌توانند از معافیت خدمت سربازی یکی از فرزندان پسر یا پدر خانواده بهره‌مند شوند.
دیدار وزیر خارجه بورکینافاسو با رئیسی رئیس‌جمهور: 🔹مقاومت کشورهای آفریقایی مقابل استعمار نشانه بیداری و هوشیاری آنان است. 🔹فعال شدن کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی به تسهیل تبادل ظرفیت‌های متقابل کمک می‌کند.
رئیسی: رویکرد ایران توسعه مناسبات با همسایگان است رئیس‌جمهور در دیدار سفیر جدید کشورمان در عربستان: 🔹ایران و عربستان دو کشور تأثیرگذار در منطقه و جهان اسلام هستند؛ رویکرد ایران توسعه و تحکیم مناسبات با همسایگان است. 🔹افزایش همکاری کشورهای منطقه موجب اعتلای جایگاه آنها در معادلات منطقه‌ای و جهانی و محدود شدن زمینه مداخلات خارجی می‌شود 🔹رئیس جمهور با تأکید بر رویکرد جمهوری اسلامی ایران در توسعه و تحکیم مناسبات با همسایگان، از ایران و عربستان به عنوان دو کشور تأثیرگذار در منطقه و جهان اسلام یاد کرد و خواستار بهره‌برداری از توانمندی‌های موجود برای توسعه مناسبات تهران و ریاض شد.
معارض بحرینی:گروه‌های ضد اشغالگری پا می‌گیرد ▪️امنیت صهیونیست‌ها در بحرین قابل تضمین نیست «مرتضی السندی» از رهبران جریان وفای اسلامی: 🔹وزیر خارجه رژیم صهیونیستی قصد دارد مقر سفارت دائم این رژیم در بحرین را افتتاح کند اما خواب آنها تعبیر نخواهد شد و حضور آنها در بحرین دائمی نخواهد بود زیرا ماهیت وجودیشان دائمی نیست و حضورشان در بحرین نیز طولانی نخواهد بود. 🔹واکنش طبیعی ملت بحرین به هرگونه حضور رژیم صهیونیستی در بحرین عدم پذیرش و مقاومت در برابر آن است. 🔹ملت بحرین غیور و متدین است و اقشار مختلف این ملت بارها مخالفت خود را با حضور صهیونیست‌ها در بحرین اعلام کرده‌اند.
🔸سوئد بازداشت جاسوس خود در ایران را تایید کرد 🔹دولت سوئد امروز اعلام کرد که یک شهروند این کشور بیش از یک سال است که در ایران در بازداشت است. 🔹آسوشیتدپرس نوشت دولت سوئد هویت این فرد را اعلام نکرد. 🔹روزنامه نیویورک تایمز صبح امروز نوشت که «یوهان فلودروس» یک شهروند سوئدی است که برای دستگاه دیپلماسی اتحادیه اروپا کار می‌کرد و ۵۰۰ روز است که در ایران در بازداشت است.
8.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 درگیری و ویرانی در سوئد پس از هتک حرمت به کریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
636.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دولت رئیسی ۵ تن طلا تو دو هفته‌ی گذشته وارد کشور کرده تا در عین ایجاد پشتوانه ای قابل اتکا برای ریال، سراغ پر کردن چاه عمیق دیگه ای بره که روحانی برای این مردم کند که طی اون ۶۰ تن طلای مملکت رو به یغما برد؛ تلاش دوساله و شبانه روزی برای پاکسازی تپه های روحانی همچنان ادامه داره./حمید لشگری