eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
13.4هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
📌امضای بزرگ‌ترین طومار محکومیت اهانت به قرآن کریم در حرم های مطهر قم و مشهد 🌀با توجه به امضای حدود ۸۰ درصد از طومار هزار و ۱۱۴ متری محکومیت اهانت به قرآن کریم در بزرگترین خیمه قرآنی اربعین واقع در عمود ۱۲۲۲ مسیر پیاده روی اربعین حسینی، باقی مانده آن به متراژ ۲۵۰ متر برای امضا توسط عزاداران اهل بیت(علیهم‌السلام) در ایام پایانی ماه صفر در حرم های مطهر قم و مشهد نصب شد.
⭕معاون سیاسی، امنیتی استانداری فارس خبر داد: 🔳یک شهید و سه زخمی در تیراندازی کور به نیرو‌های مدافع امنیت در نورآباد ممسنی ▪️در تیراندازی کور ۲ نفر ناشناس به سمت نیرو‌های بسیجی مدافع امنیت در شهرستان نورآباد ممسنی، یک نفر شهید و سه نفر زخمی شدند.
13.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 صبح امروز عشایر استان کرمان پس از تجدید میثاق با سردار دل‌ها برای شرکت در مراسم رژه ۳۱ شهریور (آغاز هفته دفاع مقدس) عازم تهران شدند.
💢 تصویر بالایی رشد و پیشرفت ملت ایران در دوران پهلوی 🔹 و تصویر پایینی رشد و پیشرفت در حکومت جمهوری اسلامی
📸 | رضا پهلوی اندازه گاو هم نمی فهمه! بعضی از آدما به مرور گاو نمیشن،از اول گاو بودن فقط کم کم لو میرن
14.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کلیپ در نوع خودش جدید بود چند روزه این کلیپ تو کانالهای مختلف پخش میشه اما از بس متن هاشون بد و بلند بود که من ترغیب نمی‌شدم دانلودش کنم و ببینم الان که دیدم نظرم برگشت خیلی عالی بود حتما ببینید و به خانواده های مبتلا ارسال کنید
قدرت که نه!! به ابرقدرت بودن جمهوری اسلامی ایران سلام کنید🇮🇷 به احترام این پرچم قیام کنید. عزت و اقتدار❤️❤️❤️
وقتی از بی سوژه‌ای میزنی تو کار آرشیو لباس زمستونی پوشیده اونم تو این گرمی هوا دروغگویی تا چه حد آخه 💬 ایران وطنم
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نصرالله به روایت دشمن رئیس سابق دستگاه جاسوسی ارتش اسرائیل سید حسن را تاثیرگذارترین شخصیتی برمی‌شمرد که تاکنون به چشم دیده. این البته نه اولین و نه آخرین اذعان صهیونیست‌ها به کاریزما و توانمندی سید مقاومت است! 💬 مقاومت اسلامی نُجباء
💢نوار دستکاری شده!؟ دوبار به رضا پهلوی گفت گاو حالا که صوتش منتشر شده گردن نمیگیره! ‏🔹آقا مسعود، دیگران افتخار میکنند که حقیقت گفتن و از گفتن حقیقت ترسی ندارن! 🔹اما ظاهرا شما این حقیقت جهانی که رضا پهلوی اندازه یک گاو هم نمیفهمه را به وصله و پینه ربطش میدهی و از حقیقت بودنش طفره میری!
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢سرکار گذاشتن مجریان شبکه بهایی من‌و‌تو توسط مخاطبین! وقتی که مردم اینگونه از خجالت مزدوران من‌و‌تو در می‌آیند: 🔹حرکت "ززآ" رهبر ندارد. شما مثل آکادمی گوگوش رهبر انتخاب کنید! 🔹پیرمردها و پیرزن‌ها به نشانه اعتراض همگی لخت بیرون بیایند! 🔹رضا پهلوی و من‌و‌تویی‌ها خودتون بیایید ایران، نترسید اگر وجودش رو دارید بیایید! 🔹قسمت آخر هم یک مخاطب با متن سراسر غلط حسابی از خجالت شبکه بهایی من‌و‌تو در آمد!
⭕️یک فرد فارسی زبان و وطن فروش در فرانکفورت آلمان تاکید دارد: ما نه سازش میکنیم و نه تسلیم میشویم، فقط جنگ مسلحانه خواهیم کرد! 👈به همه کسانی که در خارج از کشور میگویند ما میخواهیم بجنگیم، بگویید: ‎