eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گام دوم انقلاب
🚨ابوعبیده، سخنگوی گردان های قسام: ما یک برنامه دقیق برای فراخوان ۳۰۰۰ رزمنده برای نبرد و ۱۵۰۰ رزمند
هنوز تو کف اون پاراگراف آخرم ماشاءالله به سربازای خوش غیرت و مجاهد جبهه مقاومت دمتون گرم 👏 پیروزیهاتون مستداااام تا ظهور آقا امام زمان ان شاءالله
مشارکت آمریکا در بمباران‌های روز گذشته غزه 🔹«اسامه حمدان» از رهبران جنبش اسلامی حماس در افشاگری مهم اعلام کرد نیروهای آمریکایی در جریان بمباران روز گذشته نوار غزه مشارکت داشته‌اند.
عراق: نمی‌توان حقوق ملت فلسطین را نادیده گرفت امیرعبداللهیان در دیدار نخست‌وزیر عراق: 🔹با مقامات صلیب سرخ جهانی و سازمان ملل در تماس هستیم و از طریق آنها تلاش می‌کنیم که مواد غذایی و دارو برای مردم غزه بفرستیم. 🔹قطعا نیاز است جنایت رژیم صهیونیستی در غزه متوقف شود و نقش عراق نیز در تلاش برای تحقق این هدف بسیار مهم است. 🔸نخست‌وزیر عراق: از طوفان‌ الاقصی تعجب نمی‌کنیم، چون نمی‌توان حقوق ملت فلسطین را نادیده گرفت و اشتباه است اگر گمان شود که با عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی، حقوق ملت فلسطین به فراموشی سپرده می‌شود.
🔴 روباه پیر هم به داد اسرائیل رسید ◽️ رویترز: انگلیس در حمایت نظامی از اسرائیل، دو ناو خود را به خاورمیانه اعزام خواهد کرد. ◽️ بر این اساس، انگلیسی علاوه بر این دو ناو، عملیات هوایی شناسایی را اجرا خواهند کرد.
💢 ️بلینکن فردا به قطر می‌رود 🔹 اسکای نیوز از سفر آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا به قطر در روز جمعه به منظور صحبت با مقامات این کشور برای میانجی‌گری و آزادی گروگان‌های اسرائیلی خبر داد.
می‌گم اگر فلسطین آزاد بشه این مصاحبه کننده‌های دانشگاه فرهنگیان به جای سوال انحرافیِ "روز قدس ناهار چی خوردی"، چی می‌خوان بپرسن؟ 😅 ✍ زهرا رضایی
🔺رسانه های عبری : 🛑هواپیمای اف 18 آمریکایی از ناو هواپیمابر در سواحل «اسرائیل» با پیام بازدارندگی به حزب الله برخاست.
💢 مقام صهیونیست خواستار گفت‌وگوی چین با ایران برای مهار حماس شد 🔹 ‌سفیر رژیم صهیونیستی در چین از پکن خواست با تکیه بر روابط نزدیکش با ایران در مهار حماس نقش‌آفرینی کند. 🔹 ‌«ایریت بن-آبا» در مصاحبه‌ای با تلویزیون بلومبرگ گفت: «ما واقعا امیدواریم چین بتواند نقش بیشتری در گفت‌وگو با شرکای نزدیکش در خاورمیانه و به خصوص ایران ایفا کند.»
11.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 سپاه پاسداران سال‌هاست که حمله ویرانگر به دیمونا مرکز توسعه تسلیحات کشتار جمعی رژیم‌صهیونیستیرا تمرین کرده فقط دنبال بهانه‌ایم 😎