eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
1.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 جوانان بازیگوش فلسطینی جعبه ای از وسایل آتش بازی را در داخل خودروی شهرک نشینان در اورشلیم قرار دادند. 🔹 یعنی وقتی برا چهارتا ترقه اینجوری دست و پاشون رو گم میکنند وقتی موشکهای حماس رو بالای سرشون ببینن چیکار میکنند.
3.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 عصبانیت یک مقام صهیونیستی روی آنتن زنده از پرسش یک خبرنگار درباره قطع برق غزه و خاموشی دستگاه‎های تنفس نوزادان در بیمارستان‎ها
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 شهروندان انگلیسی ریختن حسابی از خجالت وحید بهشتی از اوباش زن‌زندگی‌آزادی در اومدن و پرچم رژیم صهیونیستی رو پاره کردن! 🔹 شعار میدن خمینی رهبر خامنه‌ای رهبر!
💢 ۷۵ سال اشغال ۷۵ سال ظلم و ستم 🔹 ۷۵ سال مقاومت
💢 بخشی از ضربه بزرگ امنیتی طوفان‌الاقصی افشا شد 🔹 محافل امنیتی رژیم صهیونیستی بخشی از ضربه امنیتی وارد شده به این رژیم را در جریان عملیات طوفان الاقصی فاش کردند. 🔹 محافل امنیتی تاکید دارند، احتمالا بخشی از برنامه‌های آماده‌سازی ارتش اسرائیل و نحوه ارتباط و نقل و انتقال اطلاعات فیمابین و با فرماندهی اکنون در اختیار حماس قرار گرفته و به غزه برده شده است. 🔹 تحقیقات اولیه‌ نشان می‌دهند، حماس موفق شد، یکی از سیستم‌های فوق پیشرفته حسگر تحرکات افراد را که به طور شبانه‌روزی می‌تواند حضور افراد را در چند کیلومتری دیوار هم تشخیص و اعلام کند و به سیستم ER SPEED معروف را در عملیات خود به طور کامل از کار بیاندازند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حکومت موقت + تاریخ ساختگی + جغرافیای غصبی+ هویت جعلی + شهروندان گذری + قدرت پوشالی + اخبار دروغ + حامیان اجاره‌ای + آینده جهنمی = اسرائیل
اینا میخوان به غزه حمله زمینی کنن ؟!!😏🤣
❌️ عجب تصویری و عجب مقایسه‌ی جالبی! 🔻اسرائیل همان کاری را با فلسطینی‌ها کرد که اروپایی‌ها با بومیان آمریکا کردند. فقط اروپایی‌ها به ۱۸۸ سال نیاز داشتند و اسرائیلی‌ها این کار را تنها در ۶۴ سال انجام دادند😤
🔰 برای اینکه تصور بهتری از درگیری‌های نوار غزه داشته باشید