eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
13.4هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴ادعای رسانه‌ های لبنانی: سردار قاآنی دیشب با سید حسن نصرالله دیدار کرد.
📸سربازان صهیونیست در مقابل دهانه یکی از تونل هایی که مردان مقاومت از آن بیرون آمدند و عملیات غافلگیرانه ای را در شمال نوار انجام دادند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔹 کانال های اسرائیلی: برق لبنان را قطع کنید تا سید حسن نصرالله نتونه سخنرانی کنه اینقد وحشت زده شدن که نمیدونن چی میگن ، چقد هم لایک کردن سید حسن عجب راه انداخته براشون 😄
⚡️ قطع سراسری برق در فرانسه و تعطیلی مدارس در انگلیس در اثر طوفان 🔅 طوفان شدیدی که سرعت آن به ۲۰۰ کیلومتر در ساعت می‌رسد، زندگی مردم را در بسیاری از شهرهای اروپایی تحت تأثیر قرار داده و تلفاتی نیز برجای گذاشته است.
گام دوم انقلاب
🚨وال استریت ژورنال گزارش می دهد که ایالات متحده اطلاعاتی دارد مبنی بر اینکه واگنر پی ام سی در حال بر
📌کرملین: گزارش وال استریت ژورنال در مورد ارسال سامانه پدافند هوایی روسیه به حزب‌الله، صحت ندارد
ایستاده در غبار؟ نه... ایستاده در خاک و خون...
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برادر شهید عجمیان: کسانی که در زمان اغتشاشات بر علیه نظام استوری می‌گذاشتند آمده بودند برای قاتلان برادرم رضایت بگیرند 👤 علی عجمیان، برادر شهید روح‌الله عجمیان در واکنش به تلاش برخی هنرمندان برای جلب رضایت در بخشش قاتلان روح‌الله: 🔸 هدف رامبد جوان و شهاب حسینی جمع فالور بود نه رضایت گرفتن! کسانی که در زمان اغتشاشات بر علیه نظام استوری می‌گذاشتند آمده بودند رضایت بگیرند. 🔸 در خانه ما به روی همه باز است. روزی چندین بار ملت تشریف می‌آورند که لطف هم دارند، می آیند. این دو هم با دسته گل می آیند، عکس می‌گیرند و می‌گویند: «اومدیم برای رضایت.» 🔸 آیا الآن هم می‌روند برای قاتل مهرجویی رضایت بگیرند؟ آیا الآن هم نه به اعدام راه می‌اندازند؟ پدر اعلام کردند: «این ها با ما غرض شخصی نداشتند. کسی که می‌خواهد رضایت بگیرد، نیاز نیست از ما رضایت بگیرد، چون هدفشان سرنگونی نظام جمهوری اسلامی ایران بوده، بروند از رهبر معظم انقلاب رضایت بگیرند.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا