eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
23.6هزار عکس
12.5هزار ویدیو
213 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻اینها همان شهروندان عادی اسرائیل هستند و به هیچ وجه نظامی نیستند ، فقط یک سلاح برای تفریح همراه خود دارند .
🚨نیروهای مسلح یمن: کشتی توقیف شده را تا پس از آتش بس در غزه آزاد نخواهیم کرد
🔶 خودروهای برقی که به دست یمنی ها افتاده... دیگه از این به بعد می تونن حامی محیط زیست هم باشن 😁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرزوی موفقیت برای دزدان دریایی سومالی🤣🤣🤣 به قول امام موسی صدر: اگر اسرائیل با ابلیس بجنگد، ما کنار شیطان خواهیم بود!
از توکیو تا تگزاس، هفته بسیج مبارک‌مون 🌹🇵🇸✌️
12.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نقد جدایی دین از سیاست! ❗️ امام خمینی(ره): کسی که می‌گوید دین از سیاست جداست، تکذیب خدا و رسول کرده است. رهبر معظم انقلاب (دام ظله): یک سنگر از سنگرهای دشمن جدایی دین از سیاست بود. درحالیکه اصل تولد اسلام در اول ، با رویکرد سیاسی بود.
💢اسرائیل با فرستادن سرباز زن به میدان جنگ ثابت کرد معنی شعار زن زندگی آزادی چیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تعریفی که استاد سکویی از چاهزاده کرد از صد تا فحش ناموسی بدتر بود 😁
📌مدیر بیمارستان اندونزی وضعیت بیمارستان غیرقابل تحمل است، زیرا هیچ درمانی و دارویی وجود ندارد و ما نمی توانیم به مجروحان خدمات ارائه دهیم - به دلیل بمب گذاری که بیمارستان را تحت تأثیر قرار داد، نمی توانیم هیچ عمل جراحی انجام دهیم - نمی توانیم اجساد شهدا را داخل بیمارستان بیرون بیاوریم محیط بیمارستان کثیف است و ممکن است منجر به عفونت زخم مجروح شود روز گذشته حدود 200 مصدوم و همراهانشان از بیمارستان مرخص شدند ما برای جابجایی آماده ایم به امید ارائه خدمات به بیماران خود در جاهای دیگر - شهدا دو روز است که در بیمارستان روی زمین افتاده اند
📌پاسخ طالبان به ترامپ؛اجازه حضور حتی یک سرباز خارجی را در افغانستان نمی‌دهیم ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان در واکنش به سخنان دونالد ترامپ گفت که طالبان اجازه استفاده از خاک افغانستان علیه هیچ کشوری را نخواهند داد. ترامپ گفته بود که در صورت برنده شدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۲۴، کنترل پایگاه بگرام در افغانستان را دوباره به دست خواهد گرفت و از آن به حیث مکان استراتژیک برای نظارت چین استفاده خواهد کرد. مجاهد گفت: «ما اجازه نمی‌دهیم که خاک افغانستان میدان بازی‌های سیاسی بین کشورها باشد. اجازه نمی‌دهیم که حتی یک نظامی خارجی هم در افغانستان حضور داشته باشد.»