eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
23.5هزار عکس
12.5هزار ویدیو
213 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⏳ثانیه شماری برای مرگ اسرائیل...
🔴 کامنت برگزیده زیر پست نیویورک تایمز و آماده سازی کاخ سفید برای کریسمس: مسیح در بیت‌لحم متولد شد که در کرانه باختری است. اگر او امروز به دنیا می‌آمد شهرک نشینان او را مجبور به ترک وطن می‌کردند!
20.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بازگشت حزب ترکستانی به فاز تهاجمی در سوریه ▪️گزارش اختصاصی خبرنگار تسنیم در حلب 🔹حزب اسلامی ترکستانی یک گروه تروریستی متشکل از عناصر تکفیری اویغور است که از سال ۲۰۱۲ فعالیت خود را در سوریه آغاز کرد اما بطور رسمی در سپتامبر ۲۰۱۵ در سوریه اعلان موجودیت کرد. 🔹این حزب در آخرین جنایت خود با حمله به مراسم فارغ التحصیلی دانشکده افسری حمص صدها شرکت کننده در این مراسم را به شهادت رساند. 🔹«میشل کلاغاصی»، تحلیلگر سیاسی سوری: حزب ترکستانی دارای دو طرح بود. ابتدا بیرون راندن مسیحیان از روستاهایی تحت اشغال و اسکان نیروهای خود در این مناطق؛ و دوم حفظ فاصله جغرافیایی این روستاهای راهبردی از یکدیگر با کمک سلاح های پیشرفته ای که در اختیار این گروه بود. 🔹این کارشناس سوریه می‌افزاید: تنها دولت ترکیه از موجودیت و توانایی‌های تروریستی این حزب استفاده نمی‌کند، بلکه آمریکا و حتی فرانسه نیز از این گروه سود می‌برند. 🔹درطول سالهای بحران سوریه، روابط نزدیکی بین حزب اسلامی ترکستانی (به ویژه پس از تسهیل انتقال عناصر آنها به سوریه) با سازمان اطلاعات ترکیه شکل گرفته است.
فقط کالاهای اسرائیلی را باید تحریم کنیم یا صهیونیستی که سود و منافع مالی و اطلاعاتی آنها در جیب اسرائیل ریخته میشود را هم باید تحریم کرد؟ ✍میلاد خورسندی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻ابوعبیده در میان کودکان غزه چنان محبوب هست که جملاتش را حفظ و برای یکدیگر بیان می کنند ... ابوعبیده بذر مقاومت را چنان در دلهای این کودکان کاشته که هیچ تبری توان قطع کردن آن را ندارد..
13.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بابای من مصطفای من... این منم دختری که در سه سالگی‌اش رفتی و در یازده‌سالگی برگشتی! 🔹️دلنوشته جانسوز مطهره‌سادات و صدیقه‌سادات دختران ۱۱ ساله شهید مدافع حرم تازه تفحص‌شده سیدمصطفی صادقی خطاب به پدرشان
🔸 عکس‌ کمتر دیده شده از رهبر معظم انقلاب در مترو تهران 🔹 در این تصویر رهبر معظم انقلاب از روال ساخت خط یک و دو متروی تهران در سال ۱۳۷۵ بازدید کردند.
با چنین مردانی پیکار می کنند!