eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.4هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
استیکر های موضوعی سرباز عج
738.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 جان بولتون در جمع منافقین گفته بود جمهوری اسلامی سال ۲۰۱۹ رو نمیبینه... سال ۲۰۲۴ شد و جمهوری اسلامی هنوز هست 😏
💢هر دو عکس یادگاری اما این کجا و آن کجا 🔹درحالی که مردم دنیا با درخت های کریسمس رنگارنگ و بزرگ عکس میگیرن بچه های فلسطینی با بمب های عظیم الجثه صهیونیستی عکس یادگاری میگیرن
ناوشکنِ وقتی داره از باب المندب عبور میکنه 😂😜
221.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 مأمور سابق CIA: آیت‌الله مصباح یزدی بزرگترین دشمن ماست! 🔺 حالا دلیل دشمنی بعضی از داخلی ها رو با ایشون فهمیدید؟!
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 شادی مردم در پناهگاهی در که برای اولین بار بعد از 86 روز میتونن از برق استفاده بکنن
🔰 | هلما و قولی که از رهبر انقلاب گرفته بود! 📝 چندی پیش و در روایتی ویژه از دیدار خصوصی جمعی از خانواده‌های شهدا با رهبر انقلاب، درخواستِ دختر شهید مدافع امنیت پوریا احمدی از ایشان را رسانه‌ای کرده بود: "دختر شهید به حضرت آقا گفتند که شما رفتید بهشت زهرا (سلام الله علیها) اما سر مزار پدر من نرفتید! و آقا هم بالبخند به او گفتند توفیق نداشتم حتما و فرمودند که ان‌شالله اگر دوباره به آنجا رفتم می‌روم." حالا و پس از گذشت زمان کوتاهی رهبر انقلاب به قولی که به این دخترِ شهیدِ خردسال داده بودند عمل کرده و بر سر این شهید حاضر شده‌اند. نکته‌ی جالب اینکه از این حضور حضرت آیت‌الله خامنه‌ای عکسی هم برای هلما ارسال شده است. حالا هلما می‌گوید: "من رهبر رو خیلی دوسشون دارم. و باعث افتخارمونه که رهبر با این مهربونیش رفته سر مزار بابای قهرمانم. اگه ببینمشون ازشون تشکر می‌کنم... بغلشون می‌کنم.»
2.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 فساد اقتصادی در رژیم پهلوی از زبان حسین فردوست، رئیس سازمان بازرسی کشور
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نصیحت رهبر انقلاب به اعضای خانواده سردار سلیمانی 🔹 در ابتدای دیدار خانواده سردار شهید ‌ سلیمانی با رهبر انقلاب، یکی از اعضای خانواده شهید از حضرت آیت‌الله خامنه‌‌ای درخواست می‌کند که برایش نصیحتی داشته باشند. 🔹 رهبر انقلاب در بخشی از سخنانشان در پاسخ به این درخواست می‌فرمایند: « حالا این خانم گفتند به ما یک نصیحتی بکنید؛ خیلی خب، همین نصیحت: در کارهایتان اخلاص داشته باشید؛ یعنی نگذارید شائبه‌ منیّت در انگیزه‌های شما و در کارهای شما دخالت کند؛ اخلاص یعنی فقط برای خدا [کار کردن]. آنجایی که می‌بینید شائبه‌ منیّت است، پس بکشید؛ یعنی انسان کار را ترک کند، بهتر از این است که کار را برای دیده‌ شدن انجام بدهد. این یک نکته است؛ نکته‌ اخلاص در ایشان.»