eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
💢رایزنی وزرای خارجه ایران و پاکستان درباره عملیات علیه «جیش الظلم» 🔹امیرعبداللهیان با تاکید بر احترام جمهوری اسلامی ایران به حاکمیت و تمامیت ارضی کشور دوست، برادر و همسایه پاکستان اظهار داشت: حاکمیت و تمامیت ارضی پاکستان قویا مورد توجه ماست. 🔹رئیس دستگاه دیپلماسی، امنیت پاکستان را امنیت جمهوری اسلامی ایران خواند و تصریح کرد، جریان موسوم به «جیش العدل»، گروهکی تروریستی است که علیه امنیت مشترک دو کشور اقدام می کند. 🔹امیرعبداللهیان افزود عملیات ضد تروریستی روز گذشته نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، علیه این گروهک تروریستی ایرانی بوده و هیچیک از اتباع پاکستانی در این عملیات مورد حمله قرار نگرفته اند. 🔹وزیر امور خارجه پاکستان نیز با اشاره بر آرمان های مشترک دو کشور و سابقه ایران و پاکستان در دفاع از یکدیگر و نیز مبارزه با تروریسم تاکید کرد، امنیت ایران نیز امنیت پاکستان است و هرگاه تهدیدی در خاک پاکستان علیه جمهوری اسلامی ایران وجود داشته، دولت پاکستان علیه آن اقدام کرده است.
🔴 ۲۷ دیماه سالروز شهادت نواب صفوی 🔵 شهید سید مجتبی نواب صفوی: 🟢 ‏آرزو دارم که حکومت اسلامی تشکیل بشود و آن زمان بزرگترین افتخارم این است که رفتگر خیابان‌هایش باشم. 🌷 شهادت ۲۷ دیماه ۱۳۳۴ 🌷 تیرباران بدست رژیم پهلوی 🟡 مقام معظم رهبری : سلام بر آن پیشاهنگ جهاد و شهادت در زمان ما.
حمله پهپادی به یک کشتی دیگر در دریای سرخ 🔹منابع خبری از هدف قرار گرفتن یک کشتی تجاری دیگر در دریای سرخ با پهپاد و ایجاد حریق در آن خبر می‌دهند. 🔸سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا: گزارشی از یک حادثه در ۶۰ مایلی جنوب شرقی عدن در دریافت کردیم.
4.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وزیر دفاع: هر زمان که جمهوری اسلامی از هر ناحیه‌ای تهدید شود بلافاصله واکنش نشان می‌دهد
🔸کشف محموله تسلیحات و مهمات انتحاری و ضربه به تیم تروریستی جیش‌الظلم در روستای کستک شهرستان راسک 🔹به گزارش روابط عمومی قرارگاه قدس جنوب شرق درپی اشراف اطلاعاتی، تیمی از  اشرار تروریست گروهک جیش‌الظلم که به دنبال اجرای اقدامات تروریستی بودند در شهرستان راسک شناسایی و منهدم شد.  🔹در این عملیات مقادیر بسیار زیادی سلاح، مهمات، مواد منفجره و تجهیزات ساخت بمب از تیم مذکور کشف و نقشه آنان برای اقدامات خرابکارانه تروریستی با حجم بالا در منطقه خنثی گردید.
🔸المیادین: سپاه دو کشتی اسرائیلی را در ۴ژانویه هدف قرار داده است 🔹️طبق گزارش منابع المیادین حمله سپاه پاسداران به اسرائیلی‌ها در واکنش به ترور صالح العاروری و شهادت سیدرضی موسوی مستشار نظامی ایران در سوریه صورت گرفت. 🔹️یکی از دو کشتی در شمال غربی مالدیو و دومی در نزدیکی هند هدف قرار گرفت.
🔵 /مهم گروهک تروریستی مستقر در خاک پاکستان حمله به یک خودروی نظامیِ ایران را تایید کرد 🔹جیش‌الظلم ساعتی قبل با صدور یک بیانیه، مسئولیت تیراندازی به یک خودروی نظامی را پذیرفت. طبق اعلام قرارگاه قدس جنوب شرق، سرهنگ حسینعلی جاودان‌فر مسئول مرکز آفرینش‌های هنری سپاه سلمان در جادۀ خاش-زاهدان توسط تروریست‌ها به شهادت رسید. 🔹جیش‌الظلم حملۀ تروریستی خود را یک «عملیات اطلاعاتی برنامه‌ریزی شده» خواند البته در متن بیانیه حتی سمت سرهنگ جاودان‌فر را اشتبـــــاه قید کرد! 🔹پلیس مرزبانی ایران دیروز یک تیم تروریستی را هنگام ورود به خاک ایران از مرزهای پاکستان منهدم کرد و یک نفر را هم به هلاکت رساند. 🔹تلۀ انفجاری، نارنجک دستی، مواد منفجره و سلاح‌های سنگینی همچون آرپی‌جی بخشی از مهمات کشف شده از تروریست‌ها بود. 🔹دیروز ۲ مقر گروهک تروریستی جیش‌الظلم با پهپاد و موشک در ارتفاعات مرزی بلوچستان منهدم شد. 🔹پاکستان امروز در اعتراض به این حمله سفیر خود را فراخواند. وزیر خارجۀ پاکستان در گفت‌وگو با همتای ایرانی خود گفته بود:   «ما انتظار داریم مقابله با گروه‌های تروریستی در پاکستان توسط نیروهای پاکستان انجام شود.» 🔹ایران نزدیک به ۲ دهه است از پاکستان خواسته با تروریست‌های ساکن در ایالت بلوچستان خود برخورد عملی کند. 🔹امیرعبداللهیان امروز در حاشیۀ اجلاس داووس در سوئیس گفته است: «هیچ تعارفی در تامین امنیت ملی کشورمان با طرف‌های تروریستی در داخل پاکستان و جریانات اسرائیلی در اقلیم کردستان عراق نداریم».
کاخ سفید مدعی ارسال پیام به ایران شد 🔹«جان کربی» هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید مدعی شد: پیامی را در خصوص نگرانی‌های خود درباره آنچه حوثی‌ها انجام می‌دهند به ایران منتقل کردیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوال خبرنگار: فکرشو کردید دشمن چه واکنشی نشون خواهد داد؟ سردار حاجی زاده: هر غلطی می‌خواهند بکنند، بکنند، مشتمون پره😎
نام اثر: بازم موشک؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا