eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ اسموتریج: هرکسی که در اعتصاب فردا شرکت کند، حقوق دریافت نخواهند کرد 👤 بتسالل اسموتریج وزیر دارایی رژیم تروریست صهیونیستی گفت: 🔸 اعتصاب فردا غیرقانونی است و هرکسی که در این اعتصاب شرکت کند، حقوق دریافت نخواهد کرد. ✍️ صدها نفر از روسای بخش های اقتصادی، شهرداران و مدیران بیمارستان‌ها در سرزمین های اشغالی فلسطین در پاسخ به فراخوان اتحادیه کارگری رژیم کودک‌کش اسرائیل برای اعلام اعتصاب عمومی فردا (دوشنبه) اعلام آمادگی کردند.
🔴 عامل هلاکت افسران صهیونیست به شهادت رسید 🔹تصویر منتشر شده توسط رسانه‌های عبری از شهید «مهند الاسود» که صبح امروز پس از به هلاکت رساندن ۳ افسر صهیونیست در نزدیکی پاسگاه ترقومیه غرب الخلیل در حال عقب‌نشینی بوده و عصر امروز در حمله ارتش رژیم صهیونیستی به شهادت رسید. 🔹گفته می‌شود شهید الاسود سابقه عضویت در گارد ریاست‌جمهوری فلسطین را داشته است.
🔸مقاومت اسلامی اعلام کرد حسین احمد الموسوی از مجاهدان حزب الله توسط رژیم اشغالگر به شهادت رسیده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
27.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سرباز آمریکایی در اعتراض به جنگ غزه لباس نظامی خود را درآورد 🔹"من برای آخرین بار آن را برمیدارم و دیگر آن را نمی پوشم. من کسی را تشویق نمی کنم که به ارتش بپیوندد. تنها راه برای جلوگیری از آنچه در غزه در حال رخ دادن است این است که از پیوستن به ارتش خودداری کنید."
دولت مالزی با تدوین نقشه راه جامع پنج ساله تو حوزه هوش مصنوعی برآورد کرده ظرف این مدت اقتصادش رو یک تریلیون دلار افزایش بده! ایران تو حوزه هوش مصنوعی رتبه ۷۰ رو داره، که دولت ما هم باید برنامه جدی تو این زمینه داشته باشه تا جزء ۱۰ کشور برتر باشیم تا اقتصادمون رو جهش بزرگی بدیم..
❌️جهت اطلاع مالیات دهندگان آمریکایی! 👆 اقدامات آمریکا برای حفظ مرزهای اسرائیل 👇اقدامات آمریکا برای حفظ مرزهای آمریکا
3.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
متأثرکننده‌ترین ویدیو دربارهٔ نسل‌کشی غزه (صداها واقعی است): چیزهایی که هیچ کودکی هیچ‌گاه نباید در شرایطی قرار بگیرد که بگوید: «کاش من به جای تو می‌مردم!» (مریمِ ۶ ساله، در حال سوگواری برای برادرش) «خیلی می‌ترسم، لطفا بیاین!» (هندِ شش‌ساله، در حال التماس به امدادگران برای کمک) «کاش بمیرم، بمیرم و همه چی تموم بشه. چیزیه که واقعا می‌خوام!» (احمدِ ۱۱ ساله، در حال گریهٔ استیصال) «مامان، مامان! مامانم کجاست؟» (تولینِ ۵ ساله، در حال بیرون کشیده شدن از زیر آوار) «نمی‌تونم خواهرم یا هر چیز دیگه‌ای رو حمل کنم» (عایشهٔ ۱۳ ساله، وقتی برای دهمین بار آواره و جابجا می‌شود) «کاش دنیا می‌تونست بابام رو به زندگی برگردونه. کاش روحش آرام باشه» (ملکِ ۷ ساله، در حال عزاداری برای پدرِ تازه‌کشته‌شده‌اش)
مقایسه دو تفکر در مورد زن
دانشجو می‌تواند تروریست باشد... تاریخ شهادت می‌دهد.
♦️ *اخاذی با دسترسی به اپل آیدی* رئیس پلیس فتای تهران: 🔹مجرمی که تعداد زیادی اپل‌آیدی درست کرده بود و به‌صورت کارت‌هایی در فروشگاه‌های موبایل و لوازم الکترونیکی به فروش می‌رساند پس از مدتی گوشی خریداران را قفل کرده و از آنان اخاذی می‌کرد. 🔹این متهم در یکی از مناطق شمالی تهران دستگیر شد. تعداد شاکیان این پرونده بیش از ۳۰ نفر بود.
خونِ شهدای گریبانگیرِ صهیونیست خواهد شد…