eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
📱 سوختن بی‌بی‌سی نشان می‌دهد این اقدامات «اثرگذار» است به وضوح از گسترش‌ روزافزون محبت أهل بیت در جهان واهمه دارند خدا قوت به آقا میثم مطیعی عزیز / محمد اکبرزاده
🔹تصویری واقعی از حرکت ریاکارانه اسرائیل در واکسیناسیون فلج اطفال کودکان در غزه
1.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸برخی این روزها تصور میکنند تجمعاتی که در اسرائیل بر علیه نتانیاهو برگزار می شود در مخالف با جنگ و کشتار مردم در غزه است ؛ باید گفت : خیر ، اینها مسئله‌شون ناتوانی نتانیاهو برای آزادی اسرا است. باید بدانیم صهیونیست‌ها همانی هستند که بودند و همگی موافق نابودی مقاومت و مردم غزه هستند .
🔸انتشار تصاویر دانش‌آموزان بدون اجازه والدین ممنوع است 🔹معاون اسبق فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: در پی انتشار برخی تصاویر و فیلم‌های دانش‌آموزان توسط برخی از معلمان و اعتراض والدین با دستور وزیر سابق آموزش و پرورش مقرر شد ماده واحده‌ای در شورای عالی آموزش و پرورش تهیه و پس از تصویب به عنوان مقرری در مجموعه مقررات به همه استان‌ها ابلاغ شود. 🔹بر اساس قوانین مصوب از جمله قانون حمایت از اطفال و نوجوانان، هیچ فرد و نهادی حق انتشار تصاویر دانش‌آموزان را بدون اجازه ولی آنها ندارد؛ اما اگر جنبه‌های آموزشی داشته باشد و کمکی به فرآیند یاددهی و یادگیری باشد و اعتراضی از خانواده‌ها نباشد مشکلی وجود ندارد.
🔈هشدار پوتین به دانش آموزان: ویپ شما را عقیم می‌کند! پوتین خطاب دانش‌آموزان مدرسه‌ای در نزدیکی مرز مغولستان گفت: ▪️ظاهرا مد شده که کشیدن سیگار الکترونیکی جالب است، اما باید درک درستی از عادات بد داشته باشیم، موضوعی که بسیاری از مردم - به ویژه جوانان - به آن فکر نمی‌کنند. ▪️سیگار‌های الکترونیکی عملکرد تولید مثل جوانان را در مردان و زنان کاهش می‌دهد و امکان بچه دار شدن در آینده کاهش پیدا می‌کند.
23.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 غرور انگیز اینکه شیعیان بومی زیادی را در تایلند دیدم که به عشق انقلاب اسلامی و علاقه به ایران سعی می‌کنند فارسی یاد بگیرند. برخی از آن‌ها حتی به فارسی مداحی هم می‌کنند.
پزشکیان: از مقاومت ملت فلسطین حمایت می‌کنیم رئیس‌جمهور در پیامی به اجلاسیه مجاهدان در غربت: 🔹‌دولت چهاردهم برای حمایت و پشتبانی کامل از مبارزات تمامی مظلومان عالم در برابر جبهه استکبار به‌ویژه مقاومت ملت مظلوم فلسطین در برابر رژیم غاصب صهیونیستی آماده است. ‌ 🔹از ابتدای حضور در دولت، از آنجا که این سیاست را منطبق بر آرمان‌های والای انقلاب اسلامی می‌دانم، حمایت بی دریغ خود را از مردم فلسطین و مستضعفان عالم، اعلام و بر آمادگی خود در استیفای حقوق آنان در همه عرصه‌ها تأکید کرده‌ام. 🔹برآنم که همواره در هر مسئولیت و در هر شرایطی، باید خود را موظف به عدالت‌خواهی و حمایت از حق‌طلبان و مظلومان بدانیم؛ چرا که بی‌تردید، حق‌خواهی و عدالت‌طلبی نخبگان و وجدان‌های بیدار می‌تواند چراغ راهی برای ترسیم و تحقق آینده‌‌ای درخشان و زندگی در سایه عدالت و رفاه باشد.
حماس: اشغالگران هرگز قادر به مهار مقاومت نیستند جنبش حماس: 🔹ادامه عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در استانهای کرانه باختری برای هفتمین روز پیاپی و تمرکز اشغالگران بر تجاوزاتشان به طولکرم هرگز قادر به توقف موج رو به گسترش مقاومت نخواهد بود. 🔹خون پاک شهدای کرانه باختری هرگز هدر نخواهد رفت و سبب افزایش حالت خشم روزافزون در جای جای وطن و نیز تشدید مقاومت و ادامه عملیات منحصر به فرد خواهد شد.
📱محمود مصدق نوه دکتر مصدق درگذشت... با اینکه حال جسمی مساعدی نداشت با اصرار و اشتیاق در دادگاه کودتای ۲۸ مرداد علیه رژیم آمریکا حضور یافت و شماتت عناصر به اصطلاح ملی گرای آمریکایی نتوانست، تغییری در مسیر روشنگری ایشان ایجاد کند... روحش شاد... / هادی کهن دل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا