eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
13.4هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♨️سانسوری که سانسور میشه! اخبار بازگشت ایرانی‌های مقیم خارج از کشور، معمولاً بازتاب داده نمیشه. این سانسوری هست که در فضای مجازی رخ میده و عاملش شاید نامشخص باشه. تازه وجود این سانسور هم عملاً اطلاع‌رسانی نمیشه. یعنی سانسور رو هم سانسور میکنن در شبکه‌های اجتماعی.
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨پهلوی‌ها؛ لکه ننگی بر پیشانی تاریخ ایران 🔹داریوش سجادی، تحلیلگر سیاسی: پهلوی‌ها را باید لکه ننگ تاریخ بر پیکر و هویت بومی ایرانیان نام‌گذاری کرد؛ مغول پیکره ظاهری ایران را نابود کرد اما پهلوی، فونداسیون ملی و هویتی ایرانیان را به لجن کشید و له کرد.
😏برگرفته از کتاب تخیلی ماهی‌ها پرواز میکنند...
1.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 رئیس بانک‌مرکزی: سرورهای کانال تلگرامی که ۹ صبح نرخ می‌گذارد در آمریکا است 🔹این کانال ساعت ۹ صبح که هنوز معامله‌ای صورت نگرفته سیگنال‌دهی می‌کند؛ صرافی‌ها هم از این کانال نرخ می‌گیرند \ فارس ✍پ.ن: اعترافات تلخیست، اگر تلگرام به طور واقعی فیلتر میشد و بساط فیلترشکن‌ها و پروکسی‌ها جمع میشد، ما اینهمه شاهد رشد دلار در کانال‌های تلگرامی و گرانی‌های کمرشکن نبودیم! و وای به روزی که تصمیم گرفته شود همین فیلترینگ نیم‌بند هم برداشته شود و این فسادکده دوباره پای ثابت زندگیهایمان شود!
حماس ادعای رژیم صهیونیستی در مورد جزئیات ترور شهید هنیه را تکذیب کرد 🔹جنبش حماس: ما کاملاً دروغ‌هایی که رژیم اشغالگر صهیونیستی درخصوص ادعاهایش مبنی بر جزئیات عملیات ترور شهید هنیه مطرح کرده است، رد می‌کنیم. 🔹رژیم اشغالگر مدعی شده که این ترور با یک بمب کار گذاشته شده در اتاق شهید هنیه در مهمانسرای رسمی ایرانی که او در تهران در هنگام سفر رسمی‌اش برای مشارکت در مراسم تحلیف رئیس جمهور ایران، در آنجا حضور داشت، صورت گرفته است. 🔹ما تاکید می‌کنیم تحقیقاتی که ما از طریق کمیته مشترک میان دستگاه‌های امنیتی ویژۀ ما و دستگاه‌های امنیتی ایران انجام داده‌ایم، به این نتیجه رسید که عملیات ترور با یک موشک هدایت شده با ۷ کیلو و نیم مواد منفجره انجام شد که مستقیماً تلفن همراه شخصی شهید (رحمه الله) را هدف قرار داد. 🔹آنچه که رژیم اشغالگر گفته است صرفاً تلاش ناامیدانه‌ای برای دور کردن توجهات از جنایت پیچیده‌ای است که با نقض حاکمیت جمهوری اسلامی ایران با یک موشک که یکی از مقرهای رسمی را هدف قرار داد، صورت گرفت.
🌹 تو واحد تبلیغات، نقاشی می کشید. قرارشد بارگـاه ملـکوتی امـام حسـين (ع) رو روی دیوار نقاشی کنه. 🌷 نزدیکـای غـروب، کـارمون تقریبـا تموم شـد. محمدجواد در حال رنگ کردن پرچم حـرم گفت: «حیفه! این پرچم باید با قرمزِخونی رنگ بشه» هنوز جمله اش تمـوم نشده بود که صدای سوت خمپـاره در فضـا پیچید... بعـد از انفجـار؛ خــون سـرخ محـمد جــواد روی پـرچم سـرخ حـرم سیدالشهدا (ع) جلـوه نمایی میکـرد. 🌷 طلبه شهـید محمدجـواد روزی طلب "صـلواتی هـدیه کنـیم به ارواح مطـهر شهـدا"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا