eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سکوت کرملین در مورد محل بعدی مذاکرات با آمریکا 🔹پسکوف،‌ سخنگوی وزارت خارجه روسیه: هنوز زود است که بخواهیم از محل برگزاری مذاکرات بعدی روسیه با آمریکا صحبت کنیم.
لشکرکشی شورشیان سوریه به لاذقیه 🔹با ادامه ناامنی در سوریه، منابع خبری این کشور از ارسال تجهیزات و اعزام نیروهای کمکی از سوی شورشیان به شهر لاذقیه در غرب سوریه خبر دادند. 🔹بر اساس گزارش‌ها، افراد مسلح شامگاه دوشنبه به یک گشت امنیتی شورشیان با استفاده از نارنجک حمله کردند. منابع خبری به العربیه گفتند که این حمله در نزدیکی میدان الأزهر در شهر لاذقیه رخ داد و پس از آن صدای تیراندازی به گوش رسید.
علت اختلال اینترنت مشخص شد 🔹مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت: حجم زیادی از ظرفیت اینترنت کشور به دلیل قطعی فیبر در مرز گرجستان و ارمنستان از دسترس خارج شده و از اختلال‌های ایجاد شده پوزش می‌خواهیم.
آمریکا انصارالله را سازمان تروریستی خارجی اعلام کرد 🔹وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که نام گروه انصارالله یمن را در فهرست آنچه سازمان‌های تروریستی خارجی خوانده می‌شود، قرار داده است. 🔹روبیو، وزیر خارجه آمریکا در بیانیه‌ای مدعی شد که اقدامات انصارالله یمن امنیت پرسنل و شهروندان آمریکا در غرب آسیا را تهدید می‌کند.
🔴 مصدق سیلی اعتماد به آمریکا را خورد 🗓14 اسفند سالروز فوت مصدق 📎 📎
879.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴رهبر معظم انقلاب: مصدق به آمریکا اعتماد کرد، کتکش را خورد 🗓14 اسفند سالروز فوت مصدق 📎 📎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🎥 شاباک هم نتایج تحقیقات خود درباره ۷ اکتبر را منتشر کرد 🔹آژانس امنیتی شاباک هم خلاصه‌ای از تحقیقات خود درباره شکست‌های دستگاه‌های اسرائیل در عملیات ۷ اکتبر را منتشر کرده است. 🔹طبق گزارش تایمز اسرائیل، شاباک به این جمع‌بندی رسیده که نقائصی در داخل این سازمان وجود داشته است اما بیشتر قصورها متعلق به سایر دستگاه‌های اسرائیلی بوه است. 🔹عدم تفکیک مسئولیت‌ها در ارتش، سیاست‌های تدافعی از سوی کابینه اسرائیل در خصوص غزه طی سال‌های گذشته و ناکارآمدی شاباک برای مقابله با دشمنی مانند حماس از جمله دلایل مورد اشاره در این گزارش برای شکست‌های ۷ اکتبر عنوان شده است. 🔹پیش از این هم ارتش اسرائیل گزارشی درباره شکست‌های ۷ اکتبر منتشر کرده بود.