eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
13.4هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
۱۶ مبدا خدمات‌رسانی اتوبوسرانی برای شرکت‌کنندگان در راهپیمایی روز جهانی قدس 🔹مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران: خدمات‌رسانی اتوبوسرانی برای شرکت‌کنندگان در راهپیمایی از نقاط مختلف تهران شامل پایانه آزادی، چهارراه تهرانپارس، یافت‌آباد، میدان خراسان، پایانه خاوران، شهرک شهید بروجردی، شهرک شهید محلاتی، میدان رسالت، میدان راه‌آهن، بازار دوم نازی‌آباد، ابوذر، فلکه دوم صادقیه، شهرک شهید باقری، تهرانسر، دولت‌آباد و شهرری انجام خواهد شد. 🔹هدف ما این است که هیچ شهروندی به دلیل مشکلات حمل‌ونقلی از شرکت در این راهپیمایی باز نماند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📢موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات جمعی از محکومان دادگاه‌ها 🔹️به مناسبت سال نو و در آستانهٔ عید سعید فطر و سالروز جمهوری اسلامی، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب با درخواست رئیس قوهٔ قضائیه برای عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات جمعی از محکومان دادگاه‌ها موافقت کردند. 🔹️حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای، رئیس قوهٔ قضائیه، در نامه‌ای به رهبر انقلاب، خواستار عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات ۱۵۲۶ نفر از محکومان محاکم عمومی و انقلاب، سازمان تعزیرات حکومتی و سازمان قضایی نیروهای مسلح شده بود.
📱 جزییات عفو و تخفیف مجازات ۱۵۲۶ نفر از محکومان محاکم عمومی و انقلاب به مناسبت عید نوروز، عید سعید فطر و روز جمهوری اسلامی ♻️خبرگزاری میزان - حجت‌الاسلام والمسلمین علی مظفری معاون قضایی قوه قضاییه در تشریح موافقت رهبر انقلاب اسلامی با درخواست ریاست قوه قضاییه مبنی بر عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات ۱۵۲۶ نفر از محکومان محاکم، به مناسبت عید باستانی نوروز، عید سعید فطر و ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی گفت:👇 💬از این تعداد هزار و ۴۵۷ نفر از محکومین دادگاه انقلاب، ۱۶ نفر از محکومین سازمان قضایی نیرو‌های مسلح و ۵۳ نفر از محکومین سازمان تعزیرات حکومتی بودند. 💬از بین عفوشدگان ۴۶ نفر محکوم به اعدام بودند که احکام این محکومین تایید و در مرحله اجرا قرار داشت که مشمول عفو و رحمت اسلامی و همچنین عنایت رهبر انقلاب اسلامی قرار گرفته و مجازات آنها به حبس تبدیل شد. 💬جرم این افراد (محکومین اعدام) عمدتا مربوط به جرایم مواد مخدر بود. 💬از مجموع عفوشدگان اخیر، ۱۳ نفر اتباع خارجه و ۶۶ نفر خانم بودند که مشمول عفو و تخفیف مجازات قرار گرفتند. 💬در مجموع پرونده ۵۶۷ نفر از محکومان، با عفو مقام معظم رهبری مختومه و این افراد آزاد می‌شوند و ۹۵۹ نفر نیز مشمول تخفیف و یا تبدیل مجازات خواهند شد. 👇حجت‌الاسلام و المسلمین مظفری در ادامه از بررسی ۱۷ هزار و ۵۷ مورد تقاضای عفو در کمیسیون مرکزی عفو و بخشودگی قوه قضاییه در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: از این تعداد ۱۲ هزار و ۳۲۲ درخواست، توسط ریاست قوه قضاییه به محضر مقام معظم رهبری پیشنهاد شد که مشمول عفو رهبری قرار گرفتند. 💬 تقاضا‌های عفو و بخشودگی ابتدا در کمیسیون‌های عفو و بخشودگی استان‌ها مطرح و پس از بررسی استانی و تایید اعضای این کمیسیون، به معاونت قضایی قوه قضاییه ارسال می‌شوند. این درخواست‌ها سپس در کمیسیون مرکزی عفو بخشودگی معاونت قضایی قوه قضاییه و در کمیسیون خاصی که به صورت هفتگی تشکیل می‌شود بررسی می‌شوند و در صورت احراز شرایط قانونی به ریاست قوه قضاییه پیشنهاد می‌شوند. درخواست‌های مذکور پس از تایید ریاست قوه قضاییه برای موافقت نهایی به محضر مقام معظم رهبری ارسال و با موافقت ایشان عفو و تخفیف مجازات در این پرونده‌ها لحاظ خواهد شد.
نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامی اقامه می‌شود 🔹سخنگوی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه اعلام کرد: مراسم نماز عید سعید فطر در تهران، به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامی و در مصلای بزرگ امام خمینی (ره)، با حضور پرشور اقشار مختلف مردم پایتخت ایران اسلامی برگزار خواهد شد.
شیخ نعیم قاسم: محور مقاومت مدیون ایران اسلامی است 🔹دبیرکل حزب الله لبنان: خداوند ما را با امام خامنه‌ای کرامت بخشید. 🔹کسی که از محور مقاومت در برابر دشمن حمایت می‌کند. 🔹محور مقاومت مدیون فرماندهان شهید محور مقاومت حاج قاسم سلیمانی و سید ابراهیم رئیسی و مدیون ایران اسلامی است.
4.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سردار قاآنی: جمهوری اسلامی همچنان گذشته در کنار فلسطین است، چه با پشتیبانی از مجاهدین جبهه مقاومت و چه عملیات مستقیم مثل وعده صادق ۱ و ۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شهادت سخنگوی حماس در غزه 🔹جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای شهادت سخنگوی این جنبش در حمله رژيم صهیونیستی به چادر محل اسکانش در جبالیا البلد واقع در شمال نوار غزه را تائید کرد.
انتقاد کوبا از رویکرد آمریکا در قبال ایران و منطقه غرب آسیا 🔹رودریگز پاریا، وزیر امور خارجه کوبا: اسرائیل به لطف حمایت‌هایی که از سوی دولت آمریکا دریافت می‌کند، بر بی‌ثبات کردن خاورمیانه اصرار دارد. 🔹حملات مداوم به سوریه، لبنان و یمن؛ نسل‌کشی در غزه؛ و تهدیدات علیه ایران صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی را به خطر می‌اندازد.
استعفای فرمانده لشکر غزه از ارتش رژیم اسرائیل 🔹️روزنامه‌ی صهیونیستی یدیعوت آحارونوت گزارش داد که حاییم کوهن، فرمانده تیپ شمالی لشکر غزه ارتش رژیم تروریستی اسرائیل استعفای خود را از ارتش اعلام کرد. 🔹️این روزنامه اعلام کرد که پس از استعفای زنجیره‌ای در فزماندهان ارتش به دلیل عدم مقابله با حماس، کوهن که در تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۲۳ در همان موقعیت عملیات قرار داشت، اکنون در نامه استعفای خود اعلام کرد که این تیپ ماموریتی را که به آن محول شده بود انجام نداده است.
♦️‌سخنرانی رهبران مقاومت در یک قاب